MainosYTK

Oletko urahtanut? Tee testi

Tapoja suhtautua työhön on monenlaisia. Tärkeintä on, että työura on jokaisen itsensä näköinen. Uraile miten urailet!

Uraile miten urailet. YTK:n jäsenenä saat Suomen suurimman työttömyyskassan turvan ja halutessasi kattavat työelämäpalvelut päälle. Kassajäsenyys on 99 euroa ja työelämäpalvelut 24 euroa, eli täysjäsenyys on vain 123 euroa vuodessa.


28.12.2022 12:13

Työelämästä löytyy monenlaisia tekijöitä.

Yksi urahtaa työhönsä ja työpaikkaansa, toinen taas tekee monia töitä samaan aikaan. Kolmas vaihtaa työstä toiseen vauhdikkaasti, neljäs bongaa erilaisia työmahdollisuuksia sitoutumatta niihin.

Toiset ovat yrittäjähenkisiä idealisteja, toiset taas viihtyvät tutuissa kuvioissa ja arvostavat muuttumatonta työympäristöä.

Työelämän konkari on kokenut kaikki työn puolet ja tykkää myös ohjata muita työurillaan. Toisaalta pitkään työelämässä ollut saattaa jo jättäytyä osa-aikaiseksi.

Monet etsivät omaa suuntaansa työelämässä. Aarteita voi löytyä jo kulman takaa.

Samaan aikaan monet etsivät omaa suuntaansa työelämässä. Aarteita voi löytyä jo kulman takaa. Esimerkiksi uraeksperimentalisti on äärimmäisen utelias kokeilija, joka ei kaihda haasteita.

Tapoja suhtautua työuraan on monenlaisia. Siinä missä työ on toisille elämäntarkoitus, toisia muu elämä kiinnostaa huomattavasti enemmän.

Esimerkiksi urakieltäytyjä pitää huolen siitä, että ei jää vakituiseksi työntekijäksi minnekään, sillä hänelle keikkojen ja projektien tuoma vapaus on nautinto. Uraturisti taas on hieman hukassa jokaisessa työssään, mutta kokeilee ennakkoluulottomasti kaikkea.

Nyt voit testata, millainen urailija sinä olet. Jos alla oleva testi ei toimi, voit tehdä testin täällä.

YTK

Liity nyt!

YTK:n jäsenenä saat Suomen suurimman työttömyyskassan turvan ja halutessasi kattavat työelämäpalvelut päälle, kuten oman juristin työsuhdepulmiin, tapaturmavakuutuksen vapaa-ajalle ja tuhansien verkkokoulutusten kirjaston osaamisen kehittämiseen.

Kassajäsenyys on 99 euroa ja työelämäpalvelut 24 euroa, eli täysjäsenyys on vain 123 euroa vuodessa.

Liity nyt: ytkpalvelut.fi