MainosHuawei

Onko tässä lumoavin kaunotar? Älykellojen kuningatar auttaa pitämään huolta hyvästä olosta

Kauneus on katsojan silmässä – ja hyvinvointi ranteessa. Designkellon terveysseuranta voi tukea terveitä elämänvalintoja.

Ceramic-malli on paitsi supertyylikäs myös vaativaan käyttöön suunniteltu älykello. Sen akku riittää pidemmillekin matkoille ilman, että käyttäjän tarvitsee murehtia lataamisesta.


16.6. 13:03

Älykellon uudessa 43-millisessä keraamisessa mallissa on ylellisyyttä huokuva nanokiteinen keraaminen runko, joka vangitsee katseet takuuvarmasti.

Upea ja kestävä safiirilasista valmistettu linssi, suuri ja kirkas näyttö sekä laaja valikoima vaihdettavia kellotauluja takaavat sen, että tämä älykello on myös tyylikäs asuste. Ja vielä tämäkin: 1,43-tuumainen 466 x 466 pikselin AMOLED-värinäyttö mahdollistaa tietojen esittämisen kirkkaasti ja selkeästi.

Tulokkaan pysäyttävä ulkonäkö on tehnyt vaikutuksen myös Huawein Suomen viestintäjohtajaan Joonas Nurmelaan.

”Keraaminen malli on tyyliltään ja estetiikaltaan aivan erilainen kuin muut älykellot markkinoilla. Se on todella kaunis designkello, joka kruunaa kesänvieton”, Nurmela vinkkaa.

Älykello ei hevin hyydy

Keraaminen malli on paitsi supertyylikäs myös vaativaan käyttöön suunniteltu älykello. Sen akku riittää pidemmillekin matkoille ilman, että käyttäjän tarvitsee murehtia lataamisesta.

Keraamisessa mallissa akku kestää jopa seitsemän päivää normaalilla käytöllä ja neljä päivää raskaalla käytöllä. Lisäksi malli tukee langatonta pikalatausta, minkä ansiosta kelloon ehtii ladata riittävästi lisävirtaa kiireisen päivän keskelläkin.

TruSport-algoritmi on suomalaisen tutkimustyön ja ohjelmistokehityksen tulos.

Monipuolinen huippukello menee tyyli ja terveys edellä.

Keraamisen mallin ammattilaistason urheilutoiminnot vastaavat aktiiviliikkujan tarpeisiin niin maalla kuin vedessäkin: kellon vankka rakenne ja uusi urheilutila sallivat kesälomalaisen rikkoa rajoja ja sukeltaa jopa 30 metrin syvyyteen.

Lue lisää ajattomasta viehätyksestä ja kruunaa tyylisi

Sporttikellojen eliittiä

Älykello tukee Huawei TruSeen™ 5.0+ -järjestelmää, jonka pohjana ovat muun muassa päivitetty sykkeenmittausmoduuli ja kaikin puolin aiempaa parempi sekä tarkempi mittaustarkkuus.

Samoin TruSeen™ 5.0+ -järjestelmän tehokas, häiriöitä ehkäisevä suunnittelu hallitsee aiempaa paremmin äkilliset ja epätasaiset liikkeet, jolloin mittaustarkkuus pysyy korkeana esimerkiksi HIIT-, jooga-, naruhyppely- ja aerobisissa harjoitteissa.

TruSport-algoritmi on suomalaisen tutkimustyön ja ohjelmistokehityksen tulos.

Watch GT 3 Pro Ceramic, 43 mm, keraaminen ranneke – 549 €

”Kaiken kaikkiaan Huawein tutkimus- ja tuotekehitystyön parissa työskentelee Suomessa yli 450 henkilöä. Sinivalkoinen panos näkyy ja kuuluu myös tässä uutuuskellossa”, Nurmela kertoo.

Kellossa on yli 100 harjoitustilaa, AI-juoksuvalmentaja ja personoitava juoksusuunnittelu, joka perustuu käyttäjän fyysiseen kuntoon, juoksuhistoriaan sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Edistyneet ominaisuudet, kuten laktaattikynnyksen ja maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus, auttavat käyttäjää saavuttamaan parhaan mahdollisen urheilusuorituksen.

Hyvän unen avaimet

Liikuntatoimintojen ohella automaattinen SpO2-seuranta huolehtii siitä, että veren happipitoisuustasot pysyvät terveellisiksi määritellyissä rajoissa.

Huawei TruSleep™ 2.0 taas seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä, minkä lisäksi se määrittää big data -analytiikan perusteella unenlaadun tason. Toiminto hyödyntää Huawein tekoälyteknologiaa tarjotakseen käyttäjille tietoa ja kehitysehdotuksia unenlaadun parantamiseksi.

Nurmelan mukaan älykellon All-day Health Management -funktio on todella kova juttu niille, jotka haluavat pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta.

”Monipuolinen terveysseuranta läpi päivän antaa kellon kantajalle tärkeää tietoa ja auttaa kohti terveempiä elämäntapoja”, hän toteaa.

Älykellon Bluetooth-puheluiden ansiosta käyttäjä voi soittaa tai vastaanottaa puheluita esimerkiksi urheilun aikana tai kun kädet ovat muuten varattuna. Toiminnon ansiosta yhteydenpito perheeseen ja ystäviin on entistä helpompaa.

Lue lisää ajattomasta viehätyksestä ja kruunaa tyylisi