MAINOS

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Pivon mainosaineistoa.
MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Pivon mainosaineistoa.
MAINOS Pivo

Tiesitkö, että kirppislöydöt ja bussiliput voi ostaa mobiilisovelluksella? Näin maksat kesämenot helposti

Julkaistu:

Kesällä elämän kuuluu olla helppoa. Kätevän mobiilisovelluksen avulla hoituvat kulujen jakaminen kaverille, festarilippujen hankinta, bussilippujen osto sekä pöytävaraukset.


Suomalaiset käyttävät kesällä rahaa matkailuun, juhlintaan, mökkeilyyn, veneilyyn ja kulttuuriin. Lomalla matkan varaaminen ja festarilippujen hankinta hoituvat nopeasti, kun käytössä on sukkela maksusovellus Pivo.

Pivo on OP Ryhmän kehittämä monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla voi siirtää kaverille rahaa tai maksaa verkkokaupoissa.

Mobiilimaksut helpottavat ostosten jakamista kesätapahtumissa tai kaveriporukan reissuissa. Pivo on erityisen kätevä, kun jaetaan vaikka mökkireissun ruokaostosten kustannuksia. Sovelluksen avulla voi nimittäin jakaa kulut ja siirtää rahat saman tien kaikkien pankkien välillä pelkän puhelinnumeron avulla.

Kesällä rahaa kuluu tietysti myös heräteostoksiin, sillä riippumatossa makoillessa aika kuluu yllättävän mukavasti nettikauppoja selaillessa. Mutta myös kirppiskaupat puistossa onnistuvat helposti.

Ei tarvita tunnuslukulistoja tai tilinumeroiden vaihtoa eikä pohdintaa siitä, mikä pankki kummallakin on käytössä. Riittää, että käytössä on Pivo ja tiedossa puhelinnumero. Sovellukseen tulee ilmoitus heti, kun raha on lähtenyt onnistuneesti matkaan, joten toimitus on nopea, eikä kesän menoissa tarvitse kantaa käteistä mukana.

Lähes 1000 rahanarvoista etua

Pivo uudistui vuoden alussa ja samalla siihen tuli uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat kesämenojen suunnittelua. Nyt sovelluksella voi esimerkiksi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja kymmenellä eri paikkakunnalla.

CityShopparista Pivon käyttäjä saa liki 1 000 erilaista etua ja alennusta noin 2 700 yrityksestä.

– Cityshopparin edut tulevat hyvään käyttöön vaikka Suomea kiertäessä. Mukana on kertakäyttöisiä sekä useampaan kertaan käytettäviä etuja, joita tarjoavat monet suositut liikkeet ja ravintolat, OP:n mobiilimaksamisen Business Manager Matti Rusila kertoo.

Jos ostosten tekeminen tuntuu jopa liian helpolta ja siksi koukuttavalta, niin Pivosta pystyy kätevästi seuraamaan omia menojaan, ja myös tilin saldoa pääsee tarkastelemaan ajantasaisena.Shoppailua verkossa vaikka laiturinnokasta

Finanssialan tutkimuksen mukaan melkein joka kolmas suomalainen on ottanut käyttöönsä jonkin ostosten maksamiseen ja rahan siirtämiseen soveltuvan mobiilisovelluksen.

Niiden käyttö verkko-ostosten maksamisessa on jopa kolminkertaistunut. Rusila tietääkin, että nykyään raha-asiat halutaan hoitaa tehokkaasti ja nopeasti, erityisesti lomalla ja reissun päältä. Tässä maksusovellus auttaa mukavasti. Nykyään shoppailu ja verkko-ostosten maksu käy laiturilla makoillessa, veneen kyydissä tai terassilla ilman turhaa säätöä.

Pivon avulla hyviin tarjouksiin tarttuminen tai konserttilippujen ostaminen onnistuu silmänräpäyksessä.

– Verkkokaupassa ostosten tekeminen tapahtuu niin, että kuluttaja valitsee maksutavaksi Pivon. Silloin puhelimeen tulee maksupyyntö, joka hyväksytään pyyhkäisemällä. Pankkitunnuksia tai korttitietoja ei siis tarvitse antaa ja maksu onnistuu vaikka laiturinnokasta, Rusila kuvailee.

Pivo

Sovellus ladattu yli miljoona kertaa

• Turvallinen, nopea, helppo, aina mukana

• OP Ryhmän Suomessa kehittämä

• Sovelluksella voi lähettää ja pyytää rahaa kavereilta sekä maksaa jo 7 000 verkkokaupassa.

• Etuja ja palveluita Pivon kautta tarjoavat myös mm. Kotipizza, TableOnline ja CityShoppari

• Toimii myös digitaalisena opiskelijakorttina useissa oppilaitoksissa

• Sillä voi ostaa lippuja paikallisbusseihin kymmenellä eri paikkakunnalla

Lue lisää Pivosta ja lataa se sovelluskaupasta käyttöösi heti!
MAINOS Pivo
Lue myös:

MAINOS