MAINOS

MAINOS Neste K

Olisitko arvannut? Tämä on huoltiksen suosituin ruoka-annos

Julkaistu:

Hiihtolomareissulle lähdössä? Liikenneaseman henkilökunta paljastaa, mikä on reissaajien hittiruoka ja miksi asemilla saa maailman parasta kahvia.
Taukopaikalla on väliä, kun lähtee pitkälle automatkalle. Pysähdy välillä hengähtämään hetki, juomaan kunnon kahvit tai syömään ruokaa, joka on oikeasti hyvää.

Kokosimme yhteen viisi väitettä huoltisruuasta. Katso, ovatko väitteet totta vai tarua!

1) Neste K -asemilla saa maailman parasta kahvia

Totta. Neste K-asemat tarjoavat maailman laadukkainta ja vastuullisesti tuotettua Nespresso-kahvia. Latte, americano, cappucino, espresso ja macchiato valmistetaan samanlaisilla keittimellä kuin kuin 750:ssa Michelin-ravintolassa ympäri maailman.

Käytetyt kahvikapselit ovat 100 prosenttisesti kierrätettävissä.

2) Neste K:n suodatinkahvi on taatusti tuoretta

Totta. Neste K -asemilla myydään seitsemän miljoonaa kuppia vastakeitettyä kahvia vuodessa. Suodatinkahvilla on 20 minuutin tuoreustakuu.

Kahvia saa kolmessa eri koossa ja kahdessa eri paahtoasteessa: Juhla Mokka on vaaleapaahtoista ja Pelican Rouge tummapaahtoista.

3) Kelmuun pakattu sämpylä on varmasti tuore

Tarua. Kelmuun tai muovipussiin pakattu sämpylä kerää kosteutta ja leipä vettyy.

Neste K:n leivät täytetään tuoreilla ja laadukkailla raaka-aineilla juuri ennen vitriiniin nostoa. Sämpylät tarjoillaan kääreissä, jotta vihannekset pysyvät tuoreina ja raikkaina ja sämpylät pinnaltaan rapeina. Asemilla on monenlaisia suolaisia kahvileipiä, mutta monien suosikki on ruokaisa muna-pekonisämpylä.

4) Wieninleike on Neste K -asemien suosituin ruoka-annos

Totta. Koon Keittiöstä löytyy annoksia jokaiseen makuun: tuoreita ja keveitä salaatteja, à la carte -annoksia ja reippaan kokoisia grilliannoksia. Jokaisella asemalla on kokkeja tekemässä kotiruokalounasta.

Klassinen wieninleike pitää kuitenkin edelleen pintansa, ja se on keittiön suosituin ruoka-annos.

5) Koon Keittiössä paistetaan pullia joka lauantai

Tarua. Pullia paistetaan asemilla joka päivä. Koon korvapuustit ja voisilmäpullat on leivottu aidolla voilla. Jokainen pulla on erilainen.

Makeita kahvileipiä myydään paremmilla pysähdyksillä vuoden mittaan yli miljoona.

Tiesitkö?

Neste K on yksi K-ryhmän ruokakauppaketjuista K-Citymarketin, K-Supermarketin ja K-Marketin rinnalla. Meitä yhdistää K-ruokakauppiuus ja laadukkaat Pirkka-tuotteet. Neste K -asemilta löytyy lisäksi keittiömestari Pekka Terävän kanssa yhteistyössä uudistettu Koon Keittiö ja Nesteen korkealaatuiset Suomessa jalostetut polttonesteet.
MAINOS Neste K
Lue myös:

MAINOS