MainosSaarioinen

On keittoja. Ja sitten on lempikeittoja – osallistu arvontaan ja voita viikon keitot valitsemallesi henkilölle

Hyvän ruoan ääressä läheisten kanssa vietetyt hetket jäävät mieleen ja lämmittävät vuosienkin päästä. Mikä on sinun suosikkikeittosi? Kerro ruokamuistosi ja voita viikon keitot lempi-ihmisellesi.


18.1. 11:05

Ruoka on muistoja, suuria tunteita, yhdessä koettuja merkityksellisiä hetkiä ja unohtumattomia makuja. Lämpöä, joka tuntuu pitkään. Tärkeän ihmisen kanssa jaettu ateria jättää jäljen.

Keitot maistuvat koko perheelle. Ne lämmittävät, kun pakkanen paukkuu, ja maistuvat raikkaan kesätuulen keveiltä kuumina hellepäivinä. Niitä syödään kotona ja mökillä ja otetaan termareissa mukaan retkille. Tietyt keitot ovat kulkeneet mukanamme koko elämän lapsuudesta saakka. Ne olivat lempikeittojamme silloin, ne ovat lempikeittojamme nyt, ja ne ovat lempikeittojamme tulevaisuudessakin.

Ilahduta isovanhempaa, äitiä, isää, kollegaa, kotoa muuttanutta lasta tai ystävää lähellä tai kaukana. Osallistu arvontaan kertomalla ruokamuistosi lempi-ihmisesi kanssa ja voita Saarioisen keitot viikoksi tälle henkilölle.

Jos voitat arvonnan, sitoudut haastateltavaksi Saarioisten artikkeliin, joka julkaistaan keväällä is.fi/menaiset -sivustolla. Tähän antamasi henkilötiedot näkee vain Sanoma Media Finlandin tuottaja.

Lempikeittoja jokaiseen makuun

Saarioisten keitot ovat herkullista, maistuvaa ruokaa. Viidentoista klassikko- ja kasviskeiton laaja makuvalikoima sisältää suomalaisten suosikkikeitot ja tuo vaihtelua lounaille ja päivällisille kotona tai työpaikalla.

Saarioisten keitot ovat kulkeneet mukanamme koko elämän lapsuudesta saakka.

Suomalaisten suosikkikeitot haudutetaan Saarioisilla pitkään ja rakkaudella. Lihakeiton, Kanakeiton, Jauhelihakeiton ja Siskonmakkarakeiton tutut, turvalliset maut tuovat lämpöä tavallisiin arkipäiviin. Nämä vuosikymmeniä mukanamme kulkeneet luottokeitot ovat ansaitusti myös perheen pienimpien lempikeittoja.

Saarioisten klassikkokeitoissa maistuvat aidot ainekset. Kirjolohikeitto on valmistettu Saaristomeren kirjolohesta, Kermainen riistakeitto saksanhirvestä, porosta ja juureksista. Ruokaisa Savuporokeitto, Katkarapukeitto ja samettinen Kantarellikeitto lennättävät nautiskelijan makumuistojen mukana mukaviin yhteisiin hetkiin ja saavat kenet tahansa hymyilemään.

Ripauksen luksusta arkiruokailuun tuovat nopeiden, valmiiden keittoannosten päälle lisätyt erilaiset ripotteet: savuporomuru, katkaravut, paahdettu sipuli, siemenet tai tuoreet yrtit.

Väriä päivään kevyistä kasviskeitoista

Keventäjien ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden suosikit löytyvät Saarioisten monipuolisista, värikkäistä kasvissosekeitoista.

Raikkaissa ja maukkaissa kasviskeitoissa suuren yleisön suosikkeja ovat Bataattisose- ja Porkkanasosekeitot. Monet mausteisempia makuja rakastavat ovat ihastuneet vegaanisiin Mausteiseen Porkkana-kurpitsasosekeittoon ja Inkivääriseen kasvissosekeittoon.

Kotimaisesta, tuoreesta pinaatista valmistetun Pinaattikeiton ja Juustoisen Kasviskeiton viimeistelee annoksen kaverina tarjoiltu salaatilla, kurkulla ja tomaatilla päällystetty ruisleipä.

Kokeile rohkeasti ja löydä oma lempikeittosi! Tutustu Saarioisten keittoihin ja lue lisää www.saarioinen.fi.

Saarioinen

Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957

Saarioinen on perheyritys, Suomen johtava valmisruokatalo.

Saarioisten ruoka tehdään Sahalahdella, Valkeakoskella, Huittisissa ja Viron Raplassa noin 1 200 saarioislaisen voimin. Virossa valmistetaan osa Eväs-tuotemerkillä myytävistä salaateista ja heti syötävistä täytetyistä leivistä, wrapeista ja patongeista.

Liity Saarioisten Lempiruokayhteisöön ja ole mukana kehittämässä tulevaisuuden lempiruokia: www.saarioinen.fi/lempiruokayhteiso

Tiesitkö? Logokukon esikuva komeili aikoinaan tuuliviirissä Kangasalan Sahalahdessa Saarioisten kartanon vellikellotapulin päällä. Kukko on esiintynyt jo kartanon kanalan hinnastossa vuonna 1954.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Lue myös: