MainosHenkivakuutusyhtiö Kaleva

Ilman henkivakuutusta kuolema kuittaa vain univelat – 3 syytä tarttua toimeen

Yli 90 prosentilla suomalaisista henkivakuutus on hankkimatta. Usein syynä ovat väärinkäsitykset ja oletukset vakuutuksen ehdoista ja hinnasta. Kuolemantaitovalmentaja kertoo, miksi henkivakuutus kannattaa hankkia.

Henkivakuutuksen korvaussumma maksetaan edunsaajalle kertasummana jo ennen perunkirjoitusta.


25.1. 9:38

Rikkaiden vakuutus. Mahdoton saada, jos ei ole huippukunnossa. Kallis. Ei korvaa mitään. Henkivakuutus on yksi eniten väärinymmärretyistä vakuutuksista.

Minun tehtäväni on selkeyttää soppaa ja auttaa suomalaisia varautumaan väistämättömään.

Sillä vuosittain lähes 8000 työikäisistä suomalaista potkaisee tyhjää. Siihen on syytä varautua. Varsinkin silloin, kun ajasta ikuisuuteen siirtyminen tuntuu etäiseltä.

Haluan tsempata yhä useampaa suomalaista laittamaan henkivakuutusasiat kuntoon. Tässä 3 syytä, miksi Kalevan henkivakuutus voisi sopia sinulle:

1. Taloudellinen turvaverkko

Suomalaisissa kodeissa velkaa otetaan yhä enemmän. Samaan aikaan vain 8 prosentilla meistä on henkivakuutus. Elämän levytankoon lisätään painoa yli oman kapasiteetin, eikä varmistajaa näy mailla halmeilla.

Kuolemantapaus aiheuttaisi yhä useammalle suomalaistaloudelle tarpeen tinkiä elintasosta. Pois eivät jäisi vain lomamatkat ja hemmottelu; monen kohdalla myös perushankintoja, kuten vaatteita ja ruokaa joutuisi pohtimaan tarkemmin.

Pahan päivän yllättäessä henkivakuutuksesta on hyötyä niin vuokralla kuin omistusasunnossa asuvalle. Kalevasta voit valita korvaussumman, esimerkiksi 200 000 euroa, joka maksetaan edunsaajallesi kertasummana lähes poikkeuksetta ennen perunkirjoitusta.

2. Sairauden varalle — myös sairastaneille

Vain 20 prosenttia työikäisten kuolemista ovat tapaturmaisia. Siksi henkivakuutus, joka tapaturmaisen kuoleman lisäksi korvaa myös sairaudesta johtuvan kuoleman, on fiksu sijoitus omaan mielenrauhaan.

Kalevasta henkivakuutuksen ottaminen ei vaadi lääkärikäyntiä. Itse asiassa terveysselvitys hoituu netin kautta vastaamalla muutamaan kysymykseen.

Eikä vakuutuksen myöntäminen tosiaankaan vaadi hakijalta olympiatason kuntoa: riittää, että olet perusterve etkä ole sairastanut esimerkiksi syöpää viimeisen 3 vuoden aikana (tiettyjen sairauksien kohdalla vastaava aika on 5 vuotta).

Kalevan yhteistyöliittojen jäsenille ja työntekijöille henkivakuutus jopa 60 prosenttia normaalihintoja halvemmalla.

3. Pysyvästi edullinen

Kalevan henkivakuutus on suunniteltu työssäkäyville. Meillä on yli 80 yhteistyöliittoa, jonka jäsenet ja työntekijät hyötyvät jäsenetuhinnasta. Säästöä kertyy parhaassa tapauksessa yli 60 prosenttia.

Käytännössä se tarkoittaa, että voit saada henkivakuutuksen esimerkiksi 10 euron kuukausihinnalla. Loppujen lopuksi on kyse siitä, minkä arvoisena näet oman mielenrauhasi ja läheistesi tulevaisuuden.

Kokeile laskurilla, paljonko vakuutus sinulle maksaisi.

Toimi ajoissa

Tilastojen valossa vakava sairaus sattuu omalle kohdalle todennäköisemmin kuin haluaisi uskoa. Siksi henkivakuutus kannattaa ottaa hyvän sään aikana. Eikä myönnetystä henkivakuutuksesta kannata luopua aivan heti, jos oma taloudellinen tilanne heikkenee; suoratoistopalvelut ja lehtitilaukset on helppo hankkia uudelleen, henkivakuutusta et välttämättä saa uudestaan sen irtisanottuasi, mikäli terveydentilassasi on tapahtunut merkittäviä muutoksia.

Ennen ikuista unta kannattaa olla hetki hereillä.”

Kuolemantaitovalmentaja, Henkivakuutusyhtiö Kaleva

Kuolemantaitovalmentaja antaa kasvot Henkivakuutusyhtiö Kalevan asiantuntijuudelle. Tutustu hahmoon ja lue lisää pahimpaan varautumisesta osoitteessa: https://www.kalevavakuutus.fi/kuolemantaitovalmentaja

Lue yllä oleva sisältö, ja vastaa kyselyyn! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoisia GoGift-lahjakortteja.

Tutkimuksen toteuttaa Digitalist Group Oyj Sanoma Media Finland Oy:n toimeksiannosta.