MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.
MAINOS Santander

Moni venyttää jouluna kukkaron äärimmilleen – helppo laskuri auttaa talouden hallinnassa

Julkaistu:

Joulun hankinnat voivat kiristää monen perheen talouden äärimmilleen. Elä kohtuudella -sivustolta voit laskea, mihin oma taloutesi taipuu.
Jouluna tärkeintä ei ole kulutus, vaan perheen ja läheisten kanssa vietetty aika. Moni haluaa kuitenkin laittaa jouluna juhlavampaa ruokaa ja hemmotella myös läheisiään lahjoilla.

Suomalaiset käyttävätkin erilaisten kyselytutkimusten mukaan keskimäärin 500–600 euroa joulun hankintoihin. Jos veronpalautukset on jo käytetty eikä säästöjä ole, moni turvautuu vakuudettomaan kulutusluottoon.

Santander on valittu tänä vuonna maailman vastuullisimmaksi pankiksi. Mutta mitä se tarkoittaa asiakkaille?

– Meidän toiminnassamme vastuullisuus näkyy konkreettisesti siinä, että emme hyväksy lainahakemuksia, joissa hakijan taloustilanne ei varmuudella kestä lainan takaisinmaksua, kertoo Santanderin liiketoimintajohtaja Lauri Timgren.

Santander hylkää kaikista hakemuksista yli 80 prosenttia, ja yleisin hylkäämisen syy on se, että laina veisi asiakkaan taloustilanteen liian kireäksi. Osana vastuullisuussuunnitelmaa Santander on tänä vuonna avannut eläkohtuudella.fi-nettisivuston. Sivusto tarjoaa helpon laskurin, joka auttaa oman taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn arvioinnissa.

– Laina on hyvä väline talouden tasapainottamisessa, mutta vain, jos lainan takaisinmaksu onnistuu suhteellisen nopeasti ja varmasti.

Hyvän tekeminen jatkuu

Santanderille myös hyväntekeväisyys on tärkeä arvo. Yhtiö on ollut jo usean vuoden ajan mukana Hyvä joulumieli -kampanjassa, jossa muistetaan muun muassa tärkeää vapaaehtoistyötä tekeviä tahoja.

– Haluamme olla mukana tuomassa ympärillemme hyviä asioita. Työntekijät, asiakkaat ja kumppanit osaavat jo odottaa tätä hyvän mielen kampanjaa, Timgren kertoo.

Santander haluaa kampanjallaan kertoa, miten pienillä asioilla voi olla suuri merkitys ja että jokainen voi olla mukana levittämässä hyvää. Joulun alla on vierailtu muun muassa vapaaehtoispalokunnassa, päiväkodissa, löytöeläintaloissa, Naisten linjan puhelinpäivystyksessä ja palvelutalossa.Karvaisia haleja!

Hali-bernit ovat käyneet ilahduttamassa vapaaehtoisten ohjaajien kanssa muun muassa sotainvalideja, kehitysvammaisia, vanhuksia ja lapsia. Lue juttu joulutervehdyksestä hali-berneille

Apua vauvaperheille

Santander on muistanut yhdessä Radio Aallon juontajien kanssa Helsingin ensikotiyhdistystä. Se on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka auttaa tiivistä tukea tarvitsevia vauvaperheitä ja heidän läheisiään. Lue juttu ensikodista

Väkivaltaa vastaan

Naisten Linjan vapaaehtoiset puhelinpäivystäjät tukevat väkivaltaa tai sen uhkaa kohdanneita naisia. Lue juttu tervehdyksestä Naisten linjan puhelinpäivystykseen

Jouluiloa eläimille

Eläimien hyvinvointi on Viikin löytöeläintalon toiminnan perusta. Suomessa hylätään vuosittain peräti 20 000 kotikissaa. Lue juttu vierailusta löytöeläintaloon
MAINOS Santander
Lue myös:

MAINOS