MainosKuntokauppa.fi

Mitä lahjaksi perheenjäsenelle, jolla on jo kaikkea? Joulun hittilahja jyskyttää pois kivut ja säryt

Joulu häämöttää nurkan takana ja monet suomalaiset pähkäilevät, mitä hankkia lahjaksi perheenjäsenelle tai ystävälle, jolla yleensä on jo kaikkea.


1.12.2022 10:21

Yksi tämän joulun suosikkilahjoista on kehonhuoltoon tarkoitettu lihashuoltovasara.

Omatoimisesti käytettävä hierontavasara parantaa lihasten liikkuvuutta, auttaa palautumaan urheilusuorituksen jälkeen ja rentouttaa raskaan työpäivän päätteeksi. Lihashuoltovasara hoitaa jumit ja säryt niin aktiiviselta liikkujalta kuin sohvaperunaltakin.

Kehonhuoltoa vaimolle ja vaarille

Tuotepäällikkö Tapio Wallgren kertoo, miksi lihashuoltovasara on yksi tämän joulun toivotuimmista lahjoista.

– Lihashuoltovasara sopii kaikkien lihasryhmien hierontaan ja sillä pystyy omatoimisesti avaamaan toimistotöistä tai liikunnasta jumiutuneet lihakset. Tämä lahja löytyy tänä vuonna monesta joulupaketista ja tulee varmasti kovaan käyttöön. Lihashuoltovasara sopii sekä vaimolle että vaarille tai kenelle tahansa, jota kolotukset vaivaavat.

Lihashuoltovasaran avulla pystyy huoltamaan omaa kehoaan silloin, kun itselle parhaiten sopii. Helppokäyttöisen laitteen avulla voi säästää myös aikaa ja rahaa.

– Lihashuoltovasaralla lihakset voi huoltaa vaivattomasti itse, eikä aina tarvitse mennä kalliille hierojalle. Lihashuoltovasaralla pystyy hieromaan koko vartalon lihakset tehokkaasti missä ja milloin vain, vaikka kotisohvalla televisiota katsellen.

Suomalaiset haluavat voida hyvin, mikä näkyy myös lahjatoiveissa. Yhä useampi toivoo tänä vuonna hyvinvointia edistäviä joululahjoja.

Fitnord Massage gun -vasara sopii erinomaisesti lahjaksi, sillä tässä laitteessa yhdistyvät kalliimpien lihashuoltovasaroiden ominaisuudet kohtuulliseen hintaan. Pienen koon ansiosta laitetta on helppo käsitellä ja sen voi ottaa mukaan niin työpaikalle kuin mökillekin.

Sesonki tyhjentää varastoja

Tänä vuonna joululahjojen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jotta haluttu paketti ehtii pukinkonttiin. Joulusesonki tyhjentää kauppojen hyllyt, ja varsinkin suosituimmat hittituotteet myydään loppuun jo joulukuun alkupuolella.

Wallgrenilla on yksi vinkki joululahjahankintoja pohtiville:

– Joululahjat kannattaa hankkia hyvissä ajoin, kun tavaraa on vielä varastossa. Jos jää odottelemaan, voi käydä niin, ettei toivottua lahjaa ole enää saatavilla tai toimitus ei ehdi ajoissa perille. Kun nyt tilaa, saa tuotteen varmasti ennen joulua ja jää hyvin aikaa paketointiinkin.

Artikkelissa mainitut tuotteet

Fitnord Massage Gun: kuntokauppa.fi/fitnord-massage-gun

Kaikki lihashuoltovasarat: kuntokauppa.fi/lihashuoltovasarat