MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.
MAINOS Santander

Nyt lähetetään yhdessä hyvää joulumieltä! Ketä sinä haluaisit muistaa?

Julkaistu:

Santander kannustaa elämään enemmän ja tekemään pieniä hyviä tekoja – myös jouluna. Siksi se toimii tänäkin vuonna hyvän joulumielen lähettinä suomalaisten toiveita kuunnellen. Myös sinä voit osallistua!
Advertisement Santander jakaa hyvää joulumieltä nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin yhteistyössä Radio Aallon kanssa: Radiokuuntelijat ovat saaneet esittää toiveitaan siitä, minne haluaisivat lähettää jouluiloa. Hyvän joulumielen kampanja on saanut mahtavan suosion, ja toiveita on lähetetty joka vuosi roppakaupalla.

Joulukampanja nivoutuu osaksi Santanderin toiminnan perusajatusta auttaa yrityksiä ja ihmisiä. Santander on kansainvälinen pankki- ja rahoitusalan konserni, joka haluaa edistää ihmisten hyvinvointia monella tasolla. Se on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja ilmastonmuutoksen torjumiseen, mutta toisaalta haluaa toteuttaa samaan aikaan hyviä tekoja myös paikallisella tasolla, ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia edistäen.

Suomessa Santander on tuonut hyvää mieltä ihmisten arkeen pienillä mutta merkityksellisillä tavoilla läpi vuoden: marraskuussa koirapuistossa jaettiin välkkyviä heijastimia karvaisille kavereille, Helsingin keskustassa oli auki ilmainen pyöräklinikka ja kuopiolaiset saivat kesällä nauttia polkupyörätaksien kyydistä. Santander rohkaisee elämään enemmän: pienet hyvät teot voivat myös olla suuria, sillä ne tekevät arjesta mielekkäämpää.

”Santander on mukana ihan tavallisessa elämässä ja me haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden elää enemmän arjessa”, toimitusjohtaja Peter Sjöberg Santanderilta kertoo. Tämän ajatuksen ympärille rakentuu myös Santanderin Hyvää joulumieltä -kampanja.

Aikaisempina jouluina Santander on vienyt hyvän mielen joulutervehdyksen muun muassa Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:lle, Walkers-kahvilaan, Jyväskylän Sotainvalidien Sairaskotiin, Hyvinkään kaupungin kotihoidon työntekijöille sekä lapsille Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Vastaanotto on ollut lämmin kaikissa kohteissa. Esimerkiksi Helsingin Kontulan palvelukeskuksessa silmäkulmaa pyyhittiin tiuhaan, kun Radio Aallon Kimmo Vehviläinen ja Anna Perho pistäytyivät siellä hovimuusikko Ilkka Ihamäen kanssa ja ilahduttivat palvelukeskuksen asukkaita jouluisella musiikkiesityksellä. Myös HESY:n kodittomat eläimet saivat joulun kunniaksi tervehdyksen – ja siinä sivussa radiojuontajat menettivät sydämensä kiehnääville kissoille.

Arjen keskellä pienetkin hyvän mielen teot voivat ilahduttaa valtavasti. Myös tänä vuonna Santander toteuttaa ihmisten joulutoiveita. Haluaisitko lähettää joululämpimäisiä vanhainkodin henkilökunnalle, musiikkiesityksen lähikoulun lapsille tai jouluherkkuja turvakotiin? Radio Aallon sivuilla voit lähettää ehdotuksesi – lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan joka viikko siivouslahjakortteja.

Osallistu Santanderin Hyvää joulumieltä -kampanjaan

Viime jouluna Radio Aallon Kimmo Vehviläinen ja Anna Perho kävivät viemässä joulutervehdyksen Hope ry:lle. Vähävaraisille lapsiperheille pienikin apu voi olla suuri. Katso videolta, miten sinäkin voit auttaa!Lue lisää Santanderista

Tietoa Santanderista

Santander Consumer Finance on osa Grupo Santanderia, joka on yksi Euroopan suurimmista pankeista. Santander Consumer Finance Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander Consumer Finance Oy tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.

MAINOS Santander
Lue myös:

MAINOS