MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Ferratum Finland Oy:n mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Ferratum Finland Oy:n mainosaineistoa.
MAINOS Ferratum

Oletko ottanut vakuudetonta lainaa? Mihin tarvitsit sitä?

Julkaistu:

Nopeasti saatava laina voi pelastaa tilanteesta, jos vaikkapa auto hajoaa. Kerro meille, mihin olet hakenut vakuudetonta kulutusluottoa?


Ferratumilta luottoa hakevat ihan tavalliset, työssä käyvät ihmiset silloin, kun elämässä tapahtuu jotain yllättävää tai poikkeuksellista. Auto tai jääkaappi hajoaa tai koira on vietävä lääkärille.

Jos kohdalle osuu vielä loma tai tärkeä juhla, pieni jousto voi helpottaa merkittävästi taloudellista tilannetta. Moni maksaa kulutusluottonsa takaisin parissa kolmessa kuukaudessa.

Vastaa kyselyymme, oletko sinä hakenut vakuudetonta kulutusluottoa ja mihin tarkoitukseen? Voit vastata kyselyyn täysin nimettömänä. Käytämme osaa vastauksista artikkelissa, jossa kerromme suomalaisten kulutusluottojen käytöstä.

Jos kysely ei toimi päätelaitteessasi, löydät sen myös täältä!

Ferratum

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeita ja helppokäyttöisiä luotonanto- ja pankkipalveluita yhdistettynä yksilölliseen asiakaspalveluun. Me ymmärrämme monenlaisia elämäntilanteita ja tarjoamme luotettaville aikuisille tukea hetkellisten taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen. Meidän avullamme päätät itse miten, milloin ja mihin rahasi käytät.

Tutustu palveluihimme täällä!

MAINOS Ferratum
Lue myös:

MAINOS