MAINOS

MAINOS Neste K

Testaa, mikä maku sopii sinulle – voita kesäjuomia!

Julkaistu:

Kesäkuumalla on tärkeää huolehtia nestetasapainosta. Juominen kannattaa, vaikka ei janota! Tee hauska testi, ja katso, mikä juoma sopii sinun persoonallesi.
*Arvonta on päättynyt.Kesän odotetut helteet saapuvat ja samalla saapuvat myös ihanan kesäiset maut juomiin. Hellepäivänä kannattaa juoda pitkin päivää – siis jo ennen kuin jano iskee. Juomia löytyy nykyään moneen makuun, joten valinnan vaikeus saattaa iskeä kaupan hyllyjä katsellessa. On virkistäviä limonadeja ja piristäviä makuvesiä, ravitsevista smoothieista puhumattakaan.

Kun yksi haluaa kesähelteessä juomakseen mieluusti jääkylmän ja raikastavan veden, toinen testaa kesän aikana läpi kaikki smoothievaihtoehdot erilaisine marja-, hedelmä- ja yrttivariaatioineen. Monelle myös aromikas kahvi kuuluu kesäjuomien eliittiin, erityisesti aamuauringossa nautittuna. Jokaisella meistä on omat juomasuosikkimme niin mökillä, rannalla kuin kesäreissun aikana nautittavaksi.

Mutta mikä juoma sopii kesällä juuri sinulle? Tee leikkimielinen testi ja katso tuloksesi.Jos testi ei näy, voit tehdä sen myös täällä.
MAINOS Neste K
Lue myös:

MAINOS