Tiedätkö millainen purkansyöjä olet? Testaa ja voita koko vuodeksi ksylitolipurkkaa! - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosJenkki

Tiedätkö millainen purkansyöjä olet? Testaa ja voita koko vuodeksi ksylitolipurkkaa!

Me suomalaiset rakastamme purkkaa ja meistä on moneksi purkanjauhajaksi. Mistä hahmosta löydät itsesi?


4.1. 12:26

Artikkelissa ollut arvonta on päättynyt ja voittajaan on oltu yhteydessä.

Ksylitolipurkka tai -pastilli on helppo ja hyvänmakuinen tapa pitää purukalusto kunnossa. Tutustu klassisiin purkansyöjähahmoihin – tunnistatko itsesi tai ystäväsi?

1. Raikastaja-Ritu

Ritulle purkansyönti on elämäntapa eikä hän mielellään esittäydy uusille ihmisille ilman, että suussa on purkka. Se nimittäin takaa myös raikkaan hengityksen! Letkeä asenne tietää sitä, että moni muu asia saattaa jäädä puolitiehen, mutta purkasta ja suun huollosta ei tingitä.

2. Kellokaula-Kaarina

Kaarina on tarkka päivänsä kulusta, eikä halua joustaa myöskään purkka-aikatauluista. Hänellä on joka päivälle salkussaan tarkka määrä purkkatyynyjä: yksi aamiaiselle, toinen lounaalle, kolmas iltaruoalle – ja tietysti välipalojen jälkeen nautitaan myös omansa. Näin happohyökkäys ei pääse iskemään missään välissä.

3. Hymy-Hanna

Hanna on harvinaisen hammastietoinen ihminen. Hän ei salli itselleen koskaan yli viittä happohyökkäystä päivässä. Hän osaa ksylitolin edut ulkoa ja valistaa niistä mielellään myös muita ihmisiä. Tietenkään hänellä ei ole yhtään reikää – ja kun hampaat ovat kunnossa, on helppo hymyillä aamusta iltaan.

4. Mulle kans -Maija

Maijalla on aina ensimmäisenä käsi ojossa, kun joku rapistelee purkkapussia. Hän nautiskelee purkkaa päivittäin, mutta on itse tiettävästi ostanut viimeksi purkkapussin vuonna 2011. Maija on maistellut läpi kaikki uutuusmaut ensimmäisten joukossa, ja jos purkkapussisi rapisee tyhjyyttään, tiedät kuka on ollut asialla.

5. Palloennätys-Pete

Jotkut suhtautuvat purkan jauhamiseen puhtaasti viihteenä. Peten ennätys on kuuden palan jauhannan tuloksena syntynyt megapurkkapallo. Petellä on tiettävästi Suomen komeimmat poskilihakset ja hänen keskittymiskykynsä on aivan priimaa.

Osallistu arvontaan alta – voit voittaa sylintäydeltä hyvää hampaille!

Pieni pala hymyä

Millainen on hyvä purkka tai pastilli?

Paras ksylitolituote on sellainen, joka tulee syötyä useamman kerran päivässä. Minttua, vadelmalakua, salmiakkia, mansikkaa… paljon vaihtoehtoja, mistä valita. Tärkeintä on löytää itselle ja perheelle maistuvat!

Parhaiten hyödyt saa, kun syö ksylitolituotteita päivittäin, aina aterian jälkeen.

Tutustu Jenkki-purukumeihin tästä | Klikkaa purkkaostoksille tästä