MainosKaalimato.com

”Parempi kuin oikea!” Tämän lelun ottaisin mukaan autiolle saarelle”

Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen toivoo, että asenteet miesten itsetyydytystä kohtaan muuttuisivat myönteisimmiksi.


21.7.2020 10:32

Itsetyydytys on yleisempää miehillä kuin naisilla, mutta silti etenkin miesten kohdalla siitä puhumiseen liittyy vielä tabuja ja vääriä käsityksiä.

- Koen, että miesten itsetyydytyksestä ei puhuta niin avoimesti kuin naisten. Se varmasti johtuu osittain siitä, että naiset puhuvat yleisestikin enemmän keskenään seksistä ja siihen liittyvistä ongelmista ja uusista asioista, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen miettii.

Miesten itsetyydytykseen liittyy myös eräänlaista vähättelyä. Se kuitataan usein ”nopeana runkkaamisena”, vaikka myös miesten olisi Lavikaisen mukaan välillä hyvä pysähtyä rauhassa itsetyydytyksen äärelle tunnustelemaan kehon tuntemuksia ja mielen maisemia.

- Välillä on hyvä ottaa kunnolla aikaa itselle. Kannattaa rauhassa tunnustella ja kokeilla, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Itsetyydytys voi parantaa myös parisuhteen seksielämää.

Itsetyydytyksellä on myös tutkittu olevan suoria terveysvaikutuksia – sekä naisille että miehille. Orgasmi lieventää stressiä ja voi parantaa unen laatua ja jopa vastustuskykyä. Miehillä se voi jopa pienentää eturauhassyövän riskiä ja parantaa testosteronituotantoa.

Terveysvaikutuksen lisäksi ei pidä väheksyä nautintoon ja hyvään oloon liittyviä vaikutuksia.

- Haluan korostaa sitä, että itsetyydytys on tarkoitettu ihan kaikille tuomaan iloa ja piristystä elämään. Sen avulla saa kaipaamaansa seksuaalista nautintoa, jos ei ole kumppania tai jos seksuaalisessa halukkuudessa on eritahtisuutta pariskunnan välillä, Lavikainen summaa.

”Mukaan autiolle saarelle”

Miehille suunnatut seksilelut jäävät usein vähemmälle huomiolle kuin naisille suunnatut. Lavikaisen mukaan yleinen mielikuva miesten masturbaatiosta on ilman apuvälineitä.

- Miesten seksilelut, kuten tekovaginat ja miesten vibraattorit, ovat hyvä tapa kokeilla eri tyyppistä itsetyydytystä, ja kokea uudenlaisia orgasmeja. Pidempiä sessioita ja nautiskelua, välillä voi pysähtyä ja sitten taas jatkaa, hän kuvailee.

- Seksivälineillä on myös mahdollista saada aikaan voimakkaampi kiihottuminen, mikä taas saa itsetyydytyksen tuntumaan paremmalta.

Kaalimato.comin suosituimpiin miesten seksivälineisiin kuuluvat Fleshlight Girls -tuotesarjan masturbaattorit, eli tekovaginat. Ne on valmistettu korkealaatuisesta, ihoa jäljittelevästä materiaalista, ja suunniteltu kopioiksi kuuluisien aikuisviihdetähtien intiimialueista.

- Ne näyttävät ja tuntuvat aidoilta, ja niiden suunnittelussa on käytetty erityistä tekniikkaa. Kotelon sisällä oleva pehmeä tunneli on muotoiltu niin, että siinä on erilaisia nystyröitä ja tiukempia kohtia. lisäksi kaikissa Fleshlight Girls -tuotteissa on helposti säädeltävissä oleva, imevä alipaine, Lavikainen kuvailee.

Tutustu Fleshlight Girls -tuotteisiin täältä.

Yksi sarjan suosituimmista malleista on Fleshlight Girls - Stoya, Destroya, jota Kaalimadon asiakkaat kuvailevat muun muassa luottotuotteeksi autiolle saarelle:

”Ottaisin mukaani autiolle saarelle! Kaikista kokeilemistani tämä on suosikkini. Laskuissa on mukana oikeat ja puolen tusinaa Fleshlightia.”

”Kyllä tässä on vaan jotain. Orgasmit on tällä on aivan järisyttäviä. Jokaiselta mieheltä pitäisi tämä löytyä!”

”Aluksi epäilin, että onkohan tästä mihinkään, mutta täytyy myöntää, että todella aidontuntuinen. Melkein kuin vieraissa kävisi. Keskivertokoolle sopivan tilava, realistinen, mutta silti stimuloiva. Suosittelen lämpimästi myös pariskunnille vaihtelun vuoksi.”

”Kampanja houkutti enkä kyllä pettynyt! Tavara, jota ilman en lähtisi autiolle saarelle! Pehmeä imevä tuntemus, huikea alipaine säädettävissä helposti. Huulia kiva räplätä.”

Lue lisää Fleshlight Girls - Stoya, Destroya -tekovaginasta ja osta se hintaan 59,90 (norm. 79,90) euroa Kaalimato.comista.

Yksin tai yhdessä

Aivan kuten naisten, myös miesten seksivälineet sopivat hyvin pariskuntien yhteisiin leikkeihin.

- Niitä voidaan käyttää seksissä yhdessä tai esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, joissa yhdyntä ei syystä tai toisesta ole mahdollinen.

Seksilelujen mukaan ottaminen voi jo itsessään piristää petipuuhia.

- Siinä on psykologinen vaikutus, eli jos kokeillaan jotain jännittävää, uutta juttua, se voi lisätä kiihottumista ja nautintoa, Lavikainen selittää.

Jotkut seksivälineet, kuten miesten vibraattorit, voivat tuoda apua myös esimerkiksi erektiohäiriöistä kärsiville.

- Peniksen ei tarvitse olla erektiossa, kun sitä käytetään, ja se voi myös helpottaa erektion syntymistä.

Lue myös: