MAINOS

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Instrumentariumin mainosaineistoa.
MAINOS Instrumentarium

Haaveiletko uusista silmälaseista? Nämä ovat syksyn kehystrendit

Julkaistu:

Tämän syksyn upeimmat uutuuskehykset ovat joko ruskeat, siroa metallia, pienilinssiset tai näyttävät statement-lasit – mitkä sopivat juuri sinulle?


Syksyn väripaletissa pilkahtelee sähkönsinistä, vahvaa keltaista ja oranssia, mutta yksi värisävy on yli muiden: ruskea on kauden it-väri. Herkullinen ruskea on tänä syksynä ajankohtainen kaikissa sävyissään. Se näkyy kauden trendikartalla syvänä kahvinruskeana, lämpimänä konjakinsävynä, klassisena maitosuklaana tai vaaleana kermatoffeena.

Kehysmuodissa tämä on loistava uutinen, sillä ruskea sopii kauniisti kaikille ihonsävyille. Kokeile esimerkiksi lämpimänsävyisiä kilpikonnakehyksiä, läpikuultavia muovikehyksiä tai Burberryn kehyksiä, joissa ruskea sävy kohtaa ajankohtaisen ruutukuosin.

Oletko valmis pieniin kehyksiin?

Pienet ja matalat kehykset on yksi silmälasimuodin megatrendeistä. Se tarkoittaa, että viime kesän vinkeät pienet aurinkolasit olivat vasta alkusoittoa. Sellaisiahan kantoivat niin Rihanna, Bella Hadid kuin myös kotimaiset tyylin edelläkävijät. Pienet trendiaurinkolasit ovat usein kulmikkaat, mutta silmälaseissa ajankohtaisin muoto on soikea. Kehysten materiaali on puolestaan metalli.

Tämän kehysmuodon uusi tuleminen voi näyttää ensivilkaisulla erikoiselta, mutta kasvoilla se toimii varsin hyvin. Se jättää kulmakarvat kauniisti esiin, ja peittää myös mahdollisia tummia silmänalusia. Tietenkin malli myös näyttää varsin särmikkäältä!

Siro metalli on naisellinen

Metalli on kauden tärkein kehysmateriaali, sillä se taipuu tänä syksynä mitä kiehtovimpiin muotoihin. Klassiset pilottikehykset ovat nyt naisellisia. Uutuuskehyksissä pilottilasien kulmikkaita muotoja on pyöristetty, ja esimerkiksi tuplasilta korvattu kaartuvalla nenäsillalla.

Siro metallikehys on tyylin korumainen yksityiskohta. Kookkaat kehykset korostavat myös silmiä kauniisti. Nyt tarvitsee enää päättää, onko oma metallinsävy hopea, kulta vai ruusukulta.

Älykkölasit ovat seksikkäät

Tämän syksyn älykkölasit ovat vahvan naisen asuste. Pyöreälinjaiset muovikehykset saavat varsin vetävän päivityksen: musta väripaletti vaihtuu viininpunaiseen, roosaan ja raikkaaseen punaiseen. Kehykset ovat paksut ja voivat myös kaartua kissamaisesti ylös.

Kauden muotinäytöksissä älykkölasit yhdistettiin auki kammattuun tukkaan, ruusuiseen tai tummanpunaiseen huulipunaan ja isoihin korviksiin. Kokeile Guccin, Pradan ja Stella McCartneyn voimakehyksiä.

Lisää kauden upeita uutuuskehyksiä löydät valikoimastamme. Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään omat suosikkisi Instrumentariumin myymälöistä.
MAINOS Instrumentarium
Lue myös:

MAINOS