MainosIS Alennuskoodit

Nyt mennään jo kohti kesää! Virittäydy valon juhlaan - 6 vinkkiä

Kevään pitenevät päivät ja kesä saapuvat vauhdilla. Suunnitelmia on paljon, mutta miten sinä valmistaudut kevääseen ja kesän lomakauteen?


Valo nostattaa mieltä, ja luonnon tavoin ihmisetkin heräilevät kevääseen ja lähenevään kesään. Kevätsiivous, kesärenkaat, lomasuunnitelmat ja kesäkunto kolkuttelevat monen mieltä.

IS Alennuskoodien kevättarjouksista löydät itsellesi tai läheisillesi juuri sopivat edut kevääseen ja kesään!

1. Klassinen kevätsiivous

Monelle keväällä tehtävä suursiivous tarkoittaa siirtymistä talvesta kevääseen ja kesään. Electroluxilta löydät kaiken mitä tarvitset talven pölyjen poistamiseen kevään tieltä.

2. ”Ai niin ne kesärenkaat!”

Ainainen pohdinta renkaiden vaihdon ajankohdasta ja ennen kaikkea siitä kuka ne vaihtaa. Sen voi nyt unohtaa, kun poimit talteen Renkaat.comin 20% alennuksen renkaidenvaihtoon.

3. Pientä herkkua pääsiäiseen

Pääsiäinen ja virpovat noidat ovat kohta ovella. Valmistaudu ovikellon soittoihin ja yllätysvieraisiin Matsmartin verkkokaupassa. Sieltä löydät kaikkea kevään maistuviin hetkiin.

4. Varaa mökki kesäksi

Suomi on kesämökkien suurmaa, ja moni viettää mökeillä juhannusta ja pitkiä kesäviikonloppuja. Katso Holiday Club Resortsin tarjonnasta juuri teidän porukallenne sopiva mökki kesälomalle.

5. Terveenä lomalle

Keväällä ehtii vielä varmistaa, että kaikki on kunnossa. Tarkista terveytesi Puhti-terveystarkastuksella ja vietä lomasi terveesti.

6. Kevään kuumin liittymätarjous

Käyt sitten vielä keväthangilla laskettelemassa tai valmistaudut jo tulevan kesän suunnitteluun, niin pidä reissuporukka helposti lähellä. Nappaa DNA:n liittymätarjous ja porukka pysyy kasassa.

Mikä on IS Alennuskoodit?

IS Alennuskoodit tarjoaa yhdellä sivustolla ajankohtaiset alennuskoodit ja kampanjat sadoista eri verkkokaupoista.

■ Löydä mielenkiintoiset kaupat kategorioista tai selaa kauppoja aakkosittain

■ Palvelun etusivulta löydät juuri tämän hetken suosituimmat tarjoukset ja alennuskoodit.

■ Sivustolta löydät myös alennuskoodeja, joita et löydä mistään muualta.