MainosBingoon.fi

Kolme helppoa vinkkiä nettibingoon – nyt pääset kokeilemaan ilmaiseksi!

Suomalainen nettibingo tarjoaa nyt kaikille uusille pelaajille 10 euroa ilmaista pelirahaa. Osuisiko juuri sinun kohdallesi jokin sadoista päivän voitoista?

Kotimainen nettibingo on hullaannuttanut ihmiset kotisohvillaan.


7.2. 14:29

Kotimainen nettibingo on hullaannuttanut ihmiset kotisohvillaan, kun mukava ajanviete on yhdistetty voittamisen jännitykseen. Yhä useampi on rekisteröitynyt bingoon.fi-palveluun – eikä ihme, sillä jännitys vie mukanaan. Tee samoin!

Tässä kolmea helppoa vinkkiä, miten voit napata nyt 10 euron pelirahan.

1. Mene osoitteeseen www.bingoon.fi ja rekisteröidy palveluun.

Bingoon.fi:ssä rekisteröidytään kotimaisten pankkien kautta, joka takaa turvallisen tunnistautumisen. Pelitilille kirjautuu heti 10 euroa pelirahaa, jolla pääset pelaamaan. Palvelu on varustettu avainlippumerkillä. Kaikki pelipaikat sijaitsevat Suomessa.

2. Valitse itsellesi mieluisin pelipaikka ja voittolaput.

Voit valita itsellesi mieluisimman pelipaikan palvelussa olevien hallien listalta. Pelin aikana kuulet livenä hallin tapahtumia. Chatin kautta voit olla itse mukana keskustelussa – tai tarvittaessa kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä.

3. Jännitä – ja katso, osuuko voitto juuri sinun kohdallesi.

Jos voitto osuu kohdallesi, se kirjautuu automaattisesti pelitilillesi, vaikka touhuilisit samaan aikaan jotakin muuta. Peruspeleissä voitot ovat kympeistä muutamiin satasiin, mutta mukana on myös pelejä, joissa voitto voi olla tuhansienkin eurojen arvoinen.

Voittamillasi voitoilla voit joko ostaa uusia bingokuponkeja, matkata aurinkovarjojen alle bingoon.fi:ssä olevalla Onnenloma -arvalla tai lunastaa ne lahjakorteiksi haluamaasi kauppaketjuun.

Avaa maksuton pelitili ja nappaa itsellesi 10 euroa ilmaista pelirahaa tästä

Bingoon.fi tarjoilee myös aivan uudenlaista bingoa Suomessa

– Bingoon.fi:ssä pääset kokeilemaan myös täysin uudenlaista bingoa SpeedyBall-hallissa.

– Pelissä arvotaan 30 numeroa ja voiton saat ruudukostasi syntyneiden kuvioiden perusteella.

– Voitot määräytyvät pelissä pelipanoksen mukaan. Päävoitto pelissä on 3000 eurosta jopa 12 000 euroon!

Lue myös: