MainosZmarta

Helsinkiläiset korjaamoyrittäjät toteuttivat unelmansa yrityslainalla: ”Tulevaisuus näyttää varsin valoisalta”

Täyden palvelun autokorjaamo Fix Suutarila tarvitsi lisää tilaa kasvavalle toiminnalleen. Rahoitus laajennukselle järjestyi näppärästi yrityslainan muodossa.

Fix Suutarilan yrittäjät Omar Tarik ja Motaz Awad ovat pystyneet laajentamaan autokorjaamonsa toimintaa yrityslainan avulla.


22.6. 9:17

Helsinkiläinen Fix Suutarila on täyden palvelun autokorjaamo, jonka toiminta on vahvassa kasvussa.

Automaalaamo ja korikorjaamo tarvitsivat hiljattain lisää tilaa, jonka rahoittamiseen yrittäjät Motaz Awad ja Omar Tarik hakivat Zmartan avulla yrityslainan.

– Korjaamme autoista kaiken etu- ja taka-akselin väliltä. Teemme alihankintaa, korikorjauksia, huoltoja, maalauksia ja korjaamme voimansiirtoon ja mekaniikkaan liittyviä vikoja, Irakista Suomeen vuonna 2011 muuttanut Tarik kertoo.

Toimintamme on kasvanut tasaisesti ja tulevaisuus näyttää varsin valoisalta.

Hän ja yhtiökumppani Awad olivat autoalalla jo entisessä kotimaassaan. Fixus-korjaamoketjuun kuuluvan Fix Suutarilan yrittäjiksi miehet ryhtyivät joulukuussa vuonna 2020. Yrittäjien lisäksi korjaamo työllistää yhden työntekijän.

Fix Suutarila tarjoaa myös harjoittelupaikkoja autoalan opiskelijoille. Tällä hetkellä työssäoppijoita on kaksi.

– Toimintamme on kasvanut tasaisesti ja tulevaisuus näyttää varsin valoisalta. Kasvun takia haimme myös yrityslainaa, sillä halusimme korikorjauksille ja maalaamolle omat ja muusta korjaustoiminnasta erillään olevat tilat, Tarik kertoo.

Sujuva prosessi

Rahoituspalvelu Zmartan avulla yritykset voi hakea tarpeitaan vastaavan lainasumman. Pienin tarjolla oleva yrityslaina on 1000 euroa ja enimmillään lainaa voi saada jopa 350 000 euroa.

Myös Tarik ja Awad kilpailuttivat yrityslainansa Zmartan avulla ja valitsivat juuri heille sopivan tarjouksen.

– Lainanhakuprosessi oli sujuva ja tarvittavien dokumenttien toimittamisen jälkeen rahat tulivat tilille nopeasti, Tarik kiittelee.

Lainanhakuprosessi oli sujuva ja rahat tulivat tilille nopeasti.

Zmartan kautta yritykset voivat hakea niin perinteistä yrityslainaa kuin luottolimiittiä yritykselleen.

Yrityslainat keventävät yrityksen kassavirtapaineita ja mahdollistavat erilaisten hankkeiden ja investointien toteuttamisen. Yrityslainan voi myös maksaa pois milloin tahansa.

– Tarkoituksenamme on maksaa 35 000 euron laina puolessa vuodessa takaisin. Muita velkoja meillä ei olekaan, Tarik toteaa.

Lue lisää Zmartan yrityslainoista