MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat K-Citymarketin mainosaineistoa.

Tämän osion kaikki artikkelit ovat K-Citymarketin mainosaineistoa.
MAINOS K-Citymarket

Teinillä taas nälkä? Katso tuhdit välipalavinkit täältä

Julkaistu:

Vain teini-ikäisen lapsen vanhempi voi ymmärtää, millaista on, kun lapsella on pohjaton vatsa. Katso (edes hetken) nälkää poissa pitävät välipalavinkit täältä.


Se alkaa salakavalasti, mutta kohta se määrittää koko perheen elämää, kasvavan lapsen ainainen nälkä.

Kahden lapsen äideille Inkalle, 44, ja Katille, 48, on tuttua ruoan kulutuksen hurja kasvu lasten tultua teini-ikään.

- Nousimme lomamatkalla tuhdista hotellin aamiaispöydästä, ja kun olimme kulkeneet metrolla 20 minuutin matkan kauppakeskukseen, 14-vuotiaalla teinipojalla oli kuulemma jo aivan hirveä nälkä.

Poika halusi hampurilaisravintolaan, ja oli suorastaan loukkaantunut, kun kellään muulla ei ollut nälkä.

- Isänsä onneksi uhrautui ja söi juustoranskalaiset seuraksi, kertoo Inka tilanteesta, jolloin tajusi teini-iän koittaneen.

Katin perheessä teini-ikäiset pojat ovat harrastaneet jääkiekkoa pienestä pitäen. Pojat ovat aina syöneet paljon, eikä Kati voinut kuvitellakaan, että voisivat joskus syödä vieläkin enemmän. Mutta poikien tultua nyt teini-ikään, tuntuu, että mikään ei enää riitä.

Jääkaappi aina tyhjä

- Kukaan ei usko, kun kerron miten paljon meillä kuluu ruokaa. Vaikka jääkaappi täytetään edellisenä iltana, se on poikkeuksetta aina typötyhjä, kun tulen töistä kotiin.

Kati kertoo, että isompi lapsi syö aamiaiseksi kaksi isoa lautasellista puuroa, useita paloja ruisleipää, litran jogurttia, marjoja sekä juo litran maitoa.

- Kyllästyin totaalisesti kauppamuulina olemiseen kiireisen työpäivän jälkeen. Nyt kun pojilla on yhteinen mopoauto, niin saavat itse käydä kaupassa, Kati nauraa.

Molemmissa perheissä tehdään ruokaa itse, mutta turvaudutaan usein myös valmisruokiin, joiden monipuolista valikoimaa molemmat naiset kiittelevät.

- Kenenkään työssäkäyvän aika ei voi riittää ruokkimaan teinien loputonta nälkää, tai saisit tehdä sitä päätoimisesti, Inka summaa.

Helppoa evästä mukaan

K-Citymarketeissa on huomattu kuluttajien toiveet ja toimittu sen mukaan. Terveellisille ja helposti syötäville valmisvälipaloille on kysyntää. Mutta myös maun pitää olla kohdillaan. Helmikuussa lanseerattiin Pirkka Parhaat -sarjaan kätevä tuorepuuro, jonka voi ottaa mukaan vaikka harrastuksiin. Annoksessa on myös mukana lusikka.

- Halusimme tehdä tuorepuuroja kokonaan uudenlaisella twistillä. Annoksessa on pehmeä jogurttipohja, ja pakkauksen mukana tulevat hiutaleet, siemenet tai kuivatut marjat, kertoo Keskon valikoimapäällikkö Johanna Seppänen.

Uusissa tuorepuuroissa on kolme eri makua, kaikki hyvin trendikkäitä makuyhdistelmiä: mango-ananas, puolukka-talkkuna ja appelsiini-inkivääri.

- Tuote on maultaan ihanan pehmeä ja lempeä, ja vie varmasti nälän, sanoo Seppänen.

Tuorepuuroja löytyy K-ryhmän kaupoista ja ne on valmistettu Suomessa.

KATSO MYÖS VINKIT KOTIKEITTIÖÖN:

Välipalaksi helpot banaaniletut ja appelsiinisalsa

Iltapalaksi ihana smoothie – täyttää vatsan ennen unia

Välipala numero kaksi – ennen treenejä

Teinien rakastama pasta – sopii aamu-, ilta- ja välipalaksi

K-Citymarketit hyvinvoinnin asialla

K-Citymarketista löydät vaivatta inspiraatioita terveellisiin ruokiin ja välipaloihin. Saat tarjoushintaan sesongin hedelmiä ja kasviksia, proteiinipatukoita sekä monia muita hyvinvointia tukevia tuotteita tammi–helmikuun ajan.

Katso ajankohtaiset tarjoukset täältä!
MAINOS K-Citymarket
Lue myös:

MAINOS