[MAINOS: Kaalimato.com] ”Oi joi joi, mikä lelu!” – Tämä vibraattori mahdollistaa 32 erilaista käyttötapaa - Nautintoa elämään - Kaalimato - Ilta-Sanomat
MainosKaalimato.com

”Oi joi joi, mikä lelu!” – Tämä vibraattori mahdollistaa 32 erilaista käyttötapaa

Jos joulupukki ei tuonut nautinnon takaavaa, pariskuntien yhteistä suosikkivibraattoria viime jouluna, on nyt viimeistään aika hankkia se itse.


11.5. 17:37

Nyt tutustutaan seksielämän mullistavaan seksivälineeseen, joka tuo nautintoa niin pariskunnille yhdessä kuin naisen tai miehen omiin soololeikkeihin. Satisfyer - Endless Fun -pariskuntavibraattori on Kaalimadon mukaan kehitetty siksi, että sinä ja kumppanisi voisitte saada seksistä huomattavasti enemmän irti.

Kaalimadon oma testiryhmä kokeili Endless Fun -vibraattoria ja tulokset puhuvat puolestaan. Tätä vibraattoria taitaa olla pakko testata.

Tilaa heti Satisfyer - Endless Fun -pariskuntavibraattori.

”Jokainen löytää mieluisan käyttötavan”

Endless Fun -vibraattori keräsi testiryhmäläisiltä kiitosta erityisesti monikäyttöisyydestään. Eräs pariskunta kuvaili ensikokemuksiaan näin:

– Ekaksi täytyy mainita, että laitteesta löytyy kaksi erillistä moottoria, joten kummallekin päälle on oma säätönappi. Laite tuntuu myös kädessä silkkisen sileältä.

– Vibraattori on todella voimakas, omassa käytössä jo ensimmäinen aste oli tarpeeksi voimakas.

– Pihtimäistä kärkeä pystyy kääntämään 180-astetta. Tämä on iso plussa. Kun kumppanin kanssa haluaa yhdessä sekstailla, niin oikean asennon kyllä löytää, kun vähän alussa kokeilee.

– 32 erilaisesta käyttötavasta varmasti jokainen löytää mieluisansa, kertoo testiryhmään osallistunut naispari.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Satisfyer - Endless Fun -pariskuntavibraattori tuo uudenlaista jännittävää nautintoa niin yhteisiin hetkiin kuin sooloseksiin.

”Hommat voi hoitaa kokoonpanolla kuin kokoonpanolla”

Satisfyer Endless Fun -vibraattorin mielenkiintoinen muotoilu herätti testiryhmäläisissä runsaasti kiinnostusta. Vibraattorissa on kaksi vartta, ja kummassakin osassa on kymmenen värinäasetusta. Vibraattoria saa siis hyvin säädeltyä fiiliksen ja tilanteen mukaan.

– Nyt on käsissä melko erikoisen näköinen vitkutin, että ihan on pakettia uudelleen katsottava Satisfyer Endless Fun toisessa kädessä...

– Pakkauksen takapuolella on hauskasti selkeät ohjeet tai vinkki viitoset, mihin kaikkeen tämä vitkutin taipuu, ja täytyy kyllä sanoa, että näköjään tämän kanssa hommat voi hoitaa kokoonpanolla kuin kokoonpanolla tai vaikka ihan itsekseen, toteavat nainen 25 v. ja mies 31 v.

Tutustu ja tilaa Satisfyer - Endless Fun -pariskuntavibraattori täältä!

Saattaa olla, että sinunkin rakkaasi on toivonut salaa ja pitkään Satisfyer Endless Fun -vibraattoria kokeiltavaksi. Olisiko nyt aika täyttää toiveet?

Sauva mukaan suihkuun tai saunaan

Satisfyer Endless Fun tarjoaa laajan skaalan erilaista värinää ja tuntumaa. Tehokkuudesta huolimatta laite on hiljainen.

– Tehokkaiden moottorien vuoksi voisi luulla, että myös ääntä tästä lelusta lähtisi, mutta itseasiassa hieman yllättyneenä saimmekin huomata, että vekotinhan on todella hiljainen! Jopa hiljaisempi kuin moni muu lelu, mitä on testailtu tai kaappien kätköistä löytyy.

Vesitiiviin vibraattorin voi ottaa mukaansa myös suihkuun, kylpyyn tai saunaan.

– Toinen hyvä lisä on laitteen vesitiiviys, saunareissulle sauva vaan matkaan ja lauteilla emännälle tai isännälle kyytiä, kertoo eräs testaajista.

– Kaiken kaikkiaan monipuolinen vekotin, jonka kanssa saa hyvät värinät sänkypuuhiin ja orgasmisen mahtavat leikit pystyyn. Koska laite on niin monipuolinen, ei tämän kanssa leikkeihin kyllästy ja käyttömahdollisuuksien suhteen vain taivas tai oma mielikuvitus on rajana, hän jatkaa.

”Värinä sai nopeasti seisomaan”

Pariskunnat kertovat Satisfyer Endless Fun -vibraattorin toimivan myös esileikeissä loistavasti. Värinä tuo leikkeihin iloa niin miehille kuin naisillekin.

– Ensisilmäyksellä vibraattori näytti isoilta mustilta pihdeiltä. Aivan heti ei minulle auennut sen kaikki käyttömahdollisuudet. Paketin ulkokannesta löytyi vinkki, jos toinenkin sen käyttöön. Niitä oli kuvitettuna yhteensä 32 käyttövaihtoehtoa naiselle, miehelle, naisparille ja naiselle ja miehelle. Satisfyer Partner 3:sen paketti lupailee sen olevan hyvin monikäyttöinen, kertoo nainen 30 v.

– Sauva on valmistettu mustasta pehmeästä silikonista. Pihtiosa on hyvin taipuisa. Mietin, että tällä lelulla tosiaan voisi onnistua todellisuudessakin ne kaikki 32 variaatiota, eivätkä ne jää vain haaveiksi paketin kylkeen. Satisfyer Partner 3 varsiosa on n.12 cm pitkä ja reilu 4 senttimetriä paksu. Se on vesitiivis ja siinä on kaksi moottoria, varressa ja pihtiosassa. Sen saa helposti ladattua magneettisesti kiinnittyvällä USB kaapelilla. Aivan varren alussa on kaksi painiketta. Toisesta saa pihtipuolen ja toisesta varsiosan moottorin käyntiin. Moottoreista löytyy 10 eri tavalla värisevää toimintoa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Satisfyer - Endless Fun on erittäin monipuolinen vibraattori. Kokeilemalla selviää, mikä itsestäsi tuntuu parhaalta.

– Pistin kummatkin moottorit päälle ja surina oli aikamoista. Enkä tarkoita, että niistä tulisi liian kova ääni, vaan yllätyin positiivisesti värinän voimakkuudesta. Hetken ihmeteltyäni hymyssä suin jätin vain pihtiosan vibran päälle. Kutittelin sillä nännejä ja mieheni kiveksiä. Rengastin kivekset pihdeillä. Se kuulemma kutitteli kivasti. Ainakin värinä sai nopeasti hänellä seisomaan. Pikkuhiljaa siirryimme minuun. Varsiosan vibraattori oli ihanan voimakas ja sillä sai helposti tulemaan kerran, jos toisenkin. Mieheni innostui "dildottamaan" sillä myös minua, testiryhmään osallistunut kertoo.

Soveltuu myös peppuleikkeihin

Satisfyer Endless Fun -pariskuntavibraattori on kerännyt positiivista pöhinää myös Kaalimato.comin sivuilla. Asiakkaat ovat arvostelleet tuotetta muun muassa seuraavin sanoin:

– Aivan ihana lelu omaan kivaan tai parin seksileikkejä piristämään. Niin monta eri vaihtoehtoa miten käyttää, siitä iso plussa. Ladattavuus myös iso plussa, jää meille vakituiseen käyttöön, toteaa nimimerkki Tuikkunen82.

– Oi joi joi, mikä lelu! Aivan loistavat tärinät ja orkut! Monipuolinen yksin ja yhdessä, kommentoi nimimerkki Raksuli.

– Miksen tiennyt siitä aikaisemmin?? Tämä on huippu lelu! Soololeikki onnistuu erittäin hyvin, vibran vaihtoehtoja on sopivasti. Jos haluat heti orkkuja tai sitten leikkiä pitkään, siis vaihtoehtoja on. Leikitään sillä kyllä enemmänkin yhdessä, miehen eka seksilelu ja kyllä tykkää. Välillä tuntuu että jopa vähän liian paljonkin. Suosittelen. Iso peukku. Tietenkin olisi erittäin mahtava jos vielä sauvan pää pyörisi, sitten tämä tuote ois kyllä sekunneissa myyty loppuun. Myös peppuleikkeihin tää on erittäin monitoiminen ;), hehkuttaa nimimerkki Supsti.

– Tästä tuotteesta on kyllä moneksi, saa kyllä monenlaista nautintoa molemmat yhdessä tai erikseen. Akku kestää yllättävän kauan, iloitsee nimimerkki Timotheus.

Tilaa Satisfyer - Endless Fun -pariskuntavibraattori täältä!

Lue myös: