MainosKuntokauppa.fi

Tämä laihdutuskone on Black Fridayn kuumin hittituote – ”Varasto tyhjenee perjantaina”

Juoksumatto on tehokas laite laihdutukseen ja siitä on lyhyessä ajassa tullut Suomen suosituin kotikuntolaite.


18.11. 14:51

Juoksumattotreeni on erinomainen tapa laihtua ja kohottaa kuntoa turvallisesti oman kodin rauhassa. Lukuisat suomalaiset harjoittelevat nyt juoksumatolla ja monet ovat saavuttaneet sillä merkittäviä laihdutustuloksia.

Kittiläläinen Inka laihtui juoksumatolla 45 kiloa.

Juoksumattotreeni suositumpaa kuin koskaan

Viime vuosina suomalaiskoteihin on hankittu ennätysmäärä juoksumattoja, sillä Suomen pitkä talvikausi ei mahdollista tehokasta ympärivuotista kuntoilua ulkona.

Vielä 2000-luvun alussa juoksumatto oli isokokoinen ja kallis hankinta. Nykyisin modernin juoksumaton voi nostaa pystyasentoon säilytystä varten ja se vie vain vähän lattiatilaa. Juoksumattojen yleistyessä myös hinnat ovat laskeneet merkittävästi: laadukkaan ja tukevarakenteisen juoksumaton saa nykyään jo alle 500 eurolla.

Juoksumattojen suosio on kasvanut vuosittain, mutta todellisen läpimurron juoksumatto teki koronan aiheuttaman kotikuntoilubuumin myötä. Tuotepäällikkö Tapio Wallgren kertoo juoksumaton olevan nyt ylivoimaisesti suosituin kotikuntolaite:

– Juoksumattojen kysyntä on kasvanut hurjasti ja tänä vuonna se on ohittanut suosiossa jopa kuntopyörän. Juoksumatto on tehokas laite erityisesti laihdutukseen ja nykyään ei tilanpuutekaan ole esteenä, sillä moderni juoksumatto vie kokoon taitettuna vain neliön verran lattiatilaa ja mahtuu jopa yksiöön.

Black Friday tyhjentää varastoja

Wallgren kertoo, että juoksumattojen menekki on tällä hetkellä suurta koko maailmassa ja alkava talvikausi kasvattaa kysyntää entisestään.

– Juoksumattoja hankitaan koteihin nyt enemmän kuin koskaan, sillä ihmiset haluavat kuntoilla säännöllisesti ja kotikuntoilu sopii parhaiten kiireiseen arkeen. Viime talvena kysyntä oli niin suurta, että juoksumatot käytännössä loppuivat koko maasta.

Juoksumaton hankintaa suunnitteleville Wallgrenilla on hyviä uutisia:

– Nyt on paras hetki hankkia juoksumatto, sillä tarjoukset ovat vuoden kovimpia ja saimme juuri varastoon erän suosituimpia kokoon taittuvia FitNord -juoksumattoja. Uskon, että varasto tyhjenee perjantaina ja seuraavaa erää joutuu taas hetken odottelemaan. Nyt kannattaa olla nopea, jos haluaa tänä talvena treenata tehokkaasti kotona.

Erä juoksumattoja Black Friday -tarjouksessa

Tukevarakenteinen alle 500 euron juoksumatto: kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-100

Voiteluvapaa juoksumatto kovaan treeniin: kuntokauppa.fi/fitnord-sprint-500

Kaikki juoksumatot: kuntokauppa.fi/juoksumatot