MAINOS

MAINOS Beely

Auto kolmelle eri kukkarolle – katso mitä saat alle 200 eurolla kuussa!

Julkaistu:

Uudehkon auton voi saada käyttöön pelkällä kuukausimaksulla ja ilman käsirahaa. Katso, mikä auto sopii parhaiten sinun kukkarollesi.


Pirkanmaalla asuva Maija Aakkula, 52, tuskaili vielä muutama viikko sitten 10 vuotta vanhan autonsa kanssa. Auton remontteihin upposi vuosi vuodelta yhä enemmän rahaa, ja usein sai jännittää, jättääkö auto tien päälle.

– Viimeiset kolme vuotta olivat auton kanssa aika kivuliaita, Aakkula sanoo.

Aakkulalle auto on välttämätön, ja hän pohti eri vaihtoehtoja, kunnes sai 86-vuotiaalta isältään kullanarvoisen vinkin.

– Isäni on todella skarppi ja seuraa aikaansa. Hän oli lukenut Beelystä, jossa auton saa käyttöön pelkällä kuukausimaksulla ilman huolia korjauskustannuksista.

Aakkula avasi siltä istumalta netin ja lähti tutkimaan asiaa. Mikä ihmeen Beely, ei hän ollut koskaan sellaisesta kuullutkaan. Eikä ihme, sillä palvelu on lanseerattu vasta viime vuonna. Myös palvelukonsepti on ainutlaatuinen ja Suomessa kehitetty.

– Meidän toimintaideamme perustuu siihen, että autoilijan ei tarvitse omistaa autoa itse, vaan hän saa auton käyttöönsä kiinteällä kuukausihinnalla. Sen päälle ei tule mitään lisäkuluja, selittää Beelyn myyntijohtaja Veli-Pekka Voutilainen.

Rahaa jää muuhun elämiseen

Auton korjauslaskuihin voi helposti hurahtaa tuhansia euroja, jos käy huono tuuri. Beely-autossa tällaisia kuluja ei tule, vaan autoilija voi keskittyä huolettomaan ajoon. Beely-autoista löytyy runsaasti vaihtoehtoja.

– Autot ovat 1–5 vuotta vanhoja, jotta kuukausierä on saatu mahdollisimman edulliseksi. Autot on myös huollettu ja katsastettu ennen luovuttamista.

Hintahaitari lähtee 200 eurosta kuussa, ja tällä hetkellä kallein auto kustantaa 878 euroa kuussa. Autoja myydään ja markkinoidaan lukuisien merkkiliikekumppaneiden kanssa.

Voutilainen kertoo Beely-auton valinneiden kehuvan eniten sitä, että tällä tavalla rahaa jää enemmän muuhun elämiseen.

– Kyllähän ihmisillä on aivan järkyttävästi kiinni rahaa autoissa ja mielestäni ihan turhaan, Voutilainen pohtii.

Neliveto sen on oltava!

Aakkula innostui lukemastaan. Hän halusi auton, jonka kanssa ei tule ikäviä yllätyksiä.

– Tämä on ihan älyttömän fiksu tapa pitää autoa. Arvostan tässä ennen kaikkea huolettomuutta ja turvallisuutta.


Maalaistyttönä Aakkula on autoillut aina, ja hän halusi panostaa menopeliin paljon. Aakkulalla on hevonen, ja matkan tallille pitää sujua turvallisesti myös talviaikaan.

– Myönnän, että tämä lähti vähän lapasesta, mutta nautin suunnattomasti jokaisesta metristä, jonka tällä autolla ajan, Aakkula nauraa.

Kun päätös oli tehty, auto tuli kolmessa päivässä kotipihalle ja vanha vietiin samalla pois.

– Sain uskomattoman hyvää palvelua, Aakkula kehuu.

Nyt hän katselee ihastuksesta huokaillen kodin ikkunasta pihalle, jossa seisoo helmiäisenvalkoinen, nelivetoinen Ford Edge. Autossa on muun muassa webasto, automaattivaihteet ja vetokoukku.

– Se on kyllä suloisin menopeli ikinä. Tämä tuottaa minulle joka päivä iloa. Ja tänä kesänä ei tarvitse pelätä, että auto jättää mökkitielle!

Katso mikä auto sopisi sinun kukkarollesi!

Huom! Autojen valikoima vaihtelee päivittäin.

Kia Rio – 195 €/kk

Tutustu autoon

Ford Fiesta – 259 €/kk

Tutustu autoon

BMW 530eA – 850 e/kk

Tutustu autoon

Tätä Beely tarkoittaa:

• Oman auton saa käyttöön kiinteällä, edullisella kuukausimaksulla.

• Beely-auto on 1–5 vuotta vanha, ja sillä on alle 100 000 kilometriä mittarissa.

• 12 kuukauden sopimuksen jälkeen irtisanomisaika on yksi kuukausi.

• Ei käsirahaa eikä murhetta auton arvon alenemisesta.

• Ei huolta yllättävistä korjaus- ja huoltokuluista.

Mistä osista Beelyn kuukausihinta koostuu?

  • Beely-sopimus koostuu kahdesta osasta, Beely-palvelusopimuksesta ja rahoituskumppanimme LähiTapiola-rahoituksen autorahoitussopimuksesta.
  • Autorahoitussopimus sisältää auton kuukausittaisen arvonaleneman ja rahoituskustannukset (korko).
  • Beely-palvelusopimus sisältää auton ylläpidon. Kaikki huollot, katsastukset, kuluvien osien vaihdot (pois lukien mahdollisen renkaiden uusimisen) ja mahdollisten vikojen korjaukset, ilman omavastuuta.
  • Auton takaisinostositoumuksen. Takaisinostositoumus tarkoittaa, että kun haluat luopua autostasi, Beely lunastaa sen jäännösarvolla. Sinulle palautuksesta ei synny mitään kustannuksia. Toisaalta, jos haluat lunastaa auton itsellesi, voit tehdä sen samaisella jäännösarvolla, ilman muita kustannuksia.
Tutustu Beely-palveluun paremmin
MAINOS Beely
Lue myös:

MAINOS