MainosRahalaitos

Onko nyt paras hetki yhdistää vanhat lainat? Selvitimme, miten korot ovat kehittyneet

Korkotason noususta on puhuttu paljon. Suurempien kulutusluottojen korot eivät Rahalaitoksella tehdyissä kilpailutuksissa ole nousseet tänä vuonna.


11.8. 11:30

Suomalaiset ovat luonnollisesti huolissaan lainakorkojen noususta ja Rahalaitoksen käyttäjätilastojen mukaan pienien lainojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen yhdistäminen isommaksi yhdistelylainaksi on kasvanut alkuvuoden aikana. Yhdistelylainalla pyritään erityisesti alentamaan kasvaneita lainakuluja.

Rahalaitos.fi lainankilpailutuspalvelu kilpailuttaa lainat jopa 20 pankilla ja rahoituslaitoksella. Selvityksessä alkuvuoden osalta Rahalaitoksen kautta tarjotuissa lainoissa ei näy vielä merkittävää koronnousua. Kun verrataan lähinnä yhdistelylainoissa yleisiä 30 000 – 70 000 euron lainasummia, on palvelun kautta tarjottujen lainakorkojen keskiarvo jopa laskenut puoli prosenttiyksikköä tammikuusta heinäkuuhun.

Onko sinulle kertynyt kesän aikana lainoja ja luottokorttilaskuja? Korkojen noususta on kirjoitettu paljon ja esimerkiksi asuntolainojen koroissa on tänä vuonna ollut nousua pitkän matalien korkojen jakson jälkeen. Nyt on hyvä aika selvittää, voitko säästää merkittävästi rahaa kuukausittaisissa kuluissa yhdistämällä lainat.

Lainojen yhdistämisen edut:

  • Vain yksi laina hoidettavana

  • Suuremmassa lainassa usein edullisempi korko

  • Ei ylimääräisiä laskutuslisiä

  • Ei ylimääräisiä tilinhoitokuluja

  • Helppo ja nopea palvelu

Rahalaitoksen kautta kilpailutat yhdistelylainan, jolla voit säästää selvästi lainakuluissa.

Yhdistelylaina kannattaa aina kilpailuttaa

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa löytääkseen parhaimman lainatarjouksen.

Rahalaitos on jo yli 10 vuoden auttanut satoja tuhansia suomalaisia pienentämään lainakulujaan kilpailuttamalla ja yhdistämällä lainoja. Rahalaitoksen kattavan kumppaniverkoston kautta saat kilpailutettua lainan muutamassa minuutissa niin suomalaisilla kuin kansainvälisillä lainantarjoajilla. Tarjoukset ovat helposti verrattavissa palvelussa ja teet itse päätöksen siitä nostatko lainan. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta eikä sido lainan nostamiseen.

Kokeile tästä helposti onko nyt sinun kohdallasi hyvä aika yhdistää lainat ja kuinka paljon voisit säästää lainakuluissa kilpailuttamalla nykyiset lainasi.

Mitä tarkoitetaan lainojen yhdistämisellä?

Monta pientä lainaa ja luottoa voivat äkkiä muodostaa ison summan. Kun tähän lisätään jokaisen lainan korko sekä tilinhoitomaksu, nousevat kuukausittaiset lainanhoitokulut monella merkittävään osaan oman talouden suunnittelussa.

Tähän kaikkeen on kuitenkin tarjolla helpottava ratkaisu: yhdistelylaina. Sillä tarkoitetaan lainaa, jolla monet pienemmät lainat ja luotot yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämän jälkeen sinulle jää jäljelle maksettavaksi vain yksi laina, yksi korko ja yksi tilinhoitomaksu.

Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa yhdistelylainan nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi. Sinun tulee vain olla yli 20-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset kuukausitulot eikä maksuhäiriömerkintöjä.

Vertaile tarjouksia ja löydä sopivin yhdistelylaina Rahalaitoksen sivuilla

Näin yhdistät lainasi Rahalaitos.fi -palvelussa:

  1. Laske yhteen aikaisemmat lainasi, osamaksusi sekä muut luottosi.

  2. Klikkaa tämän artikkelin linkistä itsesi Rahalaitoksen sivulle ja valitse tarvitsemasi yhdistelylainan summa sekä haluamasi laina-aika.

  3. Täytä nopea hakemus ja me lähetämme sen yhteistyökumppaneillemme tarjousta varten.

  4. Saat lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset välittömästi. Pääset vertailemaan kaikki saamasi tarjoukset Oma Rahalaitos -palvelusta.

  5. Valitse itsellesi edullisin lainatarjous, maksa vanhat lainasi pois ja hoidat jatkossa vain yhtä lainaa.

Kilpailuta lainatarjoukset maksutta Rahalaitoksen kautta ja löydä itsellesi edullinen yhdistelylaina.