[MAINOS: Kaalimato.com] Moni fantasioi seksistä julkisella paikalla – tällä salaisella lelulla kukaan ei tiedä, mitä housuissasi tapahtuu! - Nautintoa elämään - Kaalimato - Ilta-Sanomat
MainosKaalimato.com

Moni fantasioi seksistä julkisella paikalla – tällä salaisella lelulla kukaan ei tiedä, mitä housuissasi tapahtuu!

Seksi on iloinen ja luonnollinen asia, mutta miksi kuitenkin joskus olisi ihanaa tehdä jotain salaisesti esimerkiksi julkisilla paikoilla?


2.8. 17:18

Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen mukaan seksin harrastaminen julkisella paikalla on yksi suomalaisten suosituimpia fantasioita.

– Julkisella paikalla seksin harrastamiseen liittyy usein kiinnijäämisen riski, joka voi kiihottaa ja saada aikaan kutkuttavaa jännitystä.

Jännitykseen liittyvä kehossa tapahtuva adrenaliiniryöppy voi joillakin myös lisätä seksuaalista nautintoa.

– Seksuaaliseen kanssakäymiseen ja seksiin liittyvä toiminta julkisella paikalla vaatii myös rohkeutta. Kun kaikki sujuu hyvin, voi se lisätä henkilön itsevarmuutta, Lavikainen kertoo.

Satisfyer - Sexy Secret Panty -vibraattori sopii seksuaaliterapeutin mielestä täydellisesti salaisiin seksihetkiin. Tilaa vibraattori täältä!

Kaalimadon tutkimuksen mukaan suomalaisista 21 prosenttia kertoo joskus kokeilleensa seksin harrastamista julkisella paikalla. Lisäksi yli kymmenes olisi kiinnostunut kokeilemaan, mutta ainakin vielä asia on jäänyt pelkän ajatuksen tasolle.

Jos haluaa pitää hauskaa neljän seinän ulkopuolella, paikaksi kannattaa valita sellainen, jonka läheisyydessä ei ole muita. Seksuaaliterapeutti muistuttaa, että oma toiminta ei saa aiheuttaa häiriötä tai epämukavaa tilannetta muille.

– Suosittelen hieman syrjemmässä nautiskelua. Valitkaa paikka, jossa ei ole muita ihmisiä lähellä, Lavikainen neuvoo.

Anatomisesti muotoiltu Sexy Secret Panty -vibraattori asetetaan alushousujen haarakiilaan ja kiinnitetään housujen ulkopuolelle napsautettavan, pyöreän magneettisen vastakappaleen avulla.

Ota tämä lelu mukaan!

Seksuaaliterapeutti suosittelee ottamaan kodin ulkopuolella tapahtuviin seksileikkeihin mukaan vibraattorin. Satisfyer - Sexy Secret Panty vibraattori on hänen mukaansa juuri sopiva pikkuhousuihin kiinnitettävä ja tehokkaasti värisevä lelu.

– Tämä sopii mahtavasti salaiseen tunnelmaan. Kannattaa aloittaa kokeilemalla tätä.

Vibraattorissa on hiljainen ääni, eikä kukaan tiedä mitä pikkuhousuihin on sujautettu.

– Erityisen jännittävän tästä lelusta tekee sen etäohjattavuus. Vibraattoria voi säädellä älypuhelimeen ladattavan ilmaisen sovelluksen avulla. Näin salaiseen seksileluun saa käyttöön todella nautinnollisia värinäohjelmia, Lavikainen vinkkaa.

Myös kumppani voi säädellä vibraattoria omalla puhelimellaan vaikkapa toiselta puolelta maailmaa.

– Parhaimmillaan laite on kuitenkin silloin, kun käytätte sitä salaa kodin ulkopuolella. Kumppanisi voi nähdä reaktiosi joko kauempaa tai aivan läheltä ja kiihottua niistä itsekin.

Tilatkaa yhdessä salainen lelu - Sexy Secret Panty -vibraattori täältä!

Sexy Secter Panty Vibrator tulee tyylikkäässä pakkauksessa ja se sopii nautinnolliseksi lahjaksi niin pariskunnille kuin sinkkunaisillekin.

Miten se toimii?

Anatomisesti muotoiltu Sexy Secret Panty Vibrator asetetaan alushousujen haarakiilaan ja kiinnitetään housujen ulkopuolelle napsautettavan, pyöreän magneettisen vastakappaleen avulla.

– Miellyttävän tuntuisesta, ihoystävällisestä silikonista valmistettu vibraattori asettuu nautinnollisesti intiimialueella juuri oikeisiin kohtiin, seksuaaliterapeutti kertoo.

Sexy Secret -pikkuhousuvibraattorin voimakkaasta moottorista löytyy vakiona 10 erilaista, värinäohjelmaa, joita säädetään kiihottimen pientä nappia painamalla.

FAKTAT

– Kun lataat älypuhelimeen helppokäyttöisen Satisfyer Connect -sovelluksen, saat pikkuhousuvibraattoriin huikean määrän lisätoimintoja, kuten valmiiksi ladattuja värinärytmejä, jotka tuovat sinulle uudenlaisia kokemuksia seksilelusi kanssa.

– Voit muuttaa ympäristösi äänet värinöiksi ja pääset suunnittelemaan omia värinärytmejä sekä tekemään halutessasi omia ”soittolistoja”.

– Voit käyttää sovelluksen kautta muiden käyttäjien laatimia rytmejä ja jakaa omatekemiäsi muiden käyttäjien kanssa ympäri maailmaa.

– Voit yhdistää sovellukseen esimerkiksi Spotify-soittolistasi ja nauttia värinöistä lempimusiikkisi tahdissa.

– Voit olla videoyhteydessä haluamasi käyttäjän kanssa kun laite on yhdistetty bluetoothilla Satisfyer-laitteeseen. Myös chat-keskustelu on mahdollista ilman videoyhteyttä.

Tilaa heti oma jännittävä Satisfyer - Sexy Secret Panty -vibraattori.

Tällä on kiva leikkiä myös yksin

Satisfyer Sexy Secret Panty -vibraattorin kanssa on Lavikaisen mukaan ihanaa leikitellä myös yksin.

– Tee vaikka kotitöitä vibraattorin kanssa. Ota se mukaan suihkuun ja uintireissulle. Voit myös lähteä yksin ulos, ja säädellä vibraattorin värinöitä omalla kännykälläsi. Toki vibraattoria voidaan käyttää myös ilman kännykkää niin, että se kiinnitetään alushousuihin tavallisen klitoriskiihottimen tapaan.

Laite onkin tässä käytössä Lavikaisen mukaan erittäin kiihottavan tuntuinen, koska se stimuloi tavallista laajemmalta alueelta.

– Voit vaikka istua sen päällä tai pitää sitä kädelläsi kiinni.

Heittäydy nautintoon sinkkunainen!

Yllätyksiä täynnä oleva vibraattori sopii Lavikaisen mukaan erityisesti pareille, jotka haluavat seksiin jotain tavallisesta poikkeavaa.

– Seksilelulla voi nimensä mukaisesti leikitellä, tehdä jotain erilaista, heittäytyä ja kokeilla uutta. Kannattaa muistaa, että tämä sopii myös sinkkunaisille omaan kivaan, loppukesän villeille retkille ja seksinautintoihin heittäytymiseen.

– Eikä kukaan tiedä mitä housuissasi tapahtuu.

Tilaa vibraattori täältä!

Lue myös: