MAINOS

MAINOS – Hintaopas.fi

Parhaat ulkoiluvarusteet kannattaa hankkia nyt – näin säästät jopa satasia

Julkaistu:

Syksy kutsuu reippailemaan. Varustehankinnoissa voi säästää yllättävän suuria summia – katso parhaat poiminnat!


Retkeilyn ja ulkoilun suosio on kuluvan vuoden aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Harrastus onkin mukava ja helppo aloittaa, sillä alkuun välineiden ei tarvitse olla kummoiset. Viimeistään viilenevät syyskelit sekä pidemmät patikkaretket alkavat kuitenkin jo vaatia panostusta varusteisiin.

Parhaat vermeet haluaisi löytää edullisimpaan hintaan, mutta kivijalkamyymälöiden koluaminen alkaa nopeasti käydä työstä. Moni ei tiedä, että hintojen seuraaminen ja vertailu on yllättävän vaivatonta ja ennen kaikkea kannattavaa kukkaron kannalta.

Verkossa on nykyään turvallista asioida. Hintaopas on puolueeton hintavertailupalvelu, jonka avulla verkkokauppojen tarjouksia on helppo pitää silmällä. Hinnat saattavat vaihdella kaupoissa jopa päivittäin, eikä mikään ole niin ärsyttävää kuin ostamisen jälkeen huomata, että saman tuotteen olisi saanut halvemmalla toisaalta.

Hintaoppaasta löytyy yli 830 kauppaa, joiden tarjonta on jaettu selkeisiin tuotekategorioihin.

Poimimme palvelusta syysreippailun suosikkituotteet hintavertailuun. Hintaerot olivat huimia – poimi tästä parhaat tärpit:

Maastokengät


Adidas Terrex Switft R2 GTX on Hintaoppaan suosituin miesten maastokenkä.

Kevyt, Gore-Tex-kalvolla varustettu kenkä pitää jalat kuivana ja tarjoaa hyvää pitoa vaihtelevissa maastoissa, myös märissä olosuhteissa. Hintaoppaan edullisin hinta kengälle on 83,90 euroa ja kallein puolestaan 149,94 – säästöä kertyy siis yli 66 euroa!


Naisten malleissa suosituin kenkä kirjoitushetkellä on Salomon X Ultra Mid 3. Tätä korkeavartista kalvokenkää on saatavilla monessa kauniissa värissä. Sen edullisin hinta Hintaoppaan vertailussa on 139,90 e.

Vertaile maastojuoksukenkiä

Ulkoilutakit

Takki suojaa tuulelta, sateelta, auringolta sekä kaikelta muulta, mitä retkeilijä reissuillaan kohtaa aina hyönteisistä korkeaan katajikkoon.

Hyvä valinta naiselle on Didriksonsin Thelma, joka on kevyt ja 100-prosenttisesti tuulen- ja vedenpitävä. Se on pidemmän mallinen parkatakki, jonka ajaton leikkaus tekee siitä tyylikkään valinnan myös kaupunkikäyttöön.

Jutun kirjoitushetkellä Thelman edullisin hinta on 156,99 euroa. Kalleimpaan hintaan verrattuna säästöä voi saada jopa yli 60 euroa!


Syysvaellusten ykköstakki miehille on Fjällrävenin Keb, joka sopii vaihtelevien maastojen vaellukselle. Tämän hengittävän ja erittäin suorituskykyisen takin paras hinta Hintaoppaassa on 219,95 euroa.

Vertaile ulkoilutakkien hintoja

Teltat

Telttaa valitessa kannattaa pohtia ensisijaisesti sen käyttötarkoitusta. Kupoliteltta on mainio yleisteltta ja passeli ratkaisu esimerkiksi melojalle, joka yöpyy rannalla tai luodoilla. Risteävän kaarirakenteen ansiosta teltta pysyy tarvittaessa vaikka itsestään pystyssä millä tahansa tasaisella alustalla. Tunturivaeltajalle parempi valinta on tunneliteltta, joka kestää hyvin tuntureilla puhaltavaa tuulta.

Teltta on tuote, joka kannattaa hankkia kuumimman sesongin ulkopuolella, sillä se näkyy heti hinnoissa. Jos telttaa ei tarvitse ennen ensi kesää, kannattaa hyödyntää hintavahtia, joka tekee vertailun automaattisesti ja hälyttää, kun sopiva hinta on saavutettu.


Esimerkiksi supersuosittu, kahden hengen kupoliteltta MSR Hubba Hubba NX oli Hintaoppaan vertailussa kalleimmillaan 650 euroa ja halvimmillaan 389 euroa. Hintaa vertailemalla voi siis säästää jopa 261 euroa!

Hintaoppaan suosituimmat teltat top 3:

1. MSR Hubba Hubba NX (kahdelle hengelle) halvimmillaan 389 euroa, kalleimmillaan 650 euroa – säästöä 261 euroa.


2. Easy Camp Palmdale (neljälle hengelle) halvimmillaan 279 euroa, kalleimmillaan 294,95 euroa – säästöä 15,95 euroa.


3. Coleman Cortes (kahdeksalle hengelle) halvimmillaan 349 euroa, kalleimmillaan 389,95 euroa – säästöä 40,95 euroa.

Vertaile telttojen hintoja

Reppu selkään

Päiväretkelle repuksi riittää esimerkiksi 16-litrainen Fjällrävenin Kånken, johon mahtuu mukavasti termospullo, pienet eväät sekä muuta tarpeellista. Vuonna 1978 kehitetty klassikko on edelleen yksi Fjällrävenin suosituimmista repuista.


Se on myös Hintaoppaan halutuin reppu, ja sen hinta vaihtelee noin 50 eurosta sataan euroon. Kånken on ergonominen valinta myös työkäyttöön, ja esimerkiksi Fjällrävenillä on valikoimissaan myös monia muita kantovälineitä, joihin mahtuu kookkaampikin läppäri.

Hintaoppaan suosituimmat reput top 3:

1. Fjällräven Kånken, edullisin hinta 49,95 euroa, kalleimmillaan 79,90 euroa – säästöä 29,95 euroa.


2. Fjällräven Kånken Mini, edullisin hinta 59 euroa, kalleimmillaan 89,90 euroa – säästöä 30,90 euroa.


3. Haglöfsin 18 litran Corker Medium, edullisin hinta 56,90 euroa, kalleimmillaan 104,95 euroa – säästöä 48,05 euroa.

Vertaile selkäreppuja

Ei pelkkää hintaan tuijottamista

Hintaoppaassa näkee muutakin kuin vain tuotteiden hinnan, sillä palvelussa voi vertailla lisäksi niiden teknisiä ominaisuuksia. Vertailuun voi valita haluamansa kategorian tuotteet ja tutustua niiden yksityiskohtiin tarkemmin.

Urheilukellojen myynti on ollut valtavassa kasvussa – mutta joku saattaa tarvita kellon sykemittarilla eikä 100 metrin vesitiiviydellä olisi niin väliä. Siinäkin tapauksessa juuri vertaamalla välttyy maksamasta turhista ominaisuuksista.


Hintaoppaan suosituimmat urheilukellot top 3:

1. Polar Ignite, edullisin hinta 163,49 euroa, kallein hinta 279 euroa – säästöä 115,51 euroa.

2. Polar Vantage M, edullisin hinta 227,90 euroa, kallein hinta 329 euroa – säästöä 101,10 euroa.

3. Polar Vantage V, edullisin hinta 356,90 euroa, kallein hinta 499 euroa – säästöä 142,10 euroa.

Tutustu urheilukellojen vaihtoehtoihin

Jos hankinnalla ei ole akuutti tarve, kannattaa ostopäätöstä viivyttää hetki. Mieluisan tuotteen löytyessä sille voi asettaa Hintaoppaassa myös hintavahdin, joka ilmoittaa, kun tuotteen hinta laskee toivotulle tasolle. Esimerkiksi teltan kaltaisen tuotteen voi sesongin ulkopuolella saada huomattavasti halvempaan hintaan.

Vertailu kannattaa: esimerkiksi tässä jutussa esitellyt, Hintaoppaan edullisimmat vaihtoehdot hankkimalla säästäisi yhteensä reilusti yli 500 euroa.

Hintaopas poimii automaattisesti myös päivän parhaat tarjoukset kootusti yhdelle sivulle, jolta voit tehdä vielä tavallista edullisempiakin löytyjä. Tutustu päivän tarjouksiin!

Kokeile Hintaopas-palvelua

MAINOS – Hintaopas.fi
Lue myös:

MAINOS