MAINOS

MAINOS – Hintaopas.fi

Vuoden paras aleputki alkoi! Poimimme parhaat alennustärpit – katso huimat säästöt

Julkaistu:

Vuoden kovimmat alennusmyynnit alkoivat 11. marraskuuta. Tarkka ostaja löytää vertailemalla parhaat tarjoukset: elektroniikassa ja kosmetiikassa alennukset ovat todennäköisesti roimat.


Marraskuu on mahtavia tarjouksia pullollaan, sillä kuukaudelle ajoittuu useampikin massiivinen alennusmyyntitapahtuma: Singles’ Day, Black Week, Black Friday sekä Cyber Monday.

Ensimmäisenä näistä koittaa Singles’ Day, jota vietetään 11.11. Sinkkujen päivä on Kiinasta maailmalle levinnyt ilmiö, jonka ydinajatuksena on juhlia parisuhdettomuutta. Ei tarvitse odottaa parisuhdetta ja lahjojen antajaa, vaan lahjoja voi antaa myös itse itselleen!

Kiinassa päivä on valtava ostospäivä, jonka aikana paukutellaan kymmenien miljardien myyntejä. Sen suosio on ollut kasvussa myös muualla maailmassa.

Suomessa Singles’ Day tunnetaan vielä melko huonosti: Hintaoppaan tuoreen tutkimuksen mukaan hieman yli puolet suomalaisista ei ole koskaan kuullutkaan sinkkujen erityisestä ostospäivästä*. Vain joka kymmenes eli 11 prosenttia suomalaisista oli tehnyt ostoksia sinkkupäivän merkeissä – toisin sanottuna moni ei vielä tiedäkään, millaisiin tarjouksiin päivän aikana voi päästä käsiksi!

Hintaopas kerää Sinkkupäivän tarjoukset yli 800 Suomessa toimivasta verkkokaupasta yhdelle sivulle – katso kaikki tarjoukset näppärästi täältä!

Vinkit parhaisiin säästöihin

Alennushuumassakaan ei kannata tarttua heti ensimmäiseen vastaantulevaan tarjoukseen, vaan verrata tuotteiden hintaa eri ostopaikkojen kesken. Näin voi tuotteesta riippuen säästää jopa useita satoja euroja. Esimerkiksi Hintaopas on puolueeton hintojen vertailupalvelu, joka kertoo, mistä tämän syksyn hittituotteet saa kaikista edullisimmin.

Poimimme Hintaoppaasta parhaat tärpit Sinkkujen päivän ostoshuumaan!

LG OLED65CX -älytelevisio

Viime vuonna Singles’ Dayn aikana tuoteryhmä, jossa hinnat laskivat eniten, oli televisiot. Ennustamme trendin jatkuvan, ja yksi sinkkupäivän potentiaalinen hittituote onkin LG:n 65-tuumainen OLED-älytelevisio, jonka kuvanlaatu ja äänentoisto ovat huippuluokkaa. Televisio tukee lukuisia internetpalveluita ja sovelluksia, ja muiden CX-sarjan televisioiden lailla myös tämä on loistava valinta pelaamiseen: HGiG-tuetut pelit näkyvät HDR-tarkkuudella sekä kuvalla, joka optimoidaan näytölle juuri sopivaksi.
 • Kallein hinta Hintaoppaassa 2790 euroa
 • Edullisin hinta Hintaoppaassa 2012,10 euroa
 • Säästöä vertaamalla: 777,90 euroa
Tutustu televisioihin! Sony WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet

Vastamelukuulokkeiden suosio jatkaa kasvuaan, ja markkinoilla onkin monia korkeatasoisia kuulokemalleja. Sony WH-1000XM3 -kuulokkeet ovat mukavan ohuet ja kevyet käytössä. Niissä on sekä 3,5 mm että USB- kuulokeliitäntä, ja luonnollisesti käyttäjä voi halutessaan hyödyntää myös langatonta Bluetooth-tekniikkaa. Täydellä latauksella musiikkia kuuntelee vaikka reilusti yli vuorokauden putkeen.
 • Kallein hinta 389 euroa
 • Edullisin hinta 239 euroa
 • Säästöä: 150 euroa
Vertaa parhaita kuulokkeita!

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB

Pelikonsolien kahdeksanteen sukupolveen kuuluva PS4 on lanseerauksensa jälkeen kehittynyt aina vain parempaan suuntaan. PS4 Prossa on kaksi kertaa tavallista PS4:sta tehokkaampi grafiikkasuoritin, joka tekee kuvanlaadusta loistavan ja pelien latausajoista entistä lyhyempiä. Suurempi ja vakaampi kuvataajuuden tuki puolestaan takaa nopean ja sulavan toiminnan: immersio säilyy rikkoutumattomana, ja pelikokemus on entistä täydellisempi.
 • Kallein 570,90 euroa
 • Edullisin hinta 379 euroa
 • Säästöä: 191,9 euroa
Löydä paras pelikonsoli!

Syksyn kosmetiikkasuosikit

Myös kosmetiikka kiinnostaa Singles’ Dayn tarjouksissa. Kiinassa tehtiin viime vuonna uusia myyntiennätyksiä kosmetiikan saralla, ja monet valmistajat lanseerasivat aivan uusia, rajoitettujen erien tuotteita ainoastaan tätä myyntipäivää ajatellen. Esimerkiksi MAC Cosmeticsin Singles’ Day -huulipunaa myytiin päivän aikana peräti 60 000 kappaletta!

Kosmetiikka löytää usein tiensä ostoskoreihin myös Suomessa, ja hintojen silmällä pitäminen kannattaa: esimerkiksi viime vuonna kosmetiikka oli yksi kolmesta tuoteryhmästä, joissa hinnat päivän aikana laskivat eniten.


Diorin suosikkituoksu Sauvagessa (EdT 60 ml) on miehinen, tyylikäs sekoitus muun muassa myskiä, bergamottia ja meripihkaa. Eau de Toilette on tuoksuintensiteetiltään hyvä arkikäyttöön.
 • Kallein hinta Hintaoppaassa: 86 euroa
 • Hintaoppaan edullisin hinta: 55,95 euroa
 • Säästö: 30,05 euroa

Sydäntuoksussaan tuberoosaa ja jasmiinia piilotteleva Armanin My Way (EdP 30 ml) puolestaan on naisellinen tuoksu, jonka pullo on kaunis kuin koru.
 • Kallein hinta Hintaoppaassa: 66 euroa
 • Halvimmillaan: 47,90 euroa
 • Säästöä: 18,10 euroa

Clinique High Impact Curling mascara on tuuhentava, pidentävä ja taivuttava ripsiväri, jonka voi pestä pois lämpimällä vedellä.
 • Huippuripsivärin kallein hinta Hintaoppaassa 29 euroa
 • Edullisin hinta 19,60 euroa
 • Säästöä: 9,40 euroa
Katso Hintaoppaan kaikki kosmetiikkasuosikit sekä ihastuttavimmat hajuvedet!

Apple iPhone 11 64GB

Ei alennusmyyntiä ilman hyvää matkapuhelintarjousta!

Applen uusimman puhelinperheen, iPhone 12 -lanseerauksen myötä on odotettavissa, että aiempien mallien hinnat tulevat laskemaan entisestään. iPhone 11 64GB on Hintaoppaan ykkösluuri, jonka ennustamme kiinnostavan myös Singles’ Dayn aikana – ehkäpä myös myöhemmin marraskuun tarjouspäivien aikana. 6,1-tuumainen puhelin tallentaa kamerallaan terävää ja kaunista kuvaa ja laadukas näyttö tekee pelaamisesta miellyttävää. IP-luokitukseltaan puhelin on 68, eli täysin vesi- ja pölytiivis.
 • Hintaoppaan kallein hinta: 999 euroa
 • Hintaoppaan edullisin hinta: 649 euroa
 • Säästöä: 350 euroa
Tutustu matkapuhelimiin!

Muistathan! Korkea alennusprosentti saattaa toisinaan johtaa harhaan. Hintaoppaan tuotesivuilta näkee, kuinka usein kaupat nostavat ja laskevat hintojaan. Tätä hyödyntäen on siis helppo huomata, jos jokin kauppa on vaivihkaa nostanut hintojaan ennen kampanja-aikaa. Tuolloin kannattaa ehkä pikemminkin odottaa seuraavaa hinnanalennusta kuin tarttua kyseessä olevaan tarjoukseen.


Sony WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeiden hinta on vaihdellut ylös ja alas: niitä on saanut syyskuun lopusta lokakuun alkuun 199 euron hintaan, mikä on tuotteen markkinoiden alin hinta. Jos tarjous on tätä alhaisempi, voi tarjousta pitää hyvänä, koska tuotetta ei ole myyty edullisemmin aikaisemmin.

Parhaat tarjoukset saadakseen ei tarvitse kytätä päivittyviä hintoja nenä kiinni ruudussa koko päivää. Hintaoppaan sivuilla tai sovelluksessa voi asettaa suosikkituotteille hintavahdin, joka ilmoittaa, kun tuotteen hinta laskee. Ilmoituksia voi vastaanottaa joko sähköpostiin tai Hintaoppaan sovelluksessa. Maksuton sovellus on saatavilla iOs- ja Android- puhelimiin.

Singles’ Dayn parhaat tarjoukset päivittyvät 11.11. aikana yhdelle ja samalle sivulle, jonne Hintaopas kerää parhaat tarjoukset yli 800 kaupasta. Tutustu tarjontaan!

Jos Singles’ Dayna ei löydy tarjouksia tuotteille, joita tarvitsee ja haluaa hankkia, kannattaa asettaa hintavahdit jo etukäteen Black Fridayta ja Cyber Mondayta silmällä pitäen.

*Tutkimus toteutettiin Bilendin hallinnoimassa Omnibus Panelissa 14.–18.10.2020. Verkkokyselyyn vastasi 1000 18–75-vuotiasta suomalaista ja otos kiintiöitiin kansallisesti edustavaksi sukupuolen, iän ja asuinpaikan mukaan.

Tuotteiden hinnat on tarkistettu 10.11.2020.
MAINOS – Hintaopas.fi
Lue myös:

MAINOS