MainosTaksi Helsinki

Heikki Kovalaisen koskettava taksimatkakeskustelu: ”Ammattimiehen kyydissä on hieno olla”

Taksikuski on enemmän kuin autonkuljettaja. Luottamuksen ja turvallisuuden tunne syntyy monen asian summana. Katso video Heikki Kovalaisen ja kuljettajan välillä käydystä keskustelusta ja uran käännekohtien pohdiskelusta.


1.11. 13:13

Taksikyyti on parhaimmillaan lämmin palvelukokemus, jonka jälkeen olo on kevyempi kuin ennen kyytiä. Taksi Helsinki on suomalainen taksiyhtiö, jonka palveluammattilaiset ovat asiakkaita varten.

Hyväntuuliset ja työstään ylpeät kuljettajat auttavat asiakkaan autoon kantamusten kanssa ja vievät perille ajoissa ja turvallisesti. Sen tietää myös formulatähti Heikki Kovalainen.

Ihminen ihmiselle

Heikin tapaan moni meistä on istunut taksin takapenkille, jutustellut niitä näitä kuljettajan kanssa ja huomannut vasta jälkeenpäin kertoneensa hyvin henkilökohtaisiakin asioita kuljettajalle. Ja saaneensa ajatuksiaan järjestykseen niitä ääneen puhuessaan.

Auton kuljettaminen on vain osa taksikuskin ammattia. Luottamuksen ja turvallisuuden tunne rakentuu monen asian summana.

Taksi Helsingin ja Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON yhteistyönä syntyi videosarja, jossa maailmalla menestyneet suomalaisurheilijat hyppäävät taksin kyytiin matkallaan Olympiastadionilla sijaitsevaan TAHTOON, ja avaavat kuljettajalle elämänsä käännekohtia aiemmin kuulemattomallakin tavalla.

– Se oli urani huonoin vuosi. Monella tapaa opettavainen, vaikka kyllä siinä peiliinkin saa katsoa, Kovalainen pohtii aikaansa formuloissa näyttelyyn viemänsä vuoden 2009 kypärä sylissään.

Katso alla oleva video ja hyppää mukaan Kovalaisen taksimatkalle kuuntelemaan keskustelu menestyksekkään uran käänteistä ja siitä, mitä oppeja Kovalainen elämäänsä niistä poimi.

Urheilun muistoja kaikilla aisteilla

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja näkökulmia urheilu- ja liikuntakulttuuriin. Olympiastadionilla sijaitseva, uudistunut urheilumuseo tutustuttaa kävijänsä suomalaisia yhdistäviin urheilun tarinoihin kaikilla aisteilla.

Viidestä teemasta koostuvassa näyttelyssä kävijä voi eläytyä jännitykseen, riemuun ja pettymykseen. Näyttelyiden pohjana toimii 35 500 esinettä ja 500 000 valokuvaa sekä yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista.

Lue lisää: www.tahto.com

Kyytiä vailla?

Taksi Helsingin kyydin voi tilata puhelinsoitolla numerosta 0100 0700, tai Taksi Helsinki -sovelluksella. Sovellus on saatavilla Android– ja iPhone-puhelimille.

Taksi Helsinki on vuonna perustettu 1989 ja sen omistavat yhdessä Helsingin Taksiautoilijat ry ja noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää.

Taksi Helsingillä on ympärivuorokautinen palvelukeskus, joka palvelee numerossa 0100 0700.

Lue lisää: www.taksihelsinki.fi/

Lue yllä oleva sisältö, ja vastaa kyselyyn! Vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia GoGift-lahjakortteja.

Tutkimuksen toteuttaa Digitalist Group Oyj Sanoma Media Finland Oy:n toimeksiannosta.

Lue myös: