MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Finance Oy:n mainosaineistoa.
MAINOS Santander SHFT

Autoa ei aina kannata omistaa – uusi palvelu hyödyttää erityisesti osa-aikaisesti autoilevaa

Julkaistu:

Talvella laskettelemaan ja kesällä mökille, vai onko edessä pidempi työreissu? Vasta lanseerattu palvelu perustuu kuukausitilaukseen ja on uusi vaihtoehto sesonkiautoilijalle.
Uuden auton hankkimiseen liittyy monenlaisia kysymyksiä. Oma elämäntyyli, harrastukset, työ ja perheen tarpeet vaikuttavat itselle sopivan auton valitsemiseen. Mistä siis voi tietää, mikä olisi oikeanlainen auto juuri omiin tarpeisiin?

Santanderin Business Development Leader Kia Saarisen mukaan palvelu hyödyttää esimerkiksi ihmisiä, jotka tarvitsevat auton vain osaksi vuotta.

– Lomakaudet, lasten harrastukset tai tilapäiset työkomennukset ovat hyviä tilaisuuksia hyödyntää palvelua, Saarinen kertoo.

Palvelu tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden kokea autoilun tuomaa vapautta, sillä liikkumaan pääsee juuri silloin kun itselle sopii. Samalla itselle sopivinta autoilun muotoa voi kokeilla vapaasti.

– SHFT tuo uudenlaisia mahdollisuuksia auton hankkimista harkitseville. Palvelun avulla voi kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja miettiä, mikä olisi omiin tarpeisiin sopivin. Itselle mieluisan auton voi ottaa käyttöön nyt, ja jos se ei sovellu, on vaihtaminen helppoa, Saarinen kertoo.

Joustava vaihtoehto omistamiselle

Maailmalla näkyvistä trendeistä on havaittu, että auton omistamiselle halutaan joustavia vaihtoehtoja. Saarisen mukaan ihmiset haluavat sitoutua yhä vähemmän omistamiseen.

– Oman auton ostaminen vaatii alkupääomaa ja budjetointia autoilusta koituviin kuluihin. Yksityisautoilu voi askarruttaa myös ilmastonäkökulmasta, Saarinen kertoo.

SHFT:n autot ovat enintään kolme vuotta vanhoja vaihtoautoja, ja niillä on ajettu enintään 100 000 kilometriä. Uudempien automallien joukkoon mahtuu vaihtoehtoja, jotka voivat olla vanhoja malleja ympäristöystävällisempiä. Uusien autojen hiilidioksidipäästöt ovat yleensä pienempiä. Lisäksi kiinnostaviksi vaihtoehdoiksi ovat tulleet myös hybridit sekä kaasu- ja sähköautot.

– Kuukausitilaaja pääsee rauhassa kokeilemaan houkuttelevia vaihtoehtoja ja saattaa päätyä sitä kautta vaikka ostamaan auton itselleen, Saarinen kertoo.

SHFT-palvelun helppous ja huolettomuus perustuvat kuukausitilaukseen. Hintaan kuuluvat kaikki autoiluun liittyvät kustannukset tankkausta ja parkkimaksuja lukuunottamatta. Palvelun voi irtisanoa jo yhden kuukauden jälkeen.

Pilottiin halukkaaksi voi ilmoittautua osoitteessa https://shft.fi. Verkkosivuilta löytyy myös muuta palveluun liittyvää lisätietoa.
MAINOS Santander SHFT
Tämä on SHFT

MAINOS