MAINOS

MAINOS – Hintaopas.fi

Hanki parhaat kodinkoneet helpottamaan arkea – näin paljon voit säästää rahaa

Julkaistu:

Hintoja vertaamalla säästää hämmästyttävän suuria summia kodinkonehankinnoissa.


Kodin sujuva arki helpottaa jaksamista, ja siksi laadukkaisiin kodinkoneisiin ja hyvinvointia lisääviin laitteisiin kannattaa panostaa.

Hintojen vertailu ennen hankintaa on ehdotonta, sillä harkituilla ostoksilla voi säästää euron jos toisenkin. Enää ei onneksi tarvitse juosta liikkeestä toiseen, vaan vertailu on vaivattominta, kun antaa Hintaoppaan kaltaisen puolueettoman vertailupalvelun tehdä työn.

Katso vinkit ja parhaat hinnat! Hintaerot voivat todella yllättää.

Monitoimikone

Monitoimikone hoitaa nimensä mukaisesti monta hommaa – voisi hyvinkin väittää, että se on monipuolisin laite mikä keittiöstä voi löytyä.


Yhteistyössä ammattikokkien kanssa syntynyt KitchenAid Artisan 5KSM125 pyöräyttää kaikenlaiset taikinat, vispaa kermat ja vatkaa sekä sekoittaa hevimmätkin eväät kuten perunamuusin. Laitetta voi täydentää erilaisilla lisäosilla, joiden avulla se muuntuu vaikkapa pastamyllyksi, mehulingoksi, raastimeksi tai makkarakoneeksi. Virtaviivaisessa monitoimikoneessa on paljon värivaihtoehtoja – meidän suosikkimme on tämä sähäkkä punainen!
 • Hintaoppaan huokein hinta: 458,90 €
 • Hintaoppaan kallein hinta: 649 €
 • Säästö kalleimpaan verrattuna: 190,10 €
Katso kaikki suosituimmat monitoimikoneet ja niiden halvimmat hinnat

Robottipölynimuri

Aina ei pitkän päivän päälle tai viikonlopun vapaahetkinä jaksa henkilökohtaisesti lähteä villakoirametsälle. Kyytiä pölypuudeleille voi sen sijaan antaa robotti-imuri, joka napisematta hoitaa tämän työn ja hieman enemmänkin.

Imuroinnin lisäksi Xiaomi Roborock S5 MAX lakaisee ja myös moppaa kerralla jopa 200 neliötä lattiapinta-alaa. Laite voidaan liittää älypuhelinsovellukseen, jolloin voi etähallintaa hyödyntäen asettaa sille halutut siivousajat. Roborockia saa mustana tai valkoisena, ja sen akku kestää yhdellä latauksella jopa 190 minuuttia. Mikäli laite huomaa, että sen virransaanti on uhattuna, se osaa itse mennä lataukseen kesken siivousoperaation. Kadehdittavaa älykkyyttä, eikö totta?
 • Hintaoppaan paras hinta: 396,59 €
 • Hintaoppaan kallein hinta: 588,00 €
 • Säästö kalleimpaan verrattuna: 191,41 €
Katso kaikki suosituimmat robotti-imurit ja niiden halvimmat hinnat

Kirkasvalolamppu

Kirkasvalolampun teho on todettu useissa tutkimuksissa, ja lisävalo voi hyvinkin lieventää pimeästä vuodenajasta johtuvia oireita. Valaisinta hankkiessa tulee kiinnittää huomiota sen luksimäärään, joka kirkasvalolampussa on tyypillisesti 2500, sekä siihen, että laite on sertifioitu. Sertifiointi takaa, että laite on todella tarkoitettu kaamosoireiden hoitoon eli valoterapiaan.

Esimerkiksi Innolux Design Lucia on sertifioitu lääkinnällinen hoitolaite, joka on varustettu himmentimellä ja jonka voi kiinnittää myös seinälle. Se sopii käytettäväksi myös yleisvalaisimena.
 • Hintaoppaan paras hinta: 229 €
 • Hintaoppaan kallein hinta: 362,90 €
 • Säästö kalleimpaan verrattuna: 133,90 €
Katso kaikki suosituimmat pöytälamput ja niiden halvimmat hinnat

Kahvikone

Hintaoppaan kautta löytyvät niin perinteiset kahvinkeittimet kuin järeämmät espressotehtaat.

Klassinen, jo 60-luvun lopulta kahvinjuojia ilahduttanut Moccamaster on Hintaoppaan suosikkikeitin, jonka hintaa vertaamalla voi säästää useita kymppejä.

Kiireisen sinkun valinta arkeen on puolestaan Nespresson kahvikapselikone Nespresso Essenza Mini C30, jonka hintaa vertaamalla tuotteen voi saada jopa 70 prosenttia edullisemmin. Kapselikahvin valmistaminen on helppoa ja nopeaa, ja lisäksi tyylikäs keitin löytää helposti paikkansa pienemmässäkin keittiössä.
 • Nespresso Essenza Minin edullisin hinta Hintaoppaassa: 71,06 €
 • Nespresso Essenza Minin kallein hinta Hintaoppaassa: 99,95 €
 • Säästö kalleimpaan verrattuna: 28,89 €


Laatutietoinen kotikahvittelija voi panostaa myös DeLonghin Magnifica ECAM -automaattiin, jossa on automaattiset huuhtelu- ja kalkinpoisto-ohjelmat, mahdollisuus esilämmitykseen ja jonka sammutusaika on ohjelmoitavissa.
 • DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117 halvimmillaan Hintaoppaassa: 328 €
 • DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117 kalleimmillaan Hintaoppaassa: 464,90 €
 • Säästö kalleimpaan verrattuna: 136,90 €
Katso kaikki suosituimmat espressokoneet ja niiden halvimmat hinnat

Syksyn herkkuhetkiin

Pimeinä syysiltoina voi olla mukava panostaa herkutteluun kotosalla. Esimerkiksi frittikana on oikea herkkujen herkku, joka maistuu niin isommille kuin pienemmillekin syöjille. Epäterveellisyydestä ei enää tarvitse olla niin huolissaan, sillä friteeraus ei välttämättä tarkoita upporasvassa paistamista: herkullista ja rapeaa ruokaa voi valmistaa myös kiertoilmakypsentimellä.

Syksyn hittituote on Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650, jossa on valmiit kypsennysohjelmat esimerkiksi ranskalaisille ja kanalle. Tilavalla kapasiteetilla (1,4 kg) varustettu keitin valmistaa syötävät kerralla koko perheelle.
 • Hintaoppaan paras hinta: 263 €
 • Hintaoppaan kallein hinta: 329,99 €
 • Säästöä kalleimpaan verrattuna 66,99 €
Katso kaikki suosituimmat friteerauskeittimet ja niiden halvimmat hinnat

Hanki harkiten

Hankintojen suunnittelu etukäteen kannattaa – näin ei tule harkitsemattomasti hankkineeksi jotain, mitä ei oikeasti tarvitse. Oli tarjous miten hyvä tahansa, ei käytännössä säästä mitään, jos itse laite on turha. Hankintaa suunnitellessa kannattaa tuotteelle asettaa Hintaoppaassa hintavahti, joka ilmoittaa kun tuotteen hinta laskee.

Hintaoppaassa tuotteiden hintahistoriaan tutustumalla voi päätellä, millaisia tarjouksia tulevaisuudessakin saattaa tulla bongattavaksi: esimerkiksi tässä jutussa esitelty kirkasvalolamppu on vuoden sisään ollut saatavilla vielä 54 euroa edullisempaan hintaan kuin mitä sen halvin hinta jutun kirjoitushetkellä on.

Tuotteiden hinnat tarkistettu 16.10. Käy tarkistamassa ajankohtainen hintatieto Hintaopas.fi-palvelusta.

Tutustu Hintaoppaaseen!

MAINOS – Hintaopas.fi
Lue myös:

MAINOS