[MAINOS: Kaalimato.com] Nainen, näin saat kumppanisi sekaisin nautinnosta! - Nautintoa elämään - Kaalimato - Ilta-Sanomat
MainosKaalimato.com

Nainen, näin saat kumppanisi sekaisin nautinnosta!

Miehen vibraattori sopii mahtavasti sooloseksiin, mutta se kannattaa ottaa mukaan myös parin yhteisiin seksileikkeihin.


8.6. 10:36

Kesä on romantiikan, rakkauden ja nautintojen aikaa. Erilaiset seksivälineet edesauttavat ylläpitämään monipuolisuutta ja nautintoa seksielämässä niin kesällä kuin muinakin vuodenaikoina. Seksilelut yhdistetään usein lähinnä naisiin, mutta markkinoilla on paljon myös miehille suunniteltuja nautintovälineitä.

Satisfyer Men Vibration on miehelle suunniteltu vibraattori, joka stimuloi Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen mukaan penistä juuri kaikista herkimmistä kohdista.

– Tämän laitteen kanssa voi siis olla tiedossa huikean nautinnollisia kokemuksia.

Satisfyer Men -vibraattori sopii erityisesti niille miehille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja täysin erilaista.

– Tai jos perinteinen tekovagina ei kiinnosta, on miehen vibraattori oivallinen vaihtoehto. Satifyer Men -vibraattori sopii myös heille, jotka haluavat sooloiluhetkeen uusia tuntemuksia ja erilaisten värinäohjelmien tuomia kiusoittelevan hellävaraisia, tai voimakkaan intensiivisiä tuntemuksia, kertoo seksuaaliterapeutti laitteen mahdollisuuksista.

Tilaa oma Satisfyer Men Vibration täältä.

Sopii myös erektion houkuttelemiseen

Satisfyer Men -vibraattori sopii Lavikaisen mukaan erinomaisesti myös miehille, joilla on haasteita erektion muodostumisessa.

– Tätä vibraattoria voidaan käyttää, vaikka penis ei olisikaan erektiossa. Kiihottava stimulaatio voi nimenomaan edesauttaa erektion muodostumista.

Vibraattorin etuna on myös se, ettei laitetta tarvitse välttämättä liikuttaa edestakaisin vaan se toimii kuin itsestään.

– Lisää vain vesipohjaista liukuvoidetta ja käynnistä moottorit. Näin pääset nauttimaan erilaisista värinäohjelmista, joko pitämällä vibraattoria paikoillaan, tai voit toki myös itse liikutella sitä halutessasi, ohjaa Lavikainen.

Satisfyer Men Vibration -masturbaattori tulee tyylikkäässä pakkauksessa ja on oivallinen kesälahja seksileluista pitävälle miehelle.

Sisus simuloi ihmisen nielua

Satisfyer Men -vibraattorin kanssa on seksuaaliterapeutin mukaan helppoa harjoitella omaa nautintoa hitaasti ja pysähdellen.

– Laitteen tehokkaat moottorit mahdollistavat kuitenkin myös todella voimakkaan stimulaation, jos sellaista tahtoo.

Vibraattorin sisus on valmistettu 100-prosenttisesta silikonista ja se on täysin vesitiivis.

– Tämän sisuksen voi lämmittää kuuman veden alla. Näin käyttökokemus on entistäkin miellyttävämpi, Lavikainen sanoo ja jatkaa.

– Laitteen sisus on muotoiltu niin, että se simuloi ihmisen nielua. Sehän on ihan huikea juttu. Useat käyttäjät ovatkin raportoineet vibraattorin tuovan hyvin samanlaisia tuntemuksia kuin oikea suuseksi.

Tilaa Satisfyer Men Vibration omaksi heti täältä!

Satisfyer Men Vibration -masturbaattori simuloi ihmisen nielua ja tuntuu mahtavalta peniksen herkimmissä kohdissa.

Yhdessä esileikkeihin ja nautinnolliseen pariseksiin

Satisfyer Men Vibration sopii erinomaisesti myös parien yhteiseen käyttöön.

– Kokeilkaa yhdessä laitetta suuseksin sijasta, tai sen yhteydessä, vaihdellen laitetta ja suuta peniksen ympärillä. Tällä tavalla miehen saa sekaisin nautinnosta. Laite sopii mahtavasti niin esileikkiin, kuin myös tuomaan uutta ja erilaista nautintoa pariseksiin. Laitetta voi toki käyttää korvaamaan yhdyntöjäkin, Lavikainen availee mahdollisuuksia.

Vesitiiviytensä ansiosta vibraattoria kannattaa kokeilla myös suihkussa tai kylpyammeessa. Laite on pienikokoinen ja se kulkee kätevästi mukana minne vain, kesämökille tai hotellireissuille.

– Olen varma, että tämä voittaa kylpyankan vesileikeissä, Lavikainen lupaa.

(Juttu jatkuu vinkkien jälkeen.)

Seksuaaliterapeutti vinkkaa:

  • Harjoittele tänä kesänä itsesi ja kehosi arvostamista tekemällä joitain asioita eri tavalla, kuin ennen.

  • Opettele hyväksymään itsesi, hymyile itsellesi päivittäin ja helli itseäsi uudella seksilelulla.

  • Käytä kauniita, paljastavampia vaatteita ja harrasta villiä seksiä oman rakkaasi, tai tuntemattoman seksikumppanin kanssa.

  • Puhu omista seksiin liittyvistä toiveista kumppanisi kanssa.

Helppo puhdistaa

Käytön jälkeisen puhdistamisen helppous on yksi miesten masturbaattoreiden tärkeimmistä ominaisuuksista.

– Satisfyer Men Vibration on tämän suhteen erittäin helppohoitoinen. Laitteen tunneli on kätevä pestä käytön jälkeen, Lavikainen kertoo.

– Kaalimato toivottaa ihan kaikille Ilta-Sanomien lukijoille erittäin nautinnollista kesää. Kannustamme kesänviettäjiä tutkimaan omia, hyviltä tuntuvia tapoja ilmaista ja toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Toivomme kaikille upeaa kesäistä seksuaalista nautintoa.

Tutustu lisää ja tilaa omasi. Osta Satisfyer Men Vibration täältä!

Satisfyer Men Vibration

  • Laitteessa on neliömäinen, joustava ja hieman venyvän suuaukko ja sen tunnelin pituus 7,0 cm.

  • Kiihotin sopii monen kokoiselle penikselle.

  • Pehmeän tunnelin sisällä on kaksi kookasta, porrastettua kohoumaa, jotka tekevät tunnelin pohjukan miellyttävän tiukaksi.

  • Värinäohjelmissa on vaihtoehtoja pehmeän hellävaraisista, aina intensiivisiin ja vaativiin.

  • Moottoreista löytyy viisi erilaista tasaista värinää ja yhdeksän erilaista värinärytmiä.

  • Laitetta säädetään helposti sen päällä olevien plus- ja miinus-painikkeiden avulla.

Lue myös: