MainosBingoon.fi

Tylsistyttääkö kotonaolo? 4 syytä kokeilla kotimaista nettibingoa

Suomalainen nettibingo tarjoaa nyt kaikille uusille pelaajille 10 euroa ilmaista pelirahaa. Osuuko muhkea voitto omalle kohdalle?


4.5.2020 17:34

Ihmiset viettävät nyt paljon aikaa kotona, kun koronapandemia rajoittaa ihmisten arkea. Kun television kaikki suosikkisarjat on kahlattu läpi, on aika keksiä uutta tekemistä.

Kotimaisessa nettibingossa mukava ajanviete on yhdistetty voittamisen jännitykseen. Bingo on helppoa ja hauskaa ajanvietettä, jossa jännitys vie helposti mukanaan.

1. Täysin kotimainen nettibingo

Kaikki bingohallit sijaitsevat Suomessa, jolloin pelaaminen on luotettavaa ja turvallista. Kotimaisessa nettibingossa pääset pelaamaan samaa peliä kuin bingohallissa paikan päällä. Voitot saat kotiisi postitse. Chatissa voit keskustella muiden nettipelaajien kanssa, tai jos jokin asia mietityttää, voit kysyä sitä paikalliselta bingoemännältä tai -isännältä. Chatistä näet myös kaikki peliohjeet ennen pelin alkua.

2. Pienellä rahalla tarjolla isoja voittoja

Vaikka panokset ovat bingossa pieniä, voivat voitot olla suuria. Peruspeleissä voitot vaihtelevat kympeistä muutamiin satasiin, mutta sopivan pelin osuessa kohdalle voi voitto olla jopa tuhansia euroja. Bingoon.fi-halleissa jaetaan vuosittain miljoonien eurojen edestä voittoja.

3. Bingon pelaaminen netissä on helppoa ja hauskaa

Pelaaminen on todella helppoa: avaa pelitili, kirjaudu sisään ja valitse missä kaupungissa haluat pelata. Osta itsellesi pelilappu ja voit aloittaa jännittämisen.

Kone arpoo numerot lappuun, ja voit rauhassa seurata, osuuko voitto juuri sinun lappuusi. Lappuja voi toki ostaa myös useamman kerralla, jolloin mahdollisuus voittoihin kasvaa. Lappujen täyttyessä rivi kerrallaan kasvaa myös jännitys. Voitot voi lunastaa suurimpien suomalaisten kauppaketjujen lahjakorteiksi.

4. Virtuaalinen lomamatka aurinkovarjojen alle vain kahdella eurolla

Bingoon.fi:stä löytyy nyt myös pelattava nettiarpa ”Onnenloma”. Onnenloma-arvassa pääset virtuaalilomalle aurinkovarjojen alle. Arvassa avataan aurinkovarjoja, joiden alta paljastuu erilaisia symboleja. Osumien määrästä näkee heti, kuinka suuri voitto osuu kohdalle. Päävoitto arvassa on 10 000 euron arvoinen!

Avaa maksuton pelitili ja nappaa itsellesi 10 € ilmaista pelirahaa tästä!

Lue myös: