MainosHintaopas.fi

Tänään on vuoden edullisin ostospäivä – nämä ovat halutuimmat Black Friday -tarjoukset!

Joulun edullisimmat lahjat myydään tänään. Katso, miten tunnistat parhaimmat tarjoukset, joilla voit päästä satojen eurojen säästöihin!


26.11.2020 21:51

Musta perjantai on Yhdysvalloista lähtöisin oleva, kansainvälisesti kova tarjouspäivä, joka on yleistynyt viime vuosina myös Suomessa. Yhä useampi kauppa tarjoaa erilaisia Black Friday -alennuksia, jotka kiinnostavat kuluttajia. Tarjousten kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana: viime vuoden Black Fridayn aikana Suomessa 32 prosentista tuotteista hinta laski, mutta 15 prosentilla hinta jopa nousi alennuspäivänä.

Puolueettomana hintavertailupalveluna Hintaopas antaa rehellistä tietoa siitä, missä kaupassa päivän tarjoukset ovat parhaat – ja oikeasti edulliset. Lisäksi kaikki tämän päivän kiinnostavimmat tarjoukset päivittyvät jatkuvasti Hintaoppaan Black Friday -sivulle.

Näitä tuotteita himoitaan nyt

Black Fridayn kiinnostavimpien tuotteiden kärki on pitkälti sama, kuin mikä se on ollut pitkin Black Weekiä: suosituimmat kategoriat ovat olleet matkapuhelimet, pelikonsolit sekä kuulokkeet. Elektroniikan ulkopuolelta nousussa ovat nyt myös hajuvesien sekä takkien kategoriat.

Black Week on sujunut varsinkin verkkokaupoissa vauhdikkaasti tänä vuonna. Tämä päivä puolestaan on viikon suurin alennuspäivä, jolloin hinnat ovat alimmillaan ja nyt voikin tehdä edullisia hankintoja vaikkapa joululahjoja ajatellen. Näin aikookin tuoreen tutkimuksen mukaan tehdä lähes joka kolmas suomalainen.

Tarjoukseen kannattaa silti tarttua vasta kun se on aidosti hyvä. Tämä on helppoa tarkistaa Hintaoppaasta, jossa tuotteen hintahistoriasta näkee, onko tuotteen saanut edullisemmin jonain muuna ajankohtana.

Näppärä ominaisuus Hintaoppaassa on tuotelistaus, jolla voit koostaa kaikki toivomasi tuotteet samalla listalla ja vaikkapa jakaa sen perheen kesken. Erityisen hyviä tarjouksia saattaa tänään löytää peleistä ja pelikonsoleista, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteista sekä kaiuttimista ja kuulokkeista – näissä tuoteryhmissä hinnat viime vuonna laskivat kaikista eniten.

Tässä parhaat tärpit tarjonnasta!

Pelikonsolit ja pelit

Viime vuonna Xbox One S 1TB – All-Digital Editionin hinta humpsahti alas peräti 50,25 prosenttia. Hyviä konsolitarjouksia on arvatenkin luvassa myös tänä vuonna.

Marraskuussa 2020 julkaistu Sonyn PlayStation 5 on yksi Black Fridayn himotuimmista tuotteista. Huippunopean ja suorituskykyisen konsolin lisäksi siinä on DualSense-ohjain, jossa on muun muassa erillisen kuulokemikrofonin tarpeen poistava sisäänrakennettu mikrofoni sekä haptiset eli tuntoaistille tietoa pelistä välittävät R2- ja L2 -liipaisimet.

Pelikonsolien hypättyä seuraavan sukupolveen, ovat myös pelit entistä tyylikkäämpiä ja pelattavuudeltaan suorastaan hämmentävän sulavia. Upeat grafiikat luovat todentuntuisia peliympäristöjä ja maailmoja. Viime vuoden Black Fridayn aikana peliosasto tarjosi kelpo tarjouksia: esimerkiksi Marvel Spider-Man PS4 -pelin hinta putosi huimat 45,52 prosenttia!

Marvelin Spider-Manissa pelaaja pääsee hyödyntämään peliympäristöä aivan uudella tavalla.

Tänä vuonna kiinnostaa Assassin’s Creed Valhalla!

Viikinkiajalle pelaajansa kuljettava, erinomaisen vastaanoton saanut Ubisoftin peli on saatavilla sekä Playstation 4:lle että uudelle PS5:lle, X Box Onelle sekä X Box Series X:lle. Myös Windows-versio löytyy.

Kosmetiikka

Moni käyttää kosmetiikkaa päivittäin ja on myös merkkiuskollinen. Alennusmyynnit ovatkin hyvää aikaa täydentää lempituotteiden varastoa tai tutustua aivan uusiin tuotteisiin tavallista huokeammalla hinnalla.

Hintaoppaassa kannattaa asettaa hintavahdit kiinnostaville tuotteille, jolloin vastaanottaa joko mobiili- tai sähköposti-ilmoituksen, kun tuotteen hinta laskee.

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on todellinen klassikko, monitoimivoide, jota käyttävät niin äidit kuin tyttäretkin. Voide kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa jopa kahdeksan tunnin ajan.

Anti-age -vaikutuksia lupaava seerumi Bioeffect EGF Serumin tehoaine stimuloi ihon uudistumisprosesseja. Hajusteettomassa ja väriaineettomassa seerumissa on vain 7 raaka-ainetta.

Bossin tripladeopakkaus on käytännöllinen kosmetiikkalahja miehelle tyylikkäästi pakattuna.

Katso Hintaoppaan kaikki kosmetiikka- ja hyvinvointituotteet tuoteryhmittäin! Lahjapakkaukset löydät täältä.

Äänentoisto

Yksi Hintaoppaan tuotesuosikki tämän vuoden Black Fridayn aikana on Samsungin älytelevisio QLED QE65Q80T.

Laadukas televisio täydentyy tasokkaalla äänentoistolla. Muhkeaa tilaääntä on tarjolla kotiin kuin kotiin monessa eri muodossa, aina kevyemmästä kokoonpanosta jykevämpään.

Jamo S 809 HCS on viiden kaiuttimen kotiteatterijärjestelmä, jonka puhdaslinjainen muotoilu sulautuu ilman riitasointuja moneen kotiin. Rikasta tilaääntä ja erinomaista äänentoistoa mahtavaan Black Friday -hintaan!

Audio Pro A26 -aktiivikaiutinpari on kaiutinjärjestelmää kompaktimpi ja usein helpommin sijoiteltava ratkaisu television äänen tehostamiseen. Kaiuttimet voi kytkeä myös osaksi olemassa olevaa kodin kaiutinjärjestelmää ja niillä voit kuunnella myös musiikkia langattoman verkon välityksellä.

Sonyn tyylikkäitä WH1000-XM3 -over ear -kuulokkeita on myyty Black Weekin aikana haipakkaan. Ei ihme, sillä dynaamista stereoääntä toistavat älykkäät vastamelukuulokkeet ovat toiminnoiltaan selkeät ja mukavat käyttää.

Tutustu Hintaoppaan kaiutin- ja kuulokevalikoimaan!

Myös kodinkoneiden puolella voi tehdä edullisia löytöjä: viime vuonna esimerkiksi OBH Nordica Smoothie Twisterin hintalappu meni uusiksi kun siihen kohdistui Black Fridayna 40,16 prosentin alennus.

Kodin pienkoneiden tarjouksia kannattaa seurata Black Fridayn aikana. OBH:n näppärä pikkublenderi löytää helposti paikkansa keittiössä kuin keittiössä.

Vinkkivitoset alemylläkkään lähtijöille

Lähtiessäsi asioimaan kivijalkamyymälään, pidä mielessä asuinalueesi koronatilanne. Varustaudu tarvittaessa kasvomaskilla ja varaudu pitämään turvavälejä.

Mukana on hyvä olla myös puhelin, johon on ladattu Hintaoppaan sovellus: siinä on hintaskanneri, jolla voi skannata tuotteen viivakoodin kaupassa ja katsoa, löytyisikö se sittenkin jostain toisaalta halvemmalla. Sovellus on ilmainen, ja sen voit ladata Google Playsta tai Applen AppStoresta.

Hintaoppaasta näkee helposti myös tuotteen hintahistorian ja sen voi tarkistaa ennen ostopäätöstä vaikka kaupassa kierrellessä. Hintahistoria paljastaa, onko tuotteen itse asiassa saanut halvemmalla jonain muuna ajankohtana, eli onko tarjous sittenkään aidosti hyvä. Alennusmyyntiostoksilla kannattaa pitää mukana terve kriittisyys ja tarkistaa tuotteen euromääräinen hinnanlasku sen sijaan, että tuijottaisi vain alennusprosenttia.

Esimerkiksi Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975FM 128GB:n hintahistoria Hintaoppaassa kertoo, että tuotteen hinta on tänä vuonna alennusmyyntien kynnyksellä noussut sen sijaan, että sen vakiintuneessa kauppahinnassa nähtäisiin alennusmyynnin seurauksena selkeä lasku.

Hintavertailussa kannattaa olla tarkkana: Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975FM:n hintaan on tänä vuonna juuri alennusmyynnin kynnyksellä tullut liki 80 euroa lisää.

Kokonaisuudessaan Black Friday on kuitenkin vuoden edullisin ostospäivä, jonka aikana on mahdollista tehdä todellisia löytöjä.

Katso Black Fridayn päivittyvät tarjoukset Hintaoppaan sivulta!

Lue myös: