MainosEtua.fi

Hyödynnä alhainen korkotaso ajoissa: maksa kalliit osamaksut ja luottokorttivelat pois edullisella yhdistelylainalla

Tee oman talouden suursiivous. Yhdistelylainaa saa nyt edullisella korolla, mutta korkotaso saattaa tulevaisuudessa kääntyä nousuun.

Etua-lainavertailun avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää ja saat useita lainatarjouksia yhdistelylainasta.


10.1. 17:21

Onko sinulle kertynyt loppuvuoden aikana osamaksuja, joilla olet maksanut esimerkiksi verkkokauppaostoksia? Käytitkö jouluostoksiin luottokorttia?

Monien osamaksujen korko on jopa 20 prosenttia, ja tämän päälle veloitetaan erilaisia laskutuspalkkioita tai tilinhoitomaksuja. Myös luottokorttiyhtiöt perivät koron lisäksi erilaisia lisämaksuja, jos kortin saldoa ei maksa kerralla pois.

Jos velkaa on kertynyt useille yrityksille, pelkästään näistä lisäkuluista voi tulla satojen eurojen lasku vuodessa.

Stoppi turhien lisäkulujen maksamiselle

Nyt on hyvä hetki yhdistää pienet osamaksut ja luottokorttivelat – ja laittaa stoppi turhien lisäkulujen maksamiselle. Myös oman talouden seuranta helpottuu, kun jatkossa muistettavia eräpäiviä on vain yksi.

Yleinen korkotaso on pysytellyt useamman vuoden poikkeuksellisen alhaisena. Tämä on vaikuttanut myös yhdistelylainojen hintoihin. Nyt monet ennusmerkit viittaavat kuitenkin siihen, että yleinen korkotaso voi kääntyä pitkästä aikaa nousuun. Tämä tulisi vaikuttamaan myös uusien kulutusluottojen ja yhdistelylainojen hintoihin.

Etua-lainavertailun avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää ja saat useita lainatarjouksia yhdistelylainasta.

Aloita lainojen yhdistäminen ja tee maksuton lainahakemus, et sitoudu mihinkään. Lainalaskurin avulla voit arvioida sinulle sopivan lainalyhennyksen.

Etuan avulla vertailet myös kulutusluottoja 500€–60 000€. Kulutusluotto on kilpailukykyinen vaihtoehto rahoittaa isompia hankintoja ja tarvittaessa rahat saa käyttöön nopeasti.

Tee maksuton lainavertailu ja saat henkilökohtaiset lainatarjouksen muutamassa minuutissa.

Etua.fi vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailupalvelu. Olemme auttaneet satoja tuhansia kuluttajia vertailemaan lainatarjouksia maksutta. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.