MainosHintaopas.fi

Vuoden paras alennusviikko on nyt käynnissä – Nämä tuotteet viedään käsistä

Älä hämäänny Black Weekin alesumassa, sillä hintoja vertaamalla voi säästää vielä enemmän. Katso parhaat alennustärpit!

Nyt on paras hetki istahtaa alas, miettiä käsillä olevia tarpeita ja ostaa joululahjat hyvissä ajoin.


19.11.2020 12:01

Nyt on hyvä hetki istahtaa alas, miettiä käsillä olevia tarpeita ja hankintoja ja ostaa joululahjat hyvissä ajoin – mielettömän edullisesti.

Tarjonnan paljous ja lukuisat alennusprosentit saattavat hämmentää, ja pelkkä alennusprosentti johtaakin usein harhaan. Totuuden parhaasta hinnasta saa vertaamalla hintoja eri kauppojen välillä.

Parhaat vinkit hintavertailuun

Esimerkiksi puolueeton hintavertailupalvelu Hintaopas antaa tarvittavat työkalut edullisimpien hintojen ja tarjousten löytämiseen. Vertailupalvelu toimii sekä Hintaopas-sovelluksessa, jonka voi ladata sovelluskaupasta puhelimeen, että netissä osoitteessa hintaopas.fi. Maksuton sovellus on saatavilla iOs- ja Android-puhelimiin.

Sovelluksesta on hyötyä myös kivijalassa asioidessa: siitä löytyy hintaskanneri, jolla voi skannata tuotteen viivakoodin kaupassa ja tarkistaa, mikä sen hinta on muissa kaupoissa.

Shoppailua helpottamaan Hintaopas kokoaa kaikki parhaat tarjoukset yli 800 kaupasta yhdelle sivulle, joka päivittyy jatkuvasti. Mikäli mielessä on tietty tuote, jonka haluaisi mahdollisimman edullisesti saada, kannattaa aktivoida Hintaoppaan hintavahti, joka kertoo, kun tuotteen hinta on laskenut halutulle tasolle. Ilmoituksen uudesta, edullisemmasta hinnasta saa näppärästi joko mobiiliin tai sähköpostiin.

1. Pelikonsolit

Aiempien vuosien perusteella Hintaopas ennustaa, että suosituimmaksi tuotekategoriaksi tänä vuonna nousee pelikonsolit, joista voidaan mainita parikin ennakkosuosikkia.

Sony PlayStation 5 lanseerattiin Suomessa 19.11. eli juuri parahiksi Black Weekin alla. Konsolissa on supernopea SSD-asema ja pelien latausaika on ainoastaan muutamia sekunteja. Parempaa ohjaustuntumaa tarjoavat kosketuspalaute sekä mukautuvat liipaisinpainikkeet. Pelejä voi päivittää ja ladata silloinkin, kun laite on valmiustilassa.

Kaikkien aikojen nopein ja tehokkain Xbox, XBox Series X 1TB, on tässä! Uusi 12 teraflopsin suoritintehoa tarjoava järjestelmäsiru ja Xboxin Velocity Architecture vievät konsolin nopeuden uusiin ulottuvuuksiin. 3D-äänimaailma tempaa mukaansa ja langatonta ohjainta on sekä tyylikästä että mukavaa käyttää.

Tutustu pelikonsoleihin ja katso niiden halvimmat hinnat!

2. Matkapuhelimet

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, myös matkapuhelinten myynnissä tullaan näkemään piikki Black Weekin aikana. Apple iPhone 11 64GB on jo pitkään pitänyt Hintaoppaan ykköspuhelimen paikkaa hallussaan, ja uskomme kyseisen mallin kiinnostavan myös tämän tarjousviikon aikana.

Toinen mainio matkapuhelin on innovatiivisia teknologioita sisällään pitävä Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB. Kolmoiskamerajärjestelmän ja korkealuokkaista 4K-videotallennusta tarjoavassa puhelimessa on myös erinomainen akunkesto. Ohut puhelin on ulkomuodoltaan tyylikäs, ja siitä on saatavilla useita kauniita värivaihtoja.

Samsung Galaxy S10 ottaa järjestelmäkameratasoisia kuvia.

Selaa matkapuhelimia ja vertaile hintoja!

3. Langattomien kuulokkeiden suosio jatkuu

Aivan kuten matkapuhelimissa, myös langattomissa podimallin kuulokkeissa Hintaoppaan suosituimmat tuotteet löytyvät Applelta ja Samsungilta. Tämäkin tuotekategoria tulee varmasti olemaan yksi Black Weekin suosituimmista.

Apple AirPods Pro -kuulokkeet vaimentavat taustamelua ja ovat keveät käyttää, sillä uudentyyppinen in-ear -malli tekee kuulokkeista käytössä liki huomaamattomat. Adaptiivisen taajuuskorjain luo upean äänenlaadun. Sporttaa vapaasti, sillä kuulokkeet ovat hien- ja vedenkestävät.

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175 -kuulokkeissa on kaksisuuntaiset kaiuttimet, jotka on varustettu muun muassa huippuluokan studiokuulokkeita valmistavan AKG:n äänentoistolla. Mukautuva kolmen mikrofonin järjestelmä pitää puhelut selkeinä.

Katso langattomien kuulokkeiden valikoima ja löydä halvimmat!

4. Halutut kodinkoneet

Viihde-elektroniikan lisäksi Black Week -tarjouksissa kiinnostavat usein myös keittiön pienkoneet sekä kodinkoneet. Viime vuoden hintatietoja tarkastellessa voi nähdä, että suomalaisten suosikkikahvinkeitin Moccamasterin hinta tipahti Black Weekin aikana ennätysalas. Ei siis olisi mikään yllätys, jos sama kävisi myös tänä vuonna.

Alumiinirunkoisessa, käsin Hollannissa kootussa Moccamaster H931 AO -keittimessä on automaattinen virrankatkaisutoiminto ja 5 vuoden runkotakuu.

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650 on kiertoilmakypsennin, joka taikoo esimerkiksi ranskalaisista perunoista herkullisen rapsakoita – vähärasvaisemmin ja terveellisemmin kuin perinteinen friteerauskeitin.

Imuroinnista ei tarvitse stressata, kun kotona asuu Roomba, robotti-imurien kuningatar! iRobot Roomba e5 5152 puhdistaa parketit, matot ja seinänvierustat vain yhdellä napin painalluksella. Roomba ottaa komentoja vastaan myös etänä iRobot Home -sovelluksen kautta.

Parhaat kikat tarjoushaukoille

Toisinaan kauppa saattaa nostaa tuotteen hintaa ennen alennusmyyntiä, jolloin syntyy illuusio hyvästä tarjouksesta. Hintaoppaassa kätevä ominaisuus on hintahistoria, josta näkee, miten tuotteen hinta on kehittynyt. Ominaisuutta hyödyntämällä ei vahingossakaan lankea tähän varsin yksinkertaiseen silmänkääntötemppuun.

Varsinkin lahjaostoksia ajatellen näppärä ominaisuus Hintaoppaassa on tuotteiden listaus, jolla voi koostaa toiveista tuotelistoja. Lista näyttää kätevästi tuotteiden halvimmat hinnat ja koko listan kokonaishinnan. Listoja voi jakaa myös perheen ja ystävien kanssa ja näin esimerkiksi joululahjahankinnat onkin helppoa koordinoida – kaikille parhaaseen hintaan!

On tärkeä myös muistaa, että turhaa kuluttamista kannattaa välttää. Osta tuotteita tarpeeseen ja mahdollisimman pitkäaikaista käyttöä ajatellen. Näin saa alennusmyynneistä parhaat säästöedut, sillä turhaan tavaraan laitettu raha on hukattua rahaa, josta olisi voinut ehkäpä nauttia jollain muulla tapaa enemmän.

Hintaopas ennustaa: suosituimmat tuotteet Black Week 2020

  1. Sony PlayStation 5

  2. Apple iPhone 11 64GB

  3. Microsoft Xbox Series X 1TB

  4. Apple AirPods Pro

  5. Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS 128GB

Katso kaikki Black Week -tarjoukset!

Lue myös: