MainosZmarta

Kaipaatko lisää käyttörahaa hiihtolomalle? Tässä voi olla sinulle arvokas vinkki

Ammottaako tili tyhjillään ja hiihtolomalle pitäisi keksiä tekemistä, joka nielee rahaa entisestään? Lue vinkkimme artikkelista – ja toimi jo nyt!

Kohta koittaa talviloma! Nyt on aika hakea itselleen edullinen ja kilpailukykyinen korko.


21.1. 13:42

Arkipäiväisiin kuluihin, kuten lainojen maksuun ja sähköön, menee monilla meistä melkoinen summa rahaa.

Zmartan vertailupalvelun tarkoituksena on auttaa sinua pienentämään jokapäiväisiä kuluja, jotta voisit saada enemmän rahaa käyttöösi. Vertailuun menee vain pari minuuttia.

Siirry Zmartan lainavertailuun tästä!

Lainavertailusta helpotusta

Zmartan lainavertailun tarkoituksena on auttaa sinua löytämään edullinen ja kilpailukykyinen korko ja pienentää lainakuluja niin kulutusluottojen, osamaksujen kuin muidenkin velkojen suhteen.

Kulutusluottojen korkolakisäädäntö on ollut viimeisten vuosien aikana myllerryksessä. Nyt on ehdottomasti aika hakea itselleen edullinen ja kilpailukykyinen korko.

Moni on saanut houkuttavan lainatarjouksen, joka on auttanut säästämään rahaa lainanmaksuista. Parhaassa tapauksessa kuukausisäästöjä on tullut jopa satasia, mikä onkin melkoinen säästö! Palvelun käyttö on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten siinä ei piile sinun kannaltasi riskejä.

Tee Zmartan lainavertailu klikkaamalla tästä!

Tee myös sähkövertailu säästöjen saamiseksi

Myös sähkösopimuksen kilpailutus voi tulla kannattavaksi, jos sinulla on kallis sähkösopimus. Zmartan maksuton sähkövertailu mahdollistaa, että voit verrata lukuisten suomalaisten sähköyhtiöiden sopimuksia yhdessä vertailupalvelussa.

Monilla on tänä talvena paukkunut ennätyssuuria sähkölaskuja, minkä johdosta kannattaa ehdottomasti tarkistaa oman sähkösopimuksen tilanne.

Sähkölaskusta voikin parhaassa tapauksessa pudota melkoinen summa pois – ja tämänkin rahan voi käyttää elämiskustannuksiin, hiihtolomaan tai laittaa säästöön.

Hae edullista sähköä tästä!

Tietoa Zmartasta

– Zmartan avulla vertailet helposti lainoja kuluttajille tai yrityksille sekä sähköä.

– Zmartan palvelu on nopea, jotta sinulle jää aikaa harkita.

– Zmartan avulla lainankilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää.

– Lainojen ja sähkön kilpailuttaminen Zmartan kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu kilpailuttamisella mihinkään.