MAINOS

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat the other danish guyn mainosaineistoa.
MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat the other danish guyn mainosaineistoa.
MAINOS the other danish guy

Alushousut matkalla Himalajan vuoristoon – miten kalsarit pärjäävät ääriolosuhteissa?

Julkaistu:

Harva ostaa alushousut vain siksi, että ne ovat ekologisesti valmistetut. Niiden tulee olla myös mukavat päällä. Mutta mistä tietää kestävätkö ne käyttöä? Päätimme viedä kalsarit Himalajalle ääriolosuhteisiin, ruotsalaiseen kestotestiin, jota voi seurata lähes reaaliaikaisesti the other danish guyn Instagramissa.
Kun ruotsalaiset Per Gunterberg ja Johan Börjeson aloittavat toukokuun puolivälissä kymmenen päivän nousun kohti Mount Everestin 5380 metrin korkeudessa sijaitsevaa perusleiriä, on patikointiosuus vasta kevyehkö alkulämmittely. Varsinainen suoritus on juosta rapiat 42 kilometriä vuorenrinnettä alas Tenzing Hillary Marathonilla 29.5. Siinä laitetaan koville sekä miehet että kalsarit.

– Ensimmäinen ajatus oli lähteä ihan vain toteuttamaan pitkäaikainen haave vaelluksesta Himalajalla, mutta kun huomasimme, että noihin aikoihin juostaan myös ensimmäisten Everestin huiputtajien kunniaksi järjestettävä maraton, suunnitelmat muuttuivat, Per kertoo.

Vuoristo ja alamäkijuoksu nostavat maratonin haastavuudessaan aivan uudelle tasolle. Kaikki paikat joutuvat koville, varsinkin etureidet. Nivusista puhumattakaan.

Häiriintynyt meininki vakuutti

Sattumalta Per kuuli suomalaisesta alusvaatebrändistä, jonka nimi viittaa Tanskaan.

– Pikaisella tutustumisella kuvio vaikutti sen verran häiriintyneeltä, että päätin tilata molemmille kokeeksi yhdet, Per paljastaa.

– Alushousujen laatu oli positiivinen yllätys, joten laitoimme Johanin kanssa kalsongit koetukselle treeneissä. Myöhemmin antaessamme valmistajalle positiivista palautetta kerroimme samalla suunnitelmistamme, ja he ehdottivat testausta äärimmäisissä olosuhteissa. Seuraavat kolme viikkoa tulevat sellaista tarjoamaan.

– Ei kukaan lähde tällaiseen suoritukseen muutenkaan huonoissa varusteissa, jatkaa Johan.

– Laatu maksaa, mutta on parempi ostaa sellaista, joka kestää, vaikka se olisi jonkin verran arvokkaampaa. Pelkän halvan hinnan perässä joutuu useimmiten pettymään ja lopputuloksena saa hiertymiä arempiin ruumiinosiinsa.

Kaksikko on valmistautunut tekemään arvionsa rehellisesti.

– Saimme the other danish guylta useamman parin mukaan reissulle ja meiltä on pyydetty rehellistä testipalautetta. Ei tarvitse kehua, jos syytä ei ole.

Rohkeasti kohti hullujakin haasteita

Parivaljakon tavoitteena on laittaa itsensä koville ja kokeilla mihin asti henkinen kantti riittää.

– Uskomme, että kaikissa meissä on paljon enemmän potentiaalia kuin mitä itse edes tunnistamme, riippumatta siitä onko kyse uusista seikkailuista, uudesta työpaikasta tai ylipäätään muutoksista omassa elämässä. Pelko epäonnistumisesta ei saa ohjata tekemistä.

Perin ja Johanin tekemisiä ja valmistautumista voi seurata the other danish guyn Instagramissa. Kisan jälkeen kaksikon tuntemukset ja kestotestin tulokset kuullaan samassa paikassa.

Tenzing Hillary Marathon juostaan 29.5.2019.

Only three balls matter™

Jos sinulla on pari omasta takaa, sinulla on varmuudella myös mielipide täydellisestä alusvaatteesta. Kolmas pallo on kotiplaneettamme. Muoti-ja tekstiiliteollisuudessa joudutaan pohtimaan vakavasti sitä, miten maapallon hupenevia resursseja käytetään. Siksi me käytämme alushousuissamme ensimmäisenä maailmassa valtameren muoviroskasta ja hylätyistä kalaverkoista valmistettua miellyttävän kevyttä ja pehmeää Smoothshell™ -kangasta.

Testaa vaikka itse. Verkkokauppaan pääset tästä.

Liity myös edelläkävijöiden heimoon Facebookissa.
MAINOS the other danish guy
Lue myös:

MAINOS