MainosKaalimato

Vielä ehdit! Kaalimadon Black Friday -ale vain jatkuu ja jatkuu – tarjoukset jopa 70%

Tekeekö mielesi uutta seksilelua? Kaalimadon Black Friday antaa luvan hemmotella itseään ja kumppania – tarjoukset ovat voimassa vielä hetken!


21.11.2022 9:31

Nyt on vuoden paras hetki hankkia seksileluja kaalimato.com-verkkokaupasta.

Black Friday ei ole vielä ohi – ainakaan Kaalimato.com-verkkokaupassa! Iso joukko tuotteita on edelleen 20 % ja jopa 70 % alennuksessa. Hinnat ovat voimassa tiistaihin 29.11 klo 9 asti, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

– Tämä on juuri se vuoden paras hetki hankkia seksileluja koko seuraavan kuluvan vuoden ajaksi, sanoo Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen.

Seksuaaliterapeutti huomauttaa, että jos sinulla on mielessäsi joku tietty lelu, jota olet halunnut kokeilla, mutta kukkaro ei ole antanut periksi, niin nyt on oikea aika hemmotella itseään.

Lähes kaikki kaalimato.com-verkkokaupan tuotteet ovat nyt vähintään 20 % ja jopa 70 % alennuksessa! Alennukset ovat voimassa tiistaihin 29.11.2022 klo 9 saakka.

Kokeile imevää klitoriskiihotinta tai pariskunnan seksipeliä

Lavikainen muistuttaa, että Kaalimadon seksivälinevalikoima on hyvin monipuolinen ja vain kokeilemalla voi löytää itselleen sopivat lelut.

– Voit lelujen avulla huomata pian löytäneesi kokonaan uudenlaisia tapoja saada ja tuottaa nautintoa. Nyt Black Fridayn kunniaksi onkin hyvin edullinen tilaisuus hankkia himoittuja seksivälinesuosikkeja vaikka kaapit täyteen, Lavikainen kannustaa.

Yksi seksuaaliterapeutin suosittelema seksiväline naisille on imevä klitoriskiihotin.

Kokeile esimerkiksi Satisfyer Curvy 2+ -klitoriskiihotinta, jonka saat nyt 40 prosentin alennuksella hintaan 39,50 € (normaalisti 65,90 €).

– Jos et vielä ole tutustunut lainkaan naisten suosimiin Satisfyer-tuotteisiin, niin anna ihmeessä itsellesi mahdollisuus. Miehille tämä myös on täsmävinkki pukin konttiin hankittavaksi, Lavikainen sanoo.

Älyominaisuuksiensa vuoksi Satisfyer Curvy 2+ toimii hyvin myös etäsuhteessa elävien parien seksileluna.

Kiihottimessa oleva imu synnyttää alipaineen, joka saa klitoriksen nousemaan suutinta kohden. Ilma ja paine kiertävät silikonisen suppilon sisällä saaden klitoriksen ja sitä ympäröivän ihon pintaverisuonten verenvirtauksen villiintymään. Sykkivältä tuntuvan imun ohessa laitteessa on myös värinätoiminto.

Imeviä klitoriskiihottimia suositellaan myös naisille, joilla on haasteita orgasmin saamisessa.

– Palautteen mukaan naiset saavat erittäin voimakkaita orgasmeja ja jotkut ovat myös ejakuloineet ensimmäistä kertaa elämässään, Lavikainen kertoo.

Vai etsitkö hauskaa ja sopivan tuhmaa yhteistä tekemistä puolisosi kanssa?

Pariskunnille suunnattu Desire-seksipeli on nyt tarjouksessa hintaan 19,90 € (normaalisti 29,90 €). Alennusta saat 33 %!

Desire-peli sopii tilanteisiin, joissa pariskunnalla on kunnolla kahdenkeskeistä aikaa. Peli on hyvä herättelijä silloin, kun pari toivoo seksielämäänsä jotain uutta. Se on myös erinomainen tutustumisen väline tuoreille pareille ja auttaa kertomaan omista haluista ja toiveista toiselle.

Desire-pelin avulla on mahdollista rikkoa seksiin liittyviä rutiineja, lisätä parin välistä vuorovaikutusta ja tuoda jännittäviä, uusia ideoita seksiin.

Pelin edetessä pari pääsee kokeilemaan erilaisia seksiin liittyviä tehtäviä samalla, kun halu ja nautinto kasvavat.

– Tämän pelin avulla on mahdollista rikkoa seksiin liittyviä rutiineja, lisätä parin välistä vuorovaikutusta ja tuoda jännittäviä, uusia ideoita seksiin. Kuten eräs testiryhmäläinen arviossaan kertoo, suurimmaksi haasteeksi koitui malttaa pelata peli loppuun asti ennen kuin pääsi tositoimiin, kertoo Lavikainen hymyillen.

Nautintoa myös miehille

Lavikainen muistuttaa, että meistä jokaisella on oikeus hankkia rohkeasti vähänkin itseään kiinnostava seksilelu. Kaalimadon verkkokaupasta löytyy koko viikonlopun ajan Black Fridayn kunniaksi paljon tuotteita jopa 70 prosentin alennuksella.

Tarjoukset kannatta hyödyntää myös joulua ajatellen. Lavikainen sanoo, että seksilelut ovat oivallisia joululahjoja.

– Positiivisesti seksivälineisiin suhtautuvan ystävän voi hyvin yllättää iloisesti seksilelupaketilla. Olen sitä mieltä, että on aika vaikeaa keksiä nautintoa parempaa joululahjaa kenellekään.

Miehille seksuaaliterapeutti lupaa myös nautintoa Black Fridayn kunniaksi.

Esimerkiksi Fleshlight Stamina Training Unit Lady -masturbaattori on Black Fridayn kunniaksi 42 prosentin alennuksessa hintaan 39,90 € (normaalisti 69,90 €).

Fleshlight Stamina Training Unit Lady -tekovaginan sisuksen nystyrät jäljittelevät emättimen seinämän lihaksia, joten sen käyttö tuntuu seksuaaliterapeutin mukaan hyvin aidolta. Se on valmistettu aitoa ihoa muistuttavasta, pehmeästä materiaalista.

Keinovaginan sisuksessa on pehmeitä ja kimmoisia tyynyjä. Tuote on pakattu hauskan näköiseen, taskulampun muotoiseen koteloon, jonka sisään muodostuu imevä alipaine, kun penis liikkuu edes-takaisin keinovaginan sisällä. Alipaineen, eli imun määrää ja kovuutta voidaan säätää kotelon toisessa päässä olevan kierrekorkin avulla ja kotelo toimii myös kätevänä säilytyskotelona.

– Tämähän on kehitetty erityisesti miehille, jotka haluavat päästä mahdollisimman lähelle aitoa tunnetta. Suosittelen tätä tuotetta myös niille, jotka haluavat saada tuntumaa vaginasta ja yhdynnästä. Ei tämä nyt tietenkään aivan sama ole, mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, Lavikainen kertoo.

Lähes kaikki kaalimato.com-verkkokaupan tuotteet ovat nyt vähintään 20 % ja jopa 70 % alennuksessa! Alennukset ovat voimassa tiistaihin 29.11.2022 klo 9 saakka.

Seksileluja kaikille

Kaalimato tahtoo tuoda pidennetyn Black Friday -viikonlopun aikana paljon iloa, piristystä ja nautintoa mahdollisimman monelle. Lavikainen toivoo, että kaikki vakioasiakkaat saisivat hankittua etuviikonlopun aikana paljon uusia, edullisia leluja seksivälinelaatikoihinsa.

– Tietysti toivomme myös uusien asiakkaiden ja uudenlaista nautintoa etsivien löytävän viikonlopun aikana paljon lisää iloa itselleen ja kumppanilleen. Kaalimato.com-sivuilla voi vierailla myös vain tutustumassa seksivälineiden ihmeelliseen ja nautinnolliseen maailmaan, yksin tai kumppanin kanssa. Nyt on sopivia seksileluja tarjolla ihan kaikille aikuisille!

Tutustu kaikkiin Kaalimadon Black Friday -tarjouksiin ja kerro ystävällekin!

Lue myös: