[Mainos Kaalimato.com] Seksuaaliterapeutti kannustaa tutustumaan kiihottaviin tarjouksiin - ”Jokaisella on oikeus hankkia seksilelu!” - Nautintoa elämään - Kaalimato - Ilta-Sanomat
MainosKaalimato.com

Seksuaaliterapeutti kannustaa tutustumaan kiihottaviin tarjouksiin - ”Jokaisella on oikeus hankkia seksilelu!”

Kaalimadon Green Friday -viikonloppuna on kenen tahansa mahdollista hankkia itselleen vaikkapa useampi unelmien seksilelu. Hinta ei ole esteenä.


26.11.2020 17:02

Nyt on Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen mukaan vuoden oivallisin hetki hankkia seksileluja syksyn ja tulevan talven iloksi. Black Friday kääntyy Kaalimadolla napakasti Green Fridayksi, sillä seksuaaliterapeutin mukaan vihreä on nykyään hauskasti uusi musta.

- Jos olet halunnut kokeilla jotain tiettyä seksilelua, mutta kukkaro ei ole antanut periksi, niin nyt on mainio mahdollisuus hankkia lelu itselleen. Black Friday tai pikemminkin Kaalimadon Green Friday, levittää nyt iloa ihmisten seksielämään.

Uusia tapoja saada ja tuottaa nautintoa

Lavikainen muistuttaa, että seksivälinevalikoimat ovat todella monipuoliset ja vain kokeilemalla voi löytää itselleen sopivat lelut.

- Uusia välineitä kokeillessa voit huomata löytäneesi täysin uudenlaisia tapoja saada ja tuottaa nautintoa. Nyt on siis paras ja erittäin edullinen tilaisuus hankkia uusia ja jännittäviä seksivälineitä vaikka kaapit täyteen, Lavikainen naurahtaa ja jatkaa.

- Yksin tai yhdessä uusiin seksivälineisiin tutustuminen on hauskaa ja kiihottavaa puuhaa. Uusien lelujen parissa vierähtää helposti hyvin monta nautinnollista iltaa. Heittäytyminen kannattaa, yllätyksiä voi tulla, kun antaa nautinnon viedä.

Anna epäröinnille kyytiä, sinulla on oikeus

Jos olet epäröinyt jonkin uuden seksivälineen hankkimista, ja hinta on saanut sinut viimein perumaan hankintasi, kannustaa Lavikainen nyt antamaan epäröinnille kyytiä.

- Sinulla on oikeus hankkia rohkeasti vähänkin kiinnostava seksilelu!

Kaalimadon verkkokaupasta löytyy Green Fridayn kunniaksi paljon tuotteita jopa 70 % alennuksella.

- Lisäksi www.kaalimato.com -osoitteesta löytyy päivittäin vaihtuvia huipputarjouksia. Valppaana kannattaa olla ja seurata tilannetta tarkkaan, sillä päivittäin vaihtuvissa huipputarjouksissa on rajatut myyntierät, Lavikainen vinkkaa.

Paras lahja itselle tai ystävälle

Kaalimadon Green Friday -tarjoukset kannatta hyödyntää myös joulu silmällä pitäen. Lavikainen sanoo, että seksilelut ovat oivallisia joululahjoja, jos tietää saajan suhtautuvan positiivisesti seksivälineisiin. Silloin ystävän voi yllättää iloisesti seksivälinelahjalla.

- Jos näin on, niin on vaikea keksiä parempaa joululahjaa itselleen tai ystävälle kuin nautinto!

Green Fridayta vietetään www.kaalimato.com -osoitteessa torstai-illasta kello 21 alkaen aina maanantaihin saakka ja valppaana kannattaa olla.

- Viikonlopun aikana, tosiaan maanantaihin saakka omia uusia suosikkeja ja jo kauan himoittuja välineitä löytyy huipputarjouksilla niin naisille, miehille kuin pareillekin.

Seksileluja kaikille

Kaalimato tahtoo tuoda Green Friday -viikonlopun aikana paljon iloa, piristystä ja nautintoa mahdollisimman monelle. Lavikainen toivoo, että kaikki vakioasiakkaat saisivat hankittua Vihreänä Perjantaina uusia, edullisia leluja seksivälinelaatikoihinsa.

- Tietysti toivomme myös mahdollisimman monen uuden asiakkaan ja uudenlaisen nautinnon etsijän löytävän Vihreänä Perjantaina sivuillemme ja aloittavan tutustumisen seksivälineiden ihmeelliseen ja nautinnolliseen maailmaan. Nyt on aika saada seksileluja kaikkien saataville, Lavikainen sanoo.

Tutustu Kaalimadon vaihtuviin Green Friday -tarjouksiin!

Lue myös: