MainosDeittisovellus Valo

Valo on Suomen nopein Deittipalvelu – Kiihdytysautoilija Kari Tonteri kertoo miksi

Moni on joskus väsynyt nettideittailun pinnallisuuteen. Kristillisen deittipalvelun kautta sielunkumppani voi löytyä nopeasti.

Kiihdytysautoilija Kari Tonteri on deittisovellus Valon yhteistyökumppaneita markkinoinnissa. Kuvassa on hänen tyttöystävänsä.


11.8. 18:10

Kiihdytysautojen katukilpailuissa Opel Kadett kiihtyy nollasta kahteensataan viidessä sekunnissa ja kumi palaa. Kari Tonteri, 48, on pitkän linjan kiihdytyskuski Uudestakaupungista – eikä mieheltä puutu nopeutta.

Nyt Kari kertoo, miksi Valo on Suomen nopein deittipalvelu.

Nettideittailu on ollut jo pitkään koko ajan kasvava trendi. Viimeistään pandemia-aikana deittisovellusten käyttö räjähti, ja se oli pitkään monen ainoa tapa etsiä seuraa.

Myös kristillinen deittisovellus Valo perustettiin nopeasti suuren kysynnän vuoksi. Pandemia-ajasta huolimatta treffejä sovittiin.

Nyt Valo on vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpana kristillisenä deittipalveluna, ja sen suosio kasvaa tasaisesti.

Lataa kristillinen deittipalvelu Valo

Karilla oli oiva ehdotus ystävälleen

Kari omistaa Euroopan nopeimman 8-venttiilisen Opelin ja kilpailee kiihdytysautojen katukilpailuissa, West Coast street Cupissa. Hän ajaa vuoden -76 Opel Kadetilla, ja tänä vuonna hän ajoi hopealle Outlaw street -sarjassa.

Autourheiluporukka on tiivis yhteisö, ja Kari on pikkupojasta lähtien viihtynyt harrastuksen parissa. Vuodesta 2004 lähtien kilpailleen Karin vapaa-aika kuluu pitkälti talliporukan kanssa.

Karin Opel Kadettissa voi nähdä deittipalvelun logon: Valo on Suomen nopein deittipalvelu!

Karin ystävä oli pitkään hakenut seuraa ja päätynyt kokeilemaan myös deittisovelluksia.

– Kun miehellä on ikää yli neljänkymmenen ja kaksi aikuista lasta, ei ole ihan helppo juttu lähteä koluamaan pienen kaupungin ravintoloita ja etsimään uutta suhdetta. Ei siinä auta, vaikka on sosiaalinen kaveri ja kyllästynyt olemaan yksin, jos tuntuu, että on seissyt samassa nakkijonossa jo toistakymmentä vuotta. Piirit on niin sanotusti pienet.

Karin ystävä oli kokeillut muutamaa deittisovellusta, mutta tapaamisia leimasi pinnallisuus. Kukaan ei tuntunut olevan hakemassa mitään pysyvää.

– On loppujen lopuksi raskasta ravata treffeillä ja koittaa olla sata lasissa, kun kerta toisensa jälkeen seuralainen on vain etsimässä yhden illan suhdetta.

Moni onkin joskus väsynyt nettideittailuun ja lukuisten eri kumppaneiden kanssa chättäilyyn.

Kari oli kuitenkin kuullut deittisovellus Valosta ja ehdotti sitä ystävälleen.

Lataa kristillinen deittipalvelu Valo

”Ihmiset pelkäävät liikaa suhteen arkipäiväistymistä”

Deittisovellus Valossa Karin ystävä sai nopeasti matchin tulevan rakkaansa kanssa – eikä miestä näkynyt hetkeen rassaamassa autoja. Pariskunta alkoi seurustella heti ensimmäisen tapaamisensa jälkeen.

– Autourheilu on elämäntapajuttu, mutta kyllä kaveri oli silmin nähden onnellinen uudesta suhteestaan. Oltiin porukalla tietysti mielissämme.

Kyllä kaveri oli silmin nähden onnellinen uudesta suhteestaan.

Vastoinkäymisiin moottoriurheilussa tottunut Kari ei itse pelkää parisuhteen haasteita.

– Ihmiset pelkäävät nykyään liikaa suhteen arkipäiväistymistä, ja koko ajan pitäisi olla vaan upeaa. Itse otan mieluummin kierroksia kiihdytyskaistalla ja elän muutoin tasaisempaa, ihan tavallista elämää.

”Pyrimme siihen, että käyttäjät löytävät rakkauden”

Valo-deittipalvelu erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista markkinoilla olevista deittisovelluksista. Valon käyttäjäkunta etsii pysyvää parisuhdetta, haaveilee perheen perustamisesta ja etsii sielunkumppanuutta.

Valon kehittänyt tiimi kehittää sovelluksen algoritmeja niin, että ne auttavat pitkäaikaisen parisuhteen etsijöitä löytämään toisensa.

– Pyrimme aktiivisesti siihen, että käyttäjät löytävät rakkauden ja voivat poistua palvelusta. Juuri näitä tarinoita haluamme kuulla, kertoo sovelluksen mediavastaava Kristiina Fekete.

– Palvelu on kehitetty käyttäjäpalautteen pohjalta sellaiseksi kuin se on.

Kristillinen deittipalvelu kokoaa yhteen ihmisiä, jotka jakavat saman arvomaailman.

Monet palvelun käyttäjät ovat kertoneet, kuinka helpottavaa on heti alussa huomata, että toinen jakaa hyvin samanlaiset arvot, haaveet ja tulevaisuuden suunnitelmat. Niiden pohjalta voi nopeasti rakentaa pysyvän parisuhteen.

Karin ystävä ei tohtinut antaa Valon käyttäjätiimille palautetta ennen poistumistaan sovelluksesta, mutta Kari laittoi Valolle viestiä. Valo-deittipalvelun tiimi halusi haastatella miestä lisää ja otti häneen yhteyttä. Tarina poiki yhteistyön autoilijan ja Valo-sovelluksen kesken.

Lataa kristillinen deittipalvelu Valo