MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Santander Consumer Financen mainosaineistoa.
MAINOS Santander

Kasvata asuntosi arvoa remontilla

Julkaistu:

Toimiva ja tyylikäs asunto on paitsi mukava myös arvokas. Kodin kunnostaminen on usein taloudellisestikin järkevä sijoitus.
Hyvin rakennettu koti kestää aikaa ja on viihtyisä. Aika ajoin jokainen asunto kuitenkin kaipaa pientä tai isompaa remonttia. Joissain tilanteissa remontilla on kiire.

Jos katto vuotaa tai kylpyhuoneesta paljastuu kosteusongelma, tilanteen ei pidä antaa pahentua.

– Harvalla on käytettävissään tuhansia euroja yllättäviin remonttitarpeisiin. Jos raha-asiat on hoidettu hyvin, on ehkä mahdollista kattaa remonttikulut joustavasti kulutusluotolla, sanoo Santander Consumer Financen johtaja Ville Rinkinen.

Kun ongelma korjataan heti, remontissa päästään vähemmällä ja kulutkin jäävät yleensä pienemmiksi. Kosteus- tai ilmanvaihto-ongelman korjaaminen tekee kodista myös terveellisemmän.

Haaveena keittiöremontti

Perheen lisäksi kotona vietetään aikaa ystävien kanssa. Tarjoilut ovat tapaamisissa tärkeässä roolissa ja joskus vieraat kutsutaan jopa kokkaamaan yhdessä isäntäväen kanssa. Toimiva keittiö on kätevä paikka kokoontua puuhailemaan yhdessä.

Monessa kodissa keittiö onkin nykyisin kovalla kulutuksella. Koneet tulevat jossakin vaiheessa tiensä päähän, ja pinnat saattavat kaivata raikkaampaa ilmettä. Isompi remontti maksaa helposti tuhansia euroja, joten se saattaa jäädä haaveeksi pitkäksi aikaa.

Yksi tapa rahoittaa remontti on kulutusluotto. Esimerkiksi Santanderilta voi hakea luottoa kätevästi verkossa, ja maksuerien suuruuden voi valita oman maksukyvyn mukaan.

– Kodin remontit ovat yksi tyypillinen kohde, johon haetaan kulutusluottoa. Santanderin kulutusluotto on monella tapaa turvallinen: tarkistamme luotonhakijan maksukyvyn ennen luottopäätöstä ja luoton kaikki kustannukset ovat alusta lähtien tiedossa, Rinkinen sanoo.

Itselle säästämistä

Erityisesti kasvukeskuksissa asunto on usein hyvä säästökohde. Laadukkaat, oikeaan aikaan toteutetut remontit auttavat säilyttämään asunnon arvon tai jopa nostamaan sitä.

Kun remonttipäätös on ajankohtainen, kulutusluotto on usein nopeammin saatavilla kuin pankkilaina. Santander arvioi huolellisesti luotonhakijan maksukyvyn, joten takaajia tai vakuuksia ei tarvita.

Kuten moniin pankkilainoihinkin, takaisinmaksuun on mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia.

Luottoa tulee ottaa vain vastuulliselta luotonantajalta. Kun rahoittajan toiminta on vakaata ja luotto on kaikkine kustannuksineen selkeä ja helppohoitoinen, ei maksuaikana ole odotettavissa yllätyksiä.

Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia.

Lue lisää Santanderista
MAINOS Santander
Lue myös:

MAINOS