MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Beely Oy:n mainosaineistoa.

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Beely Oy:n mainosaineistoa.
MAINOS Beely

Onko omistusauto unelmiesi tiellä?

Julkaistu:

Monissa perheissä rahat voivat olla joskus tiukalla ja arkisten unelmien toteuttaminen saattaa lipua ulottumattomiin. Lue tästä, kuinka voit säästää yllättävissäkin paikoissa arkisista menoista ja miten omistusauto liittyy unelmien toteutumiseen.


Meillä kaikilla on unelmia. Yhdelle se on oma auto, toiselle lomamatka, kolmannelle kesämökki. Unelmien saavuttaminen vaatii usein raha-asioiden tarkempaa syynäystä. Kuinka säästää arjessa ja toteuttaa perheen pitkäaikaisia haaveita?

Voisiko kotitalouden ja taloudenpidon näkökulmasta löytyä järkevämpää vaihtoehtoa esimerkiksi auton omistamiseen? Tuttujen vaihtoehtojen joukkoon on tullut uusia vaihtoehtoja myös yksityistalouksille.

Säästä arjessa pienillä valinnoilla

Ruokamenot ovat varsinkin perheissä hämmästyttävän iso osa talousmenoista. Säästöjä syntyy huomaamatta, kun suunnittelet viikon ateriat etukäteen ja teet isot ruokaostokset 1-2 kertaa viikossa ostoslistan kanssa. Vältä heräteostoksia ja kauppaan menoa vatsa kurnien. Jos mahdollista, pyri tekemään ruokasi alusta asti itse ja sorru korkeintaan puolivalmisteisiin. Tee isompia määriä kerrallaan ja hyödynnä pakastinta. Voi kuulostaa tylsältä, mutta kaurapuuro on oikeasti hyvä ja edullinen aamupala marjoilla höystettynä!

Raha-asioiden seurantaan on saatavilla tiliin kytkettyjä puhelinsovelluksia, joissa näet helposti, mihin rahat oikein kuluvat. Pienillä muutoksilla voit säästää turhissa menoissa. Kurkkaapa sovelluksesta esimerkiksi kahvilasta mukaan otettavien kahvien määrää kuukausitasolla. Mitäs jos ottaisitkin aamukahvisi kestomukiin jo kotoa?

Omistusauto unelmien tiellä?

Auton hankinta ja sen oheiskustannukset muodostavat ison menoerän kotitalouksien rahankäytössä. Tavatonta ei ole sekään, että perheen muista menoista joudutaan tinkimään, kun perhe tarvitsee auton arjen pyörittämiseen. Mutta onko auton pakko olla oma? Voisitko kuvitella laittavasi rahaa nielevän omistusautosi myyntiin ja käyttäväsi rahat unelmiesi toteuttamiseen? Vaikka auton jälleenmyyntiarvosta katoaakin 10-20 prosenttia ensimmäisen käyttöönottovuoden aikana, saa muutaman vuoden vanhasta laatuautosta vielä mukavan potin sen myydessään. Saadulla rahasummallahan voisi toteuttaa montakin unelmaa.

Omistusautosta vapautuneet rahat löytäisivät nopeasti käyttökohteensa todennäköisesti kaikissa talouksissa: vapautuneesta summasta riippuen se voisi olla käsiraha sijoitusasuntoon, jolloin raha lähtisi poikimaan saman tien. Koko perhe hyötyisi kauan suunnitellusta keittiö- tai kylpyhuoneremontista tai lomamatkasta jonnekin lämpimään keskellä Suomen räntäkelejä. Kesämökkejäkin saa nykyään varsin edullisesti.

Pienempiä unelmia saa sitten jo enemmän: viikonloppulomia kylpylässä tai laskettelukeskuksessa, risteilyjä lahden toiselle puolelle. Ehkä nyt olisi viimein varaa koiranpentuun, josta on perheen voimin haaveiltu jo kauan aikaa. Voisivatko perheen lapset viimein aloittaa sen ratsastus- tai jääkiekkoharrastuksen, jotka tunnetusti vievät tuhottomasti rahaa? Tästä näkökulmasta katsoen perheen uudehko omistusauto alkaa kuulostaa oikotieltä unelmiin.

Mitä fiksu valitsee omistusauton tilalle?

Mistä järkevä ajopeli omistusauton tilalle? Nykyään myös yksityistalouksille on tarjolla fiksumpia tapoja hankkia auto ostamisen sijaan. Kannattaakin vertailla uusia, riskittömiä ja edullisia tapoja hankkia vähän käytetty henkilöauto kiinteällä kuukausierällä.

Markkinoilla on useita leasingpalveluita myös yksityisille, mutta nyt on tullut palvelu, jossa on sitoutumisaika on selkeästi lyhyempi. Normaalista osamaksusta poiketen tässä palvelussa ei tarvita käsirahaa, mutta asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus lunastaa auto myös itselleen.

Kun kuukausihinta vielä sisältää huollot ja mahdolliset korjaukset, on tässä tarjolla vallan huoleton vaihtoehto. Valikoimasta löytyy Suomen suosituimpia merkkejä monilla korimalleilla ja moottorityypeillä koko maan kattavasta autokauppaverkostosta. Autoa pääsee helposti koeajamaan, kun on ensin valinnut mieleisensä verkkokaupasta.

Toteuta haaveesi!

Autoilun palvelukonsepti Beely auttaa toteuttamaan unelmia. Melkein uuden Beely-auton voi hankkia isommista autoliikkeistä tai mukavasti omalta kotisohvalta beely.fi-verkkopalvelusta. Siispä klik, klik!

Fiksuin tapa hankkia auto

On aika tunnistaa ja tunnustaa autoilun kustannukset sekä perinteisten hankintatapojen mielekkyys.

Beelyn kaltaista joustavaa ja riskitöntä palvelua vaihtoautoille ei ole aiemmin ollut saatavilla Pohjoismaissa tai Euroopassa. Ajat ovat muuttuneet ja kuluttajat valitsevat entistä useampia kuukausimaksullisia palveluita. Beely onkin autojen Netflix.

”On aika tuoda markkinoille järkevämpi tapa autoiluun sekä tunnistaa ja tunnustaa auton omistamisen mielekkyys ja riskit”, Beely Oy:n toimitusjohtaja Pertti Pigg sanoo.

Liity joukkoomme Facebookissa! Tässä on fiksuin tapa hankkia auto.

Tutustu. Fiksumpaan autohankintaan pääset tästä.
MAINOS Beely
Lue myös:

MAINOS