MAINOS

MAINOS – Hintaopas.fi

Katso paras puhelin eri kukkaroille – suosikkipuhelimissa hintaeroa jopa satasia

Julkaistu:

Uusi puhelin hakusessa? Hintoja vertailemalla kalliin puhelimen voi saada huomattavasti halvemmalla – katso yllättävät hintaerot!


Älypuhelimet ovat nykyään kaikkien ulottuvilla, budjetista riippumatta – jo alle satasella voi saada kelpo pelin, josta löytyvät kaikki tarpeelliset perustoiminnot.

Hintojen vertaaminen etukäteen on pieni vaiva, kun ajattelee siitä koituvaa hyötyä. Esimerkiksi liki tuhannen euron puhelin voi vertailussa tipahtaa kokonaan uuteen hintaluokkaan eli sen voi saada monta sataa euroa halvemmalla.

Hintaopas tarjoaa puolueetonta hintavertailua, jossa tuotteet esitellään aina halvimmasta kalleimpaan ja jossa tuotteita myyvät tahot eivät voi itse vaikuttaa sijoitukseensa listalla – muuten kuin hinnoittelemalla tuotteensa edullisemmin!

Tähän juttuun on koottu Hintaoppaan suosituimmat puhelimet eri hintaluokista. Esittelyssä ovat myös syksyn kiinnostavimmat matkapuhelinuutuudet, joiden saapumista markkinoille ja hintakehitystä on mahdollista seurata niinikään Hintaoppaan kautta.

Alle 200 euroa

Huawei P Smart 2019 64 GB


P Smart 2019 on yksi Huawein suosituimmista puhelimista. Se on ulkomuodoltaan pätevä, 6,2 tuuman näytöllä ja kahdella SIM-paikalla varustettu puhelin, jonka kamerakokonaisuus on tekoälyn tukema. Puhelut, tekstarit ja perussometus sekä -surffailu sujuvat tällä laitteella vaivatta.

P Smart 2019 on varustettu erillisellä, 3,5 mm kuulokeliitännällä. Se on ominaisuus, joka on monista kalliimmista puhelimista jo kadonnut ja jota moni käyttäjä on saattanut kaivatakin.

Huawei P Smart 2019 64 GB Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 139 euroa
 • kalleimmillaan 250,89 euroa
 • säästöä 111,89 euroa.

Alle 400 euroa

OnePlus Nord 128 GB


Tänä vuonna lanseerattu OnePlus Nord asettuu kovasti kilpailtuun, keskihintaisten älypuhelinten kategoriaan, jossa moni pitää sitä luokkansa parhaansa.

Se on muita OnePlus -puhelimia muutaman millin pienempi, edelleen suorituskykyinen laite, jota on arvosteluissa kiitelty laadukkaan oloiseksi, perushyvän käyttökokemuksen tarjoavaksi ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseksi 5G-puhelimeksi. Laite tukee OnePlussan supernopeaa Warp-latausta, joka lataa puhelimen täyteen tehoonsa vain 20 minuutissa.

One Plus Nord 128GB Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 399 euroa
 • kalleimmillaan 434 euroa
 • säästöä 35 euroa.

Alle 700 euroa

Apple iPhone 11 64GB


Tässä on Hintaoppaan käyttäjien ykkössuosikki matkapuhelinten puolella!

Syitä lienee monia: näytöltään 6,1-tuumainen iPhone 11 on varustettu toistaiseksi maailman tehokkaimmalla A13 Bionic -sirulla ja sen laadukas näyttö tekee esimerkiksi pelaamisesta miellyttävää. Terävää, kaunista kuvaa tallentavat kamerat innostavat kuvaamaan ja mahdollistavat myös hidastettujen videoiden kuvaamisen sekä otokset hämärässä. Laite on IP-luokitukseltaan 68, eli täysin vesi- ja pölytiivis.

Apple iPhone 11 64GB Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 678,90 euroa
 • kalleimmillaan 844,90 euroa
 • säästöä 166 euroa.

Alle 1000 euroa

Apple iPhone 11 ProMax 64GB


iPhone 11 ProMax on 6,5 tuuman näytöllään kuin iPhone 11:n kookkaampi, LCD-näytöstä OLEDiin päivittynyt isoveli.

Puhelinten näkyvin ero koon lisäksi lienee kamerajärjestelmä. Siinä missä iPhone 11 käyttää kaksoiskameraa, hilataan kuvaaminen Pro Maxin kolmoiskamerajärjestelmällä pykälää ylemmäs. Pro Max myös tukee uutta, kuudennen sukupolven Wi-Fi -standardia, joka täydentää 5G-tiedonsiirtoa.

Apple iPhone11 ProMax 64GB Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 999 euroa
 • kalleimmillaan 1599 euroa
 • säästöä 600 euroa.

Syksyn 2020 uutuudet

Vuosi 2020 on jo tuonut ja tulee edelleen tuomaan tullessaan muutamankin mielenkiintoisen puhelinuutuuden. Ajankohtaisin trendi juuri nyt on 5G-teknologia, joka mahdollistaa moninkertaisesti nopeammat yhteydet ja entistä sujuvamman käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy S20 Ultra


Tämä on Samsungin kaikkien aikojen edistynein älypuhelin.

5G-valmiudella varustettu puhelin miellyttää silmää ja tarjoaa käyttäjälleen paljon. Ammattimaista järjestelmäkamerakuvaa muistuttavan kuvajäljen mahdollistaa moniulotteinen kamerajärjestelmä, jossa on myös optinen kuvanvakain ja 100x-zoomaus. Tehokas suoritin ja massiivinen akku pitävät huolta siitä, että puhelin pysyy menossa mukana läpi päivän. Älykäs akku myös mukautuu käyttäjänsä tapaan käyttää puhelinta.

Samsung Galaxy S20 Ultra Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 1093,86 euroa
 • kalleimmillaan 1699 euroa
 • säästöä 605,14 euroa.


Apple iPhone 12 -mallisto

iPhone 12 on Applen ensimmäinen 5G -puhelinperhe.


Malliston puhelimet sisältävät entistäkin tehokkaamman A14 Bionic -sirun sekä 120 Hz:n virkistystaajuuden, mikä tarkoittaa sitä, että näytön kuva päivittyy 120 kertaa sekunnissa. Käyttökokemus esimerkiksi näyttöä vierittäessä ja pyyhkäistäessä on siis taatusti entistä sulavampaa. Hintaoppaasta löydät kaikki puhelinperheen mallit - puhelimet ovat kauppakohtaisesti ennakkotilattavissa.

iPhone 12 Mini Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 825 euroa
 • kalleimmillaan 829 euroa
 • säästöä 4 euroa.
iPhone 12 ProMax Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 1279 euroa
 • kalleimmillaan 1295 euroa
 • säästöä 16 euroa.
Katso kaikki suosituimmat matkapuhelimet ja niiden parhaat hinnat

Kuulokkeiden TOP 3 -poiminnat

Aina kädet eivät ole vapaana puheluiden puhumiseen. Tuolloin langattomat kuulokkeet ovat kirjaimellisesti nappivalinta.


Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat kevyet, taustamelua vaimentavat ja mukavat langattomat kuulokkeet, joissa on eleetön ja tyylikäs muotoilu.

Uudentyyppinen in-ear -malli tekee kuulokkeista käytössä liki huomaamattomat ja niiden äänenlaatu on upea, kiitos adaptiivisen taajuuskorjaimen. Tämän lisäksi ne ovat hien- ja vedenkestävät, ja niiden latauskotelo tuottaa akulle käyttöaikaa peräti 24 tuntia.

Apple AirPods Pro Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 229 euroa
 • kalleimmillaan 332,90 euroa
 • säästöä: 103,90 euroa.

Plantronicsin Voyager 5200 on Hintaoppaan suosituin bluetooth-headset, joka ilmoittaa saapuvista puheluista kertomalla soittajan nimen. Näitä kuulokkeita käyttämällä puheluihin voi vastata äänikomennoilla sekä Smart Sensor -älytekniikkaa hyödyntäen. Tänä vuonna lanseerattu kuulokemalli vaimentaa ympäristön häiriöääniä ja tekee puheluista miellyttävämpiä puhua.

Voyager 5200 -Bluetooth-headset Hintaoppaassa:
 • edullisimmillaan 94,90 euroa
 • kalleimmillaan 274,90 euroa
 • säästöä huikeat 180 euroa!

JBL:n Reflect Mini 2 -kuulokkeet ovat passeli valinta vaikkapa juoksulenkeillä tapahtuvaan musiikin kuunteluun. Kevyt ja hienkestävä alumiinirakenne sopii toki muuhunkin sporttailuun, ja mukana tulevilla erilaisilla sovittimilla säädät kuulokkeet juuri omiin korviisi sopiviksi.

JBL Reflect Mini 2 -kuulokkeet Hintaoppassa:
 • edullisin hinta 45 euroa
 • kalleimmillaan 99,99 euroa
 • säästöä 54,99 euroa.
Vertaa huippukuulokkeiden hintoja

Jos haluat nauttia musiikista vielä enemmän, tutustu Hintaoppaasta löytyviin vastamelukuulokkeisiin.


Esimerkiksi nämä Bose Quiet Comfort 35 II -kuulokkeet ovat laadukkaat ja käytössä miellyttävät, taajuuskorjaimella varustetut langattomat kuulokkeet, joiden paras hinta Hintaoppaassa on jutun kirjoitushetkellä 239 euroa.

Äänikehotteilla käyttäjäänsä avustavat Bose Quiet Comfort 35 II -kuulokkeet on helppo yhdistää muihin laitteisiin Bluetooth- ja NFC-tekniikalla.

Miten löytää paras hinta?

Koskaan ei kannata tuijottaa pelkkää alennusprosenttia, sillä yksittäisen liikkeen hinnoittelu johtaa helposti harhaan. Sen sijaan tuotteen hintaa on hyvä verrata markkinoiden alhaisimpaan.

Parhaan tarjouksen löytämiseen kannattaa varata hieman aikaa, mutta työlästä sen ei tarvitse olla: esimerkiksi Hintaoppaassa voit asettaa haluamallesi tuotteelle hintavahdin, joka ilmoittaa kun tuotteen hinta laskee toivomallesi tasolle.

Hintaopas seuraa ja tallentaa tuotteen hintakehitystä ja -historiaa. Tätäkin kannattaa tarkastella: esimerkiksi Samsung S10 Plus 128GB:n hinta on vuoden aikana laskenut 1049 eurosta 549 euroon – verrattuna huhtikuun 2019 tilanteeseen, laskua hintaan on tullut peräti 500 euroa! Mielenkiintoista on myös, että matkapuhelimien hinnat ovat yleisesti tippuneet vuoden alusta jopa 13,5 prosenttia.

Tuotteiden hinnat tarkistettu 23.10. Käy tarkistamassa ajankohtainen hintatieto Hintaopas.fi-palvelusta.

Näin käytät Hintaopasta helposti

Hintaopasta voi käyttää selaimessa Hintaopas.fi-osoitteessa tai puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Hintaopas-sovellus on maksuton ja saatavilla iOS- ja Android-puhelimille.

Palvelusta kannattaa käydä tarkistamassa säännöllisesti myös päivän parhaat tarjoukset ja tarttua niihin. Hintaopas etsii joka päivä automaattisesti tuotteet, joiden hinta on juuri sillä hetkellä poikkeuksellisen edullinen.
MAINOS – Hintaopas.fi
Lue myös:

MAINOS