MainosRahalaitos

Nelikymppinen Laura hämmästyi – 4 minuutin työllä säästyi suuri summa kuussa

Onko haaveissasi säästää arjen menoista ja saada lisää käyttörahaa? Nelikymppinen Laura säästi pienellä vaivalla sievoisen summan rahaa. Lue, miten hän onnistui, sillä sinullakin on mahdollisuus samaan!


27.9. 13:00

Nelikymppinen Laura makseli monen muun suomalaisen tavoin luottokortin lyhennyksiä ja kulutusluottoa, jonka hän oli nostanut koko perheen kesälomamatkaa varten.

Viime aikojen hintojen nousu sai keskituloisen naisen huolestuneeksi ja hän mietti, mistä voisi vielä saada lisää käyttörahaa kasvaviin kuluihin.

– Kokeilin Rahalaitoksen palvelua ja sain kuluja alemmaksi, Laura kertoo säästövinkkinsä Ilta-Sanomien lukijoille.

Rahalaitoksen palvelun käyttö kannatti. Lauran korko puolittui, mikä on todella merkittävä asia. Esimerkiksi 20 000 euron lainassa korot voivat olla jopa tuhansia euroja vuodessa, joten koron puolittuminen voi säästää jopa satoja euroja kuussa. Nyt hän voi käyttää ylijäävän rahan esimerkiksi ruokaan tai ravintolassa käyntiin.

– Lainan korko tippui puoleen entisestä, hän riemuitsee.

Laura siis haki Rahalaitoksen lainahakemuksessa nykyisen lainan edestä lainaa ja sai paremman tarjouksen.

Palvelun käyttäminen ei maksa käyttäjälleen mitään eikä sido mihinkään, joten sitä voi kokeilla jo omasta uteliaisuudesta. Kokeile sinäkin, miten paljon voit saada käyttörahaa Rahalaitoksen avulla, kun kaiken saa tehtyä neljässä minuutissa!

Rahalaitos on luottokumppanisi

  • Rahalaitos.fi on suomalainen lainanvälittäjä, joka on tunnettu alan ennakkoluulottomana edelläkävijänä.

  • Tampereella pääkonttoriaan pitävä Rahalaitos kilpailuttaa lainoja jopa 70 000 euroon saakka, olitpa sitten etsimässä uutta lainaa tai kilpailuttamassa vanhoja.

Siirry Rahalaitoksen kotisivuille nyt!