MainosKannettavatietokone.fi

Onko tässä Black Fridayn paras tarjous? Tällainen kone kannattaa nyt hankkia

Asiantuntija kertoo, kuinka valita käytetty laatutietokone halvan markettikoneen hinnalla. Black Fridayn kunniaksi käytettyihin koneisiin saa ilmaiseksi kahden vuoden takuun.

Kannettavatietokone.fi:n käytetyt koneet peittoavat marketeissa vastaavaan hintaan myytävät uudet koneet niin suorituskyvyllään, ergonomiallaan kuin huollettavuudellaankin. Myös Janne Hyötilän koti- ja työkoneet ovat käytettyinä hankittuja.


14.11. 16:53

Kannettavatietokone.fi:n käytettyjen tietokoneiden asiantuntija Janne Hyötilän silmissä käytetyt tietokoneet ovat huomattavasti uusia koneita mielenkiintoisempia. Ammattilaisen kosketus riittää usein siihen, että käytetty kannettava tietokone saa uuden elämän. Samalla laadukkaan koneen myyntihinta jää kauas uuden vastaavanlaisen hinnasta.

– Meiltä saa ammattitason laitteen markettien heppoisten ja halpojen kannettavien hinnalla, kertoo Kannettavatietokone.fi:n johtava käytettyjen tietokoneiden ekspertti.

Janne Hyötilä vastaa niin käytettyjen koneiden hankinnasta kuin niiden myynnistä.

”Meidät saa kiinni aina, jos puhelimitse kysellään, ja vastaamme sähköposteihin ripeästi”, Janne Hyötilä lupaa.

Kaikki Kannettavatietokone.fi:n myymät käytetyt tietokoneet ovat alun perin vain yrityskäytössä olleita ammattitason laitteita. Yleensä koneita on kuljetettu vain vähän, ja ne ovat myös ulkoiselta kunnoltaan lähes uutta vastaavia. Mahdolliset käytön jäljet on kerrottu koneiden tuotetiedoissa.

– Ennen jälleenmyyntiä tarkastamme ja puhdistamme kaikki koneet. Myös muistit tyhjennetään perusteellisesti, ja koneisiin asennetaan uusin käyttöjärjestelmä, Hyötilä kertoo.

Laatua pitkällä elinkaarella

Kannettavatietokone.fi:n valikoima on valtava. Uusien kannettavien lisäksi yritys tarjoaa Suomen laajimman käytettyjen kannettavien valikoiman.

Yrityksen Black Friday -tarjoukset kiinnostavat niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin. Osa asiakkaista on kiinnostunut uusista, osa käytetyistä koneista.

– Asiakkaamme kiinnittävät huomiota paitsi laatuun myös siihen, että meidän käytettyjen koneidemme elinkaari on yleensä pidempi kuin vastaavan hintaluokan uusien koneiden, Hyötilä kertoo.

Kannettavatietokone.fi:n käytetyt koneet ovat uutena jopa usean tuhannen euron arvoisia.

Black Fridayna Kannettavatietokone.fi:n käytettyihin koneisiin saa ilmaiseksi kahden vuoden takuun. Uuden tietokoneen hankkijoille tarjotaan veloituksetta käyttöjärjestelmän puhdas asennuspalvelu, jolla uudesta koneesta saa parhaan suorituskyvyn irti.

Näiden ilmaisten etujen lisäksi tarjolla on tietysti myös paljon tuotetarjouksia.

Tässä 4 houkuttelevinta Black Friday -tarjousta

1. Upea ja ohut Fujitsu Lifebook U747 on suunniteltu sopimaan hyvin erilaisiin työtehtäviin. Hyvän akun, loistavan näytön sekä kestävän rungon ansiosta kone soveltuu hyvin liikkuvaan työkäyttöön tai laatua arvostavalle opiskelijalle.

Hinta 25.11. Black Friday -tarjouksessa: 299 euroa. (Norm. 449 €)

Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

2. Kompakti Lenovo Thinkpad L380 kulkee kätevästi mukana.

Kone pysyy tehoistaan huolimatta hiljaisena, eikä kuumene! Kestävän rungon, akkukeston ja akun pikalatauksen ansiosta tämä kone on loistava valinta töihin sekä opintoihin.

Hinta 25.11. Black Friday -tarjouksessa: 399 euroa. (Norm. 599 €)

Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

3. Laadukas ja linjakas HP Probook 430 G5 on edullinen kannettava jokapäiväiseen käyttöön. Tällä koneella hoidat päivittäiset surffailut ja laskujen maksamiset helposti. Näppärän kokoinen kone kulkee kevyesti myös matkoilla tai koululaisen repussa.

Hinta 25.11. Black Friday -tarjouksessa: 199 euroa. (Norm. 299€)

Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

4. Erittäin pieni, mutta tehokas Lenovo ThinkCentre Tiny on täyden kympin pöytäkone. Koostaan huolimatta koneessa on suorituskykyä, ja siitä löytyy tärkeimmät liitännät. Edullinen ja hiljainen perus- ja työkäyttöön sopiva kone, joka kuluttaa vain vähän virtaa.

Hinta 25.11. Black Friday -tarjouksessa: 199 euroa. (Norm. 299 €)

Tarjoustuotteita rajoitettu erä!

Kuluttaja ei halua jatkuvasti uutta

Kannettavatietokone.fi on kasvattanut käytettyjen tietokoneiden valikoimaansa jo vuosien ajan.

– Haluamme vastata kysyntään. Tällä hetkellä enää harva kuluttaja epäröi käytettyinä myytävien koneiden kuntoa. Vastaavasti entistä useammat asiakkaat arvostavat ekologisia vaihtoehtoja, eivätkä he halua, että heille kuljetetaan jatkuvasti uusia kertakäyttölaitteita maapallon toiselta puolelta, Hyötilä sanoo.

Kannettavatietokone.fi:n käytetyt koneet ovat uutena jopa usean tuhannen euron arvoisia. Käytettyinä ne peittoavat marketeissa vastaavaan hintaan myytävät uudet koneet niin suorituskyvyllään, ergonomiallaan kuin huollettavuudellaankin.

”Arvostan laatukoneissa myös silmiä rasittamattomia näyttöjä.”

– Vikatilanteessa monet markettikoneet joudutaan lähettämään ulkomaille huollettavaksi ja huolto voi kestää jopa viikkoja, mutta meidän käytettyjen koneidemme mahdolliset laiteviat hoidetaan nopeasti täällä Suomessa.

Koneen saa takaisin käyttöön yleensä parissa päivässä. Yrityksen myymät käytetyt koneet on valittu niin, että niihin saa helposti varaosia.

– Itse arvostan laatukoneissa myös silmiä rasittamattomia näyttöjä, ja toki koneet saavat olla tyylikkäitä ja edustaviakin, Hyötilä sanoo.

Ammattilainen valitsi itselleen käytetyn

Kannettavatietokone.fi:n verkkokaupassa koneet luokitellaan käyttötarkoituksen mukaan. Opiskelu-, peli- ja työkäyttöön tarkoitettujen koneiden lisäksi voi valita esimerkiksi videoeditointiin sopivan vaihtoehdon.

Netin hakutyökaluun voi syöttää myös tarkempia kriteerejä – tai ottaa yhteyttä Kannettavatietokone.fi:n myyntipalveluun.

– Meidät saa kiinni aina, jos puhelimitse kysellään, ja vastaamme sähköposteihin ripeästi, Hyötilä lupaa.

Kannettavatietokone.fi:n valikoimiin kuuluu myös kattava valikoima tietokoneiden oheislaitteita, kuten telakoita, ulkoisia näyttöjä ja näppäimistöjä.

– Telakka on nykyään suosituin kannettavan tietokoneen lisävaruste, ja niitäkin saa meiltä vähän käytettynä alle puoleen hintaan uuteen verrattuna, Hyötilä kertoo.

Hän itse ei puhu vain myymiensä tuotteiden puolesta, vaan hän on ostanut käytetyn tietokoneen pojalleen ja itselleen.

– Myös oma työkoneeni on käytettynä hankittu – ja sekin on ollut käytössäni jo monta vuotta.

Fakta

Kannettavatietokone.fi

– Kannettavatietokone.fi (LapTech Oy) on vuonna 2006 perustettu, yksityisessä omistuksessa oleva täysin kotimainen yritys.

– Yrityksellä on yli 16 vuoden kokemus it-laitteiden myynnistä, yritysleasingista ja niihin liittyvien palveluiden tarjoamisesta.

– Yritys palvelee vuosittain tuhansia yksityis- ja yritysasiakkaita koko Suomen alueella.

– Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 2,22 miljoonaa euroa.

Lue lisää täältä