MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Beely Oy:n mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Beely Oy:n mainosaineistoa.
MAINOS Beely

Voiko autosta maksaa kuten leffoista ja musiikista? Kyllä voi

Julkaistu:

Espoolainen Maarit ja hänen tyttärensä ajelevat nykyään autolla, josta maksetaan kiinteää kuukausimaksua. Yhä useammat päätyvät käyttämään erilaisia palvelukonsepteja sen sijaan, että hankkisivat tuotteita omaksi. Myös autoja.


Maarit elää 11-vuotiaan tyttärensä kanssa kiireistä arkea, jossa auto on välttämätön liikkumisväline. Perheellä oli aiemmin omistusauto, mutta autolla alkoi olla jo sen verran ikää, että jatkuvat huollot ja korjaukset toivat ikäviä yllätyksiä perheen tiukkaan budjettiin. Niinpä rahaa nielevä omistusauto laitettiin myyntiin ja saadut rahat laitettiin säästöön. Rahoilla onkin ollut tarvetta, sillä äidin työtilanne muuttui hiljattain.

– Kahdeksan vuotta vanha automme palveli meitä kyllä hyvin, mutta viimeisinä vuosina siihen tuli jatkuvasti isoja ja yllättäviä vikoja, joiden korjaaminen nieli valtavat määrät rahaa, Maarit muistelee.

– Päästyäni eroon autostamme päätin, että meille ei enää tule isoa käsirahaa vaativaa ja sijoituksena kehnoa omistusautoa. Hetken jopa mietin siirtymistä kokonaan julkisen liikenteen käyttäjäksi. Auto oli kuitenkin välttämätön arjen sujumisen vuoksi, joten päädyin tutkimaan vaihtoehtoja omistamisen sijaan. Markkinoilla oli useampiakin kuukausimaksuihin perustuvia konsepteja auton hankintaan. Tutkin ja vertailin eri vaihtoehtoja, kunnes löysin perheellemme sopivimman vaihtoehdon, Maarit kertoo.

Maarit etsi tyttärensä kanssa netistä sopivia vaihtoehtoja perheen uudeksi autoksi, ja varsin pian päädyttiin 263 euroa kuukaudessa maksavaan, lähes uuteen automaattivaihteiseen Ford Fiestaan. Koeajo järjestyi helposti läheiseen Biliaan Olarissa ja auto saatiin saman tien mukaan, kun tarvittavat tiedot oli täytetty netissä etukäteen. Palvelussa viehätti kiinteän kuukausimaksun lisäksi se, että kaikki korjaukset ja huollot kuuluivat sopimukseen.

– Nyt on paljon helpompi suunnitella perheen taloutta, kun autoiluun liittyvät kustannukset ovat tiedossa, Maarit sanoo.

Monet autoja tarjoavat yritykset ovat leiponeet valmiin vakuutuksen mukaan sopimukseen. Eroja kuitenkin löytyy.

–Auton hankintamallia valitessani vaaka kallistui lopullisesti Beelyn eduksi, sillä heidän rahoitusyhtiökumppaninsa kompensoi automme päästöt kansainvälisen päästökompensaatiomallin mukaisesti. Eikä se maksanut meille mitään ylimääräistä, Maarit toteaa tyytyväisenä.

–Seuraava Beely-automme on kenties hybridi tai jopa sähköauto. Hienoa tässä palvelussa on se, että 12 kuukauden päästä voimme lopettaa sopimuksen, vaihtaa autoa tai luopua autosta kokonaan, jos siltä tuntuu. Auton voi myös lunastaa itselleen, jolloin jo maksetut kuukausierät vähentävät auton lunastushintaa.

"Autojen Netflixinä" tunnettu Beely antaa fiksun vaihtoehdon autoiluun. Ole sinäkin fiksu ja hanki melkein uusi Beely-auto autoliikkeestä tai mukavasti omalta kotisohvalta beely.fi-verkkopalvelusta. Siispä klik, klik!

Fiksuin tapa hankkia auto

On aika tunnistaa ja tunnustaa autoilun kustannukset sekä perinteisten hankintatapojen mielekkyys.

Beelyn kaltaista joustavaa ja riskitöntä palvelua vaihtoautoille ei ole aiemmin ollut saatavilla Pohjoismaissa tai Euroopassa. Ajat ovat muuttuneet ja kuluttajat valitsevat entistä useampia kuukausimaksullisia palveluita. Autojen Netflix.

”On aika tuoda markkinoille järkevämpi tapa autoiluun sekä tunnistaa ja tunnustaa auton omistamisen mielekkyys ja riskit”, Beely Oy:n toimitusjohtaja Pertti Pigg sanoo.

Liity joukkoomme Facebookissa! Tässä on fiksuin tapa hankkia auto.

Tutustu. Fiksumpaan autohankintaan pääset tästä.
MAINOS Beely
Lue myös:

MAINOS