MainosK-Supermarket

Bongaatko oman lähikauppasi pian televisiosta? Superkauppiaat palaa ensi viikolla ruutuun

Nelosen Superkauppiaat-sarjan uudella kaudella on mukana 12 kauppiasta ympäri Suomen. Tutustu uusiin tähtiin jo etukäteen!

Superkauppiaat-sarjan toisen kauden tähdet ovat hyvin erilaisissa vaiheissa kauppiasuriaan.


13.9. 14:10

K-Supermarketien kauppiaiden arkea seuraava realitysarja Superkauppiaat palaa ruutuun ensi viikolla, ja sen uudet tähdet on nyt paljastettu.

Sarjan edellinen kausi näytettiin Nelosella ja Ruudussa keväällä 2021, jolloin katsojat ihastuivat sen hyväntuulisuuteen ja aitouteen.

Keskiviikkona 5. lokakuuta käynnistyvällä toisella kaudella on mukana kokonaan uusi, tuhti kattaus kauppoja ympäri Suomea. Edelliseen kauteen verrattuna ohjelma tarjoaa entistä enemmän katsojien toivomia kurkistuksia kauppojen kulisseihin ja niiden henkilökunnan päivittäiseen tekemiseen.

Toisella kaudella nähdään myös, miten kauppiaaksi kouluttaudutaan ja kasvetaan. Mukana on kauppiaita hyvin erilaisista vaiheista uraansa nuorista ensikertalaisista aina vuosikymmeniä kaupassa työskennelleihin konkareihin. Luvassa on suuria persoonia, jotka rakentavat rakkaudella omaa, tavallista parempaa ruokakauppaansa.

Uuden kauden kauppiaisiin voit tutustua alta. Onko oma tuttu lähikauppiaasi mukana?

Hanna Salminen

K-Supermarket Kuljun Kartano, Lempäälä

Kuljun Kartanon Hanna on kauppias jo neljännessä polvessa, ja jo hänen isovaarinsa Väinö piti aikanaan kauppaa Lempäälässä. Kun Hanna lähti kauppiasuralle yksin seitsemän vuotta sitten, Kuljun pieni ja tiivis kyläyhteisö osoittautui hänelle korvaamattomaksi tueksi. Vanhimmat paikalliset muistavat vielä Väinönkin, ja Hanna onkin otettu lämpimästi vastaan kauppiassuvun perinnön jatkajana.

Hanna on ottanut oppiinsa myös kauppiasharjoittelija Piian, jolle hän jakaa nyt sukupolvitietoa eteenpäin.

Anne ja Pasi Saarinen

K-Supermarket Kasarmi, Helsinki

K-Supermarket Kasarmin kauppiaspariskunta on omien sanojensa mukaan täysin oppinut, ja 30 vuoden kauppiaskokemuksen valossa se on helppo uskoa. Kaupalla on tutkitusti Suomen vaativimmat asiakkaat, mutta sen palvelun taso ehdottomasti vastaa kysyntää. Kotikatsojille erityisen viihdyttävää seurattavaa on Annen uskomaton omistautuneisuus kaupan visuaalisesti huippuun hiotulle heviosastolle.

Pari on myös kunnostautunut kauppiaiden valmentamisessa, ja uudella kaudella esiintyvä kauppiastulokas Joonas Purolinna onkin heidän entinen mentoroitavansa.

Aarni ”Nessi” Valkonen ja Tea Hyttinen

K-Supermarket Kittilä, Kittilä

Lappi on ainutlaatuisen haastava miljöö kaupan pitämiselle, ja sen tietävät K-Supermarket Kittilän kauppiaat Aarni ja Tea. Välimatkat ovat Lapissa pitkiä, joten kaupan täytyy voida tarjota asiakkailleen kerralla kaikki, mitä ostosreissulla voi tarvita.

Kaupalla on muutenkin tärkeä rooli paikallisessa yhteisössä, sillä se toimii myös kohtaamispaikkana monille vakioasiakkailleen. Jännitystä Kittilän kaupan muutenkin erityislaatuiseen arkeen tuovat aivan liian ahtaiksi käyneet tilat – joskin uusi kauppa on jo rakenteilla.

Juuso Österman

K-Supermarket Lippulaiva, Espoo

Lippulaivan K-Supermarket on uutuuttaan kiiltelevään kauppakeskukseen rakennettu, uusimpia trendejä mukaileva kauppa, joka korvaa paikalla pitkään palvelleen Seilorin. Myös Superkauppiaiden viime kautta tähdittänyt Seilorin kauppiaskonkari Heimo on väistynyt eläkkeelle, ja hänen suuriin saappaisiinsa astuu uusi tulokas Juuso.

Uuden kaupan avaaminen ja asiakkaiden hurmaaminen on haaste jo itsessään, mutta Juuso valmistautuu rinnallaan kauppiaana työskentelevän Heidi-vaimonsa kanssa myös vauva-arjen alkamiseen. Pysyvätkö kaikki pallot kiireisen pariskunnan käsissä?

Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela

K-Supermarket Toppila, Oulu

K-Supermarket Toppilan Marjo on tehnyt kaupan alalla uraa teinistä asti ja kasvanut vuosikymmenten varrella kivenkovaksi ammattilaiseksi. Hänelle ja hänen miehelleen Jannelle Toppilan henkilökunta on kuitenkin ennen kaikkea yhtä suurta perhettä, ja kaupan lämmin työilmapiiri huokuu varmasti kotisohville asti.

Kauppa tunnetaan Oulussa myös ravintolamaailmastaan, joka sai syntynsä halusta tukea paikallisia ravintoloitsijoita haastavana pandemia-aikana.

Fredrik Lönnqvist

K-Supermarket Nykarleby, Uusikaarlepyy

Fredrik on tuore kauppias, joka tarttui K-Supermarket Nykarlebyn ohjaksiin näyttämisen halua ja uudistusvimmaa uhkuen. Onnistuneita kokeiluja on jo tehty, ja kaupalla käytetäänkin esimerkiksi uusimpia teknologisia innovaatioita arjen helpottamiseksi.

Kaupan henkilökuntaa edistyksen ja uudistumisen tahti on kuitenkin hieman huimannut, ja Superkauppiaiden uudella kaudella jännätäänkin, löytääkö Fredrik kunnianhimonsa suhteen kultaisen keskitien.

Ilari Tikkala

K-Supermarket REDI, Helsinki

K-Supermarket REDIn kauppias Ilarin arki mullistui hiljattain, kun miehen aisaparina seitsemän vuoden ajan toiminut Teemu-veli lähti tekemään itsenäistä uraa omalla kaupallaan.

Veljekset täydensivät toisiaan kauppiastyössä aiemmin hienosti, mutta analyyttisenä Excel-velhona tunnetun Ilarin täytyy uudella kaudella opetella myös niitä asioita, jotka olivat ennen Teemun vastuualuetta. Millainen johtaja käytännönläheisestä Ilarista sukeutuukaan?

Teemu Tikkala

K-Citymarket Malmi, Helsinki

Ilarin kanssa aiemmin K-Supermarket-kauppiaana toiminut Teemu on todellinen supliikkimies, jolla on kuitenkin veljensä lailla opeteltavaa uudenlaisen arjen edessä. Malmin K-Citymarketin ruoriin hiljattain astunut mies on erityisen kiinnostunut kauppansa markkinoinnin modernisoimisesta.

Teemu onkin jo ottanut sosiaalisen median suvereenisti haltuunsa, ja pitää sitä kautta luontevasti yhteyttä asiakkaisiinsa. Internetissä nimellä @HraKauppias kulkevalla Teemulla on TikTokissa jo yli 100 tuhatta seuraajaa, ja hänen someyleisönsä kasvaa päivä päivältä.

Joonas Purolinna

K-Market Kruunuvuorenranta, Helsinki

K-Market Kruunuvuorenrannan uunituore kauppias Joonas aloitti uransa alalla jo 15-vuotiaana ja on paiskinut töitä miltei jokaisessa päivittäistavarakaupan roolissa. Kasarmin Annen ja Pasin opissa ollut mies leipoo hiljattain rakennetusta Kruunuvuorenrannasta nyt ”oman kylän kauppaa”, ja myös sen asiakkaat pääsevät osallistumaan kehitystyöhön aktiivisesti.

Uuden kauden katsojat pääsevät Joonaksen kohdalla näkemään tositoimissa, kuinka hyvin Annen ja Pasin viisaudet ovat oppipoikaan tarttuneet.

Superkauppiaat-sarjan toinen kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 5. lokakuuta kello 19.

Katso kauppiaiden videoesittelyt täältä!