MainosHintaopas.fi

Cyber Monday on tänään: Katso parhaat alennustärpit ja löydä aidosti hyvät tarjoukset

Menikö Black Friday sivu suun? Vielä tänään ehtii marraskuun tarjouskaupoille – näin poimit alen loppurysäyksen fiksuimmat ja edullisimmat ostokset.


30.11.2020 0:01

Cyber Monday, joka tunnetaan Yhdysvalloissa myös nimellä Blue Monday, on amerikkalaisten kiitospäivän jälkeinen maanantai, joka on saanut alkunsa 2000-luvun alkupuolella. Kauppiaat halusivat rohkaista kuluttajia asioimaan enemmän verkkokaupassa, ja porkkanaksi asetettiin huimia tarjouksia.

Verkko on tätä nykyä jo vakiintunut ostospaikka, jonka hyödyntäminen ei monelle ole enää rohkaisusta kiinni, mutta Cyber Monday jatkaa kasvamistaan. Tänä päivänä myynnit pelkästään Yhdysvalloissa mitataan biljoonissa ja päivä kasvattaa suosiotaan myös muualla maailmassa.

Vertaaja voittaa

Verkkokaupasta hankintoja tehdessä on Hintaopas mainio apuri. Se on puolueeton hintavertailupalvelu, jossa yritykset eivät voi näkyvyyttä ostaa: listausten kärkipaikat saavutetaan tarjoamalla tuote alimpaan hintaan ilman muuta kikkailua tai maksettua mainontaa.

Opas toimii niin selaimessa kuin myös ilmaisena mobiilisovelluksena, joka on saatavilla Google Play- ja AppStore-kaupoista. Sovelluksessa on monia käteviä toimintoja aina tuotteiden ominaisuuksien vertaamisesta niiden hintahistorian tarkasteluun sekä hintavahtiin, jonka avulla voit seurata tuotteiden hintakehitystä. Hintavahti antaa ilmoituksen, kun seuratun tuotteen hinta laskee toivomallesi tasolle.

Hintavahdin asettaminen Cyber Mondayn aikana kannattaa, sillä usein uudet tuotteet tulevat alennukseen kesken päivän. Voit antaa hintavahdin jatkaa työtään myös alepäivän jälkeen, ja näin saat ilmoituksen haluamastasi tuotteesta myöhemmin, kätevästi suoraan puhelimeesi tai sähköpostiin.

Cyber Mondayn aikana voi löytää monia hyviä tarjouksia, jotka kaikki on Hintaoppaassa koottu yhdelle sivulle. Jos mielessäsi on jokin tuote, joka ei tarjoukseen Black Fridayn aikana tullut, voi kauppa hyvinkin laskea sen hintaa Cyber Mondayn aikana. Hintojen vertaaminen ostopaikkojen kesken on ehdottomasti kannattavaa, sillä kauppakohtaiset erot hinnoissa lasketaan tuotteesta riippuen jopa satasissa.

Mikä Cyber Mondayn aikana kiinnostaa

Myös Cyber Monday on tarjouksiltaan usein melko elektroniikkapainotteinen. Cyber Mondayn suosituimpia tuotekategorioita ovat matkapuhelimet, kuulokkeet, näytöt, pelikonsolit ja televisiot.

Jos haluat omia takaisin pelaamiselle menetetyn television olohuoneessa tai tehdä omasta pelikokemuksestasi paremman, tarkasta tämä. Samsung C32JG50 on kaareva, korkean kontrastin pelinäyttö, jolla näkee ruudun kaikki tapahtumat päätä kääntämättä.

Katso Hintaoppaan näyttövaihtoehtoja!

Hintaoppaan hintahistoria kertoo, että Black Week toi Apple iPhone 11 64GB:n hinnan ennätysalas. Kahden kameran järjestelmällä varustetun puhelimen 6,1 tuuman Liquid Retina -näyttö esittää kuvat ja videot elävästi. Laitteen vedenpitävyys riittää 2 metriin 30 minuutin ajaksi – edes klassinen molskahdus vessanpönttöön ei siis välttämättä koidu sen turmioksi.

Mikä on sinun suosikkipuhelimesi? Kurkkaa Hintaoppaan vaihtoehdot!

Pelimiehille

Viime vuonna Cyber Mondayn aikana tipahteli varsinkin Xbox One -pelitarjouksia. Viime viikon Black Week ja Black Friday esittelivät monia hyviä tarjouksia useista suosikkipeleistä, ja trendin voi ennustaa jatkuvan myös läpi Cyber Mondayn.

Enemmän sisältöä, enemmän suuren urheilujuhlan tuntua! EA Sportsin NHL 21 on jääkiekkofanin ykköspeli.

Forza Horison 4:n pelaaja voi kerätä ja ajaa satoja upeita autoja sekä tutkia historiallisen Britannian kaunista maisemaa.

Katso kaikki Hintaoppaan konsolipelit!

Kodinkoneita ja kauneustuotteita

Hyviä alennuksia päivän aikana voi olla tarjolla myös esimerkiksi kauneuden- ja hyvinvoinnin tuotteista sekä kodin pientuotteista, kuten esimerkiksi kahvinkeittimistä ja tehosekoittimista. Uutta järjestelmäkameraa etsivät saattavat myös yllättyä iloisesti päivän tarjouksista.

Bamix SwissLine Colorline M200 -sauvasekoitinta saa monessa suloisessa värissä.

Vertaa tehosekoittimia!

Onko tässä haastaja Moccamasterille? Wilfa Svart Precision WSP-2A:ssa on hiljainen käyntiääni ja patentoitu lämmitysjärjestelmä. Alumiinirunkoisessa keittimessä on irrotettava vesisäiliö, joka helpottaa laitteen puhdistamista.

Katso kaikki kahvinkeittimet!

Myös hiustenhoitotuotteiden ryhmässä tullaan aiempien vuosien perusteella näkemään Cyber Mondayn aikana kelpo tarjouksia.

Olaplex No3 Hair Perfector Treatment on mullistava hoitokäsittely, joka korjaa ja vahvistaa kemiallisesti käsiteltyä hiusta. Sopii tehohoidoksi myös normaaleille hiuksille.

Muotoilutuotteiden ykkönen Hintaoppaassa on tällä hetkellä Fudge Expander Foam, joka lisää volyymia ja kiiltoa sekä pitoa, luonnollista liikkuvuutta unohtamatta.

Tutustu hiusten hoito- ja muotoilutuotteisiin!

On helppo hymyillä, kun tuotteen hinta on kohdallaan. Panasonic Lumix DC-G90 + 12-60/3,5-5,6 -järjestelmäkameran hinta laski BlackWeekin alussa liki 200 eurolla. G Vario -objektiivi on säänkestävä ja sopii monenlaiseen kuvaukseen, aina maisemasta muotokuvaan.

Katso kaikki digijärkkärit Hintaoppaassa!

Cyber Mondayn kauneusnurkka

Kosmetiikkatarjoukset kiinnostavat, ja myös tässä tuoteryhmässä hinnat tyypillisesti Cyber Mondayn aikana laskevat. Nyt on siis hyvä hetki joko täydentää suosikkituotteiden varastoa tai kokeilla jotain täysin uutta!

Kulmakarvatrendi jyllää edelleen vahvana. Anastasia Dipbrow Pomade 4g on voidemainen ja runsaspigmenttinen, vedenpitävä kulmatuote. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät kulmasivellintä tuotteen levittämiseen.

Ripsiväreistä tulee Cyber Mondayn aikana eteen varmasti tarjous jos toinenkin. Kanebon suosikkituote ja Hintaoppaan ykkösripsari tällä hetkellä on Sensai 38ºC Mascara, Pienellä harjalla ripsivärin levittäminen on näppärää ja mascara peseytyy pois pelkällä lämpimällä vedellä.

L’Orealin Les Chocolats Ultra Matte Liquid Lipstick on pehmeästi levittyvä huulipuna, joka tuoksuu hurmaavasti suklaalta.

Puolueettomana hintavertailupalveluna Hintaopas on parhaita tarjouksia etsiessä erinomainen apu, joka käytännössä hoitaa työn puolestasi: aseta haluamallesi tuotteelle hintavahti, ja voit tarjousilmoitusta odotellessa huoletta puuhata päivän aikana jotain muuta.

Hintaoppaassa on myös esimerkiksi joulua ajatellen näppärä ominaisuus eli tuotelistaus, jonka avulla voit koostaa haluamistasi tuotteista listan. Lista näyttää myös tuotteiden kokonaissumman ja on jaettavissa vaikkapa perheen ja ystävien kesken.

Myös alennusmyyntipäivinä on hyvä harjoittaa tervettä kriittisyyttä sekä hintoja että hankintoja ajatellen. Älä osta mitään ainoastaan siksi, että sen juuri tänään saa erityisen halvalla – tavaraa ostamalla ei varsinaisesti säästä, jos hankkii yli tarpeen. Lisäksi tarpeettomilla esineillä ja tuotteilla on ikävä taipumus jäädä nurkkiin pyörimään ja lisätä kodin tavarakaaosta. Harkituilla alennusmyyntiostoksilla sen sijaat säästät oikeasti rahaa ja lisäät myös elämänlaatuasi.

Katso kaikki Cyber Mondayn tarjoukset!

Lue myös: