MainosKuntokauppa.fi

Tämä laihdutuskone on alkuvuoden halutuin hittituote – Kauppias paljastaa, miksi erät myydään loppuun jo ennen saapumista

Juoksumatto on tehokas laite laihdutukseen ja siitä on lyhyessä ajassa tullut Suomen suosituin kotikuntolaite.


18.1. 14:23

Juoksumattotreeni on erinomainen tapa laihtua ja kohottaa kuntoa turvallisesti oman kodin rauhassa. Lukuisat suomalaiset harjoittelevat nyt juoksumatolla ja monet ovat saavuttaneet sillä merkittäviä laihdutustuloksia.

Alkuvuodesta suomalaiskoteihin on hankittu ennätysmäärä juoksumattoja, sillä moni haluaa kuntoilla tehokkaasti myös talvella.

Kittiläläinen Inka laihtui juoksumatolla 45 kiloa.

Juoksumattotreeni suositumpaa kuin koskaan

Vielä 2000-luvun alussa juoksumatto oli isokokoinen ja kallis hankinta. Nykyisin modernin juoksumaton voi nostaa pystyasentoon säilytystä varten ja se vie vain vähän lattiatilaa. Juoksumattojen yleistyessä myös hinnat ovat laskeneet merkittävästi, ja laadukkaan juoksumaton saa nykyään jo alle 600 eurolla.

Juoksumattojen suosio on kasvanut vuosittain, mutta todellisen läpimurron juoksumatto teki koronavuosien myötä. Tuotepäällikkö Tapio Wallgren kertoo juoksumaton olevan nyt ylivoimaisesti suosituin kotikuntolaite:

– Juoksumattojen kysyntä on kasvanut hurjasti ja se on ohittanut suosiossa jopa kuntopyörän. Juoksumatto on tehokas laite erityisesti laihdutukseen ja nykyään ei tilanpuutekaan ole esteenä, sillä kokoontaittuva juoksumatto mahtuu jopa yksiöön.

”Osa malleista loppumassa”

Wallgren kertoo, että juoksumattojen menekki on tällä hetkellä suurta koko maailmassa ja luminen sekä liukas talvisää kasvattaa kysyntää entisestään.

– Juoksumattoja hankitaan koteihin nyt enemmän kuin koskaan, sillä ihmiset haluavat kuntoilla säännöllisesti ja kotikuntoilu sopii parhaiten kiireiseen arkeen. Viime talvena kysyntä oli niin suurta, että erät myytiin loppuun jo ennen saapumista ja juoksumatot käytännössä loppuivat koko maasta.

Juoksumaton hankintaa suunnitteleville Wallgrenilla on kuitenkin hyviä uutisia:

– Nyt on paras hetki hankkia juoksumatto, sillä osa malleista on jo lähellä loppumista ja seuraavia eriä joutuu odottelemaan pahimmillaan syksyyn saakka. Nyt kannattaa olla nopea, jos haluaa tänä talvena treenata tehokkaasti kotona.

Artikkelissa mainitut tuotteet

Edullinen tukevarunkoinen juoksumatto: kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-100

Voiteluvapaa juoksumatto kovaan treeniin: kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-500

Kaikki juoksumatot: kuntokauppa.fi/juoksumatot