MAINOS

MAINOS Beely

Uudehko auto käyttöön pelkällä kuukausimaksulla – poimi 6 todellista löytöä

Julkaistu:

Ei yllättäviä huoltokuluja eikä käsirahaa. Suomessa viime vuonna lanseerattu palvelu tekee autoilusta helppoa ja kulutkin pysyvät aisoissa.


Yksityisautoilun suosio on saanut koronan myötä pienen piristysruiskeen, kun julkisten liikennevälineiden käyttö arveluttaa nyt monia liikkujia.

Autoa ei tarvitse kuitenkaan omistaa, sillä sen voi saada käyttöön myös kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllätyskuluja..

Beelyn myyntijohtaja Veli-Pekka Voutilaisen äänestä kuuluu vilpitön innostus, kun hän avaa uuden palvelun toimintaideaa puhelimessa. Voutilainen on tehnyt pitkän ja ansiokkaan uran autoalalla, myös usean eri autotalon johtajana.

Reilu vuosi sitten hän mietti, pitäisikö vaihtaa kokonaan alaa, koska autoala ei tarjonnut enää samanlaisia haasteita kuin ennen. Silloin yksi Beelyn perustajista soitti Voutilaiselle ja tiedusteli miehen halukkuutta lähteä kehittämään ja myymään aivan uudenlaista palvelukonseptia.

Rahaa vapautuu elämiseen

Beelyn toimintaidea perustuu siihen, että autoilijan ei tarvitse omistaa autoa itse, vaan hän saa auton käyttöönsä kiinteällä kuukausihinnalla, eikä sen päälle tule mitään lisäkuluja.

– Auto sitoo aivan valtavasti rahaa, sehän on meillä asunnon jälkeen yleensä toiseksi isoin hankinta. Suomen parkkipaikoilla seisoo aivan järjetön määrä rahaa kiinni, Voutilainen miettii.

Kun auton ottaa käyttöönsä kiinteällä kuukausihinnalla, jää rahaa ihan eri tavalla muuhun elämiseen. Beely-auto sopii Voutilaisen mielestä kenelle tahansa, joka arvostaa helppoa ja huoletonta autoilua.

– Todella paljon kiinnostusta on ollut myös esimerkiksi juuri eläkkeelle siirtyneiden keskuudessa. Kun luopuu omasta autosta, saa käyttörahaa muuhun elämiseen.

Toinen käytettyihin autoihin liittyvä haaste, jonka Beely kampittaa helposti, on yllättävät korjaus- ja huoltokustannukset.

– Erilaisiin korjauslaskuihin voi helposti hurahtaa tuhansia euroja, jos käy huono tuuri. Beely-autossa tällaisia kuluja ei tule, vaan autoilija voi keskittyä huolettomaan ajoon.

Beely-autoja markkinoidaan ja myydään lukuisien merkkiliikekumppanien kautta. Esimerkiksi Bilian Topi Ilvesniemi kehuu monen asiakkaan olevan mielissään siitä, että Beely-auton voi ostaa täysin digitaalisesti ja saada auton kotiin toimitettuna omalle pihalle.

– Mutta totta kai autoon voi halutessaan tulla tutustumaan myös paikan päälle autoliikkeeseen.

Nopeus, helppous ja huolettomuus ovat Ilvesniemen mielestä Beely-palvelun valtteja.

– Nopeimmillaan asiakas voi saada auton käyttöön samana päivänä, Ilvesniemi kertoo.

Riskittömyys kiinnostaa

Myös Autokeskuksen Kim Lostedt kehuu uutta konseptia: asiakkaita kiinnostaa ennen kaikkea palveluun liittyvä riskittömyys.

– Beely-autossa ei ole huolta jäännösarvosta, ja sopimuksen voi irtisanoa 12 kuukauden jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

Lostedtin mukaan moni asiakas, joka tarvitsee autoa vuodeksi tai kahdeksi, on päätynyt Beelyyn.

Beelyn valikoima on laaja. Autot ovat 1–4 vuotta vanhoja, jotta kuukausierä on saatu mahdollisimman edulliseksi. Autot on myös huollettu ja katsastettu ennen luovuttamista.

Beelyn Voutilainen vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä uuteen työpaikkaansa, eikä hän enää haikaile alanvaihdon perään. Asiakkailta on tullut runsaasti kiitosta, ja onpa Beely auttanut asiakkaita jopa saamaan uusia työmahdollisuuksia.

– Eräskin yksinhuoltaja työllistyi kotisairaanhoitoon, kun hän pystyi hankkimaan auton näppärästi meidän kauttamme, Voutilainen kertoo.

Katso nämä kuusi Beely-helmeä

Huomioithan, että autovalikoiman tilanne elää päivittäin!

Todellinen kansansuosikki: Nissan Qashqai DIG-T 115 Acenta 2WD Xtronic

Premiumia vaativalle: BMW 420iA F36 Gran Coupe 420i A xDrive Business Sport

Kauppakassi: Skoda Fabia 1,0 TSI 95 Ambition

Näppärä pikku-Volvo: Volvo V40 D2 Business

Tehokas city-maasturi: Volvo V60 Cross Country D4 AWD Business

Todellinen premium-valinta: Volvo V90 D4 Inscription

Beely – fiksuin tapa hankkia auto

  • Oman auton saa käyttöön kiinteällä, edullisella kuukausimaksulla.
  • Beely-auto on 1–4 vuotta vanha, ja sillä on alle 100 000 kilometriä mittarissa.
  • 12 kuukauden sopimuksen jälkeen irtisanomisaika on yksi kuukausi.
  • Ei käsirahaa eikä murhetta auton arvon alenemisesta.
  • Ei huolta yllättävistä korjaus- ja huoltokuluista.
Tutustu Beely-palveluun paremmin
MAINOS Beely
Lue myös:

MAINOS