MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.
MAINOS Santander

Hyvää mieltä pienin ja tärkein teoin – muulloinkin kuin jouluna

Julkaistu:

Santander ja Radio Aalto veivät hyvää joulumieltä Helsingin ensikotiin, jossa vauvaperheet saavat tärkeää apua uuden elämän alkutaipaleella. Tempaus oli osaa laajempaa kampanjaa, jossa Santander haluaa ilahduttaa pienillä, hyvillä teoilla.
AdvertisementRadio Aallon kuuntelijat kertoivat toiveensa, ja Kimmo Vehviläinen ja Hanna Kinnunen pääsivät sen yhdessä Santanderin kanssa ilokseen toteuttamaan: Helsingin ensikotiin vietiin jouluinen kori ja suuret kiitokset paikan työntekijöille.

Radiojuontajien yllätysvierailu oli osa Santanderin tämänvuotista joulukampanjaa, jonka tavoite oli tuottaa hyvää mieltä ihmisten arkeen pienillä mutta merkityksellisillä tavoilla. Kampanjan tempauksissa käytiin viemässä joulutervehdys kohteisiin, joita suomalaiset olivat erityisesti toivoneet. Toiveiden mukaisesti jouluyllätys käytiin viemässä helsinkiläiseen palvelutaloon, Viikin löytöeläintaloon sekä Sotainvalidien veljeskotiin Oulussa.

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen alkuun

Radio Aallon Kimmo Vehviläinen ja Hanna Kinnunen veivät tällä kertaa Santanderin joulutervehdyksen ensikotiin Helsingissä. Helsingin ensikotiyhdistys on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka auttaa tiivistä tukea tarvitsevia vauvaperheitä ja heidän läheisiään. Pieni elämä ei aina ala helpoimmalla mahdollisella tavalla, ja joskus perhe tarvitsee erityistä tukea uuden elämän ensi hetkillä. Näitä tilanteita varten ensikoti on olemassa.

Ensikodin toiminnanjohtaja Kirsi-Maria Manninen kertoi Kimmolle ja Hannalle yhdistyksen taustasta. Ensikodin toiminnan perusajatus on ollut jo vuosikymmeniä, että jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen alkuun elämässään. Tänä päivänä ensikotiin tullaan asiakkaiksi, kun vauva saadaan perheeseen keskellä elämän isoja kriisejä tai jos esimerkiksi mielenterveysongelmat aiheuttavat haasteita tuoreen perheen elämässä. Ensikoti tarjoaa ympärivuorokautista tukea apua tarvitseville.

Radio Aallon kuuntelijat ja Santander halusivat kiittää ensikotia sen tärkeästä työstä. Joulukampanjallaan Santander haluaa osoittaa, että pienilläkin teoilla voi auttaa elämään enemmän.

Hyviä tekoja ympäri vuoden

Tämän vuoden joulukampanjan myötä on käyty ensikodin lisäksi jouluvierailulla hyvin erityyppisissä kohteissa: Hovimuusikko Ilkka ilahdutti helsinkiläisen palvelutalon asukkaita joululauluillaan. Löytöeläintalon työntekijät ja pienet asukit Helsingin Viikissä saivat myös vastaanottaa Helmiradion Ellenin jouluyllätyksen. Kaikki edellä mainitut kohteet olivat radiokuuntelijoiden ehdottamia, ja näitä ehdotuksia kohteiksi vastaanotettiin kampanjan aikana runsaasti.

Erityisesti joulun aikaan korostuu halu osoittaa kiitollisuutta, mutta on tärkeä muistaa, että hyvää mieltä voi jakaa mihin aikaan vuodesta hyvänsä. Santander ei halua jättää pieniä, hyviä tekojaan jouluun, vaan ilahduttaa ihmisiä ympäri vuoden erilaisin tavoin. Kuluneen vuoden aikana Santander on muun muassa jakanut koirapuistossa heijastimia sekä tarjonnut ilmaisia polkupyörätaksikyytejä ja polkupyöräklinikan palveluja.

Santander ja Radio Aalto toivottavat rauhaisaa joulunaikaa ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen!


Lue lisää Santanderista

Tietoa Santanderista

Santander Consumer Finance on osa Grupo Santanderia, joka on yksi Euroopan suurimmista pankeista. Santander Consumer Finance Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander Consumer Finance Oy tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.

MAINOS Santander
Lue myös:

MAINOS