MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Ferratum Finland Oy:n mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Ferratum Finland Oy:n mainosaineistoa.
MAINOS Ferratum

Auto hajosi, lemmikki sairastui – näihin arjen tilanteisiin haetaan lainaa

Julkaistu:

Sadat suomalaiset kertovat, miten nopeasti saatu laina on auttanut arjen haasteissa.


Auton hajoaminen. Avioero. Lemmikin lääkärikulut. Loma. Tässä muutamia tilanteita, joissa suomalaiset ovat turvautuneet nopeasti saatavaan vakuudettomaan lainaan.

Valtaosa lainan ottajista on tavallisia suomalaisia, jotka haluavat maksaa lainansa nopeasti takaisin.

”Meiltä hakevat luottoa ihan tavalliset, työssä käyvät ihmiset silloin, kun elämässä tapahtuu jotain yllättävää tai poikkeuksellista. Moni maksaa kulutusluottonsa takaisin parissa kolmessa kuukaudessa”, kertoo Ferratumin maajohtaja Outi Päivinen.

Kysyimme Ilta-Sanomien lukijoilta kesän aikana, mihin tarpeisiin he ovat kulutusluottoa hakeneet. Valtaosa vastaajista (liki 400) oli nostanut yli 3 000 euron lainan. Vain yhdellä viidestä oli ollut haasteita takaisin maksun kanssa.

Vakuudeton laina pelasti vastaajat monet pulasta. Jos esimerkiksi auto on välttämätön työssäkäynnin vuoksi, sen korjaamiseen on löydettävä rahat jostain. Myös rakkaan lemmikin lääkärikuluihin voi helposti upota satoja ja satoja ylimääräisiä euroja. Näin lukijat vastasivat:

Loma

”Olen yksin useamman lapsen kanssa ja teen henkisesti raskasta työtä. Olen ottanut pikalainaa omaa lomaani varten, jotta jaksan.”

Muutto

”Olen hakenut useamman kerran, yleensä muuttojen yhteydessä, kun vuokravakuutta on pitänyt odottaa ja uuden asunnon vakuus oli maksettava heti.”

Lainojen yhdistely

”Yhdistin useamman lainan ja nyt säästän 200 euroa kuukaudessa lyhennyksissä.”

Eläinlääkäri

”Kissan tassun murtuma, jonka loppulasku oli reilu 1 000 euroa. Aika paljon rahaa parikymppiselle, jolla oli kuukauden ulkomaanmatkakin varattu luottokortilla.”

Auto

”Autoon tuli 4 000 euron remontti, ei ollut muita vaihtoehtoja.”

Avioero

”Jouduin ottamaan avioeron jälkeen lainaa, jotta sain ostettua välttämättömiä huonekaluja.”

Päivinen kertoo, että Ferratum varmistaa, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja lainalle löytyy maksukykyä. Ferratum tuo verkkosivuillaan näkyvästi esille nimelliskoron ja todellisen vuosikoron, joka sisältää kaikki kulut. Esillä on myös laskuri, jonka avulla voi kokeilla, mihin kulut asettuvat omalla lyhennystahdilla.

Kannattaa myös muistaa, että 2 000 euron luottoa voi nostaa pieninä erinä ja osan voi jättää nostamatta. Luoton voi myös maksaa takaisin heti, kun oma tilanne sallii. Silloin kulutkin pysyvät alhaisina.

Ferratum

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeita ja helppokäyttöisiä luotonanto- ja pankkipalveluita yhdistettynä yksilölliseen asiakaspalveluun. Me ymmärrämme monenlaisia elämäntilanteita ja tarjoamme luotettaville aikuisille tukea hetkellisten taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen. Meidän avullamme päätät itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät.

Tutustu palveluihimme täällä!
MAINOS Ferratum
Lue myös:

MAINOS